1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Αγγλία

2/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 723
0 - 4
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 974 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αγγλία - Ουγγαρία στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 ΑγγλίαΟυγγαρία 0 - 4
4/6/2022 ΟυγγαρίαΑγγλία 1 - 0
12/10/2021 ΑγγλίαΟυγγαρία 1 - 1
2/9/2021 ΟυγγαρίαΑγγλία 0 - 4
11/8/2010 ΑγγλίαΟυγγαρία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 94,369 9.0%
X
€ 44,934 4.3%
2
€ 905,511 86.7%
Over
€ 44,321 20.1%
Under
€ 175,665 79.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

110 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ferenc Puskas Stadion
  • Χωρητικότητα: 56000
  • Θεατές: 58260
Τεστ χαρακτήρα για την Αγγλία

Τεστ χαρακτήρα για την Αγγλία

Η Αγγλία, λίγους μήνες μετά την απώλεια του Euro, δοκιμάζεται στην Βουδαπέστη απέναντι στην Ουγγαρία η οποία θα έχει στο πλευρό της 60.000 οπαδούς.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διέψευσε όσους θεωρούσαν ότι θα αποτελούσε σάκο του μποξ στον όμιλο του Euro με Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία και έφτασε μια «ανάσα» από την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 0-3 από την Πορτογαλία, αλλά στη συνέχεια απέσπασε δύο ισοπαλίες με Γαλλία (1-1) και Γερμανία (2-2) και αποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά.

Δυνατό ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ, όντας αήττητη μετά από τρεις αγώνες. Στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία 3-3 με την Πολωνία στην έδρα της και στη συνέχεια έκανε το καθήκον της στα δύο βατά εκτός έδρας με Σαν Μαρίνο (3-0) και Ανδόρα (4-1). Βρίσκεται στην 2η θέση και στο -2 από την Αγγλία αλλά και στο +1 από την Αλβανία, τις ομάδες που θα αντιμετωπίζει στα δύο ερχόμενα παιχνίδια.

«Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Αγγλία. Έχουμε ήδη αρκετές εμπειρίες με το πως είναι να παίζεις με πιο δυνατές ομάδες στα χαρτιά και τις δυσκολίες μπορείς να αντιμετωπίσεις. Η ομάδα μου έχει ήδη αποδείξει ότι έχει το σωστό χαρακτήρα και παίζει χωρίς φόβο. Είναι πολύ σημαντικό να μην δείξουμε φόβο ακόμα και αν γνωρίζουμε πόσο δυνατή αντίπαλος είναι η Αγγλία. Εάν μπορέσουμε να δουλέψουμε ως ομάδα, όπως έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια μας, μπορούμε να πετύχουμε οτιδήποτε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόσι. Έχει μόλις μια ήττα στα 14 τελευταία, αυτή από την Πορτογαλία στη φάση ομίλων του Euro.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η επιστροφή του παικταρά χαφ Ζόμποσλάι (Λειψία), ωστόσο έχει απουσίες. Εκτός έμειναν ο μπακ Λόβρενσις (Χάιντουκ Σπλιτ), ο έτερος μπακ Νέγκο (Φέχερβαρ) και οι χαφ Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Κάλμαρ (Ντουναίσκα). Τιμωρημένος ο μέσος Νάγκι (Πίζα), ενώ ο νεαρός φορ Σεν (Ντάλας) ήρθε μόλις την Τρίτη στην Ουγγαρία και δεν υπολογίζεται για το σημερινό.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γκουλάτσι (Λειψία), Μπογκντάν, Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ορμπάν (Λειψία), Σάλαι (Φενέρμπαχτσε), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέσκες (Νίζνι), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Ταμάς (Σλασκ Βρόσλαβ)

Μέσοι: Νάγκι (Πίζα), Κλαινχάισλερ (Οσίγιεκ), Ζόμποσλάι (Λειψία), Βάργκα (Κασίμπασα), Σάφερ (Ντουναίσκα), Γκαζντάγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Τσέρι (Μεζοκόβεσντ)

Επιθετικοί: Ζάλαι (Μάιντς), Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Σάλαι (Φράιμπουργκ), Βάργκα (Ίτιχαντ Κάλμπα), Σεν (Ντάλας), Χαχν (Πακς), Σαλόι (Κάνσας Σίτι)ΑΓΓΛΙΑ

Πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τη χρυσή ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο Euro της ιστορίας της, καθώς ηττήθηκε από την Ιταλία στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ., 2-3). Στοχοποιήθηκαν από μερίδα Άγγλων οπαδών στα social media οι Σακά, Ράσφορντ και Σάντσο που αστόχησαν στα πέναλτι, οδηγώντας την πλειοψηφία του κόσμου αλλά και τους συλλόγους στη στήριξη μέσω διάφορων ενεργειών των τριών νεαρών άσων.

Καλείται πλέον να αφήσει πίσω της το Euro και να αφοσιωθεί στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Μέχρι στιγμής έχει κάνει το 3x3 μετά τις νίκες επί των Σαν Μαρίνο (5-0 εντός), Αλβανία (2-0 εκτός) και Πολωνία (2-1 εντός), ενώ τρέχει αήττητο 12 αγώνων σε φιλικά και επίσημα (9-3-0).

«Η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση με αυτά που έχει πετύχει και την πρόοδο που έχει κάνει. Όμως πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή. Η ευκαιρία να ζήσουμε ακόμα μια πορεία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης είναι καθ οδόν. Πνευματικά είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Παίζουμε εκτός έδρας μπροστά σε 60 χιλιάδες οπαδούς και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πρέπει να βρεθούμε στα καλύτερα μας», ανέφερε ομοσπονδιακός τεχνικός Σάουθγκέιτ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι λόγω τραυματισμών δίνονται ο στόπερ Μινγκς (Άστον Βίλα) και ο εξτρέμ Σάντσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Δεν κλήθηκαν λόγω προβλημάτων τραυματισμού οι φορ Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάλβερτ-Λιούιν (Έβερτον), ο φορμαρισμένος εξτρέμ Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο έτερος εξτρέμ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), οι στόπερ Γουάιτ (Άρσεναλ), Γκόμεζ (Λβερπουλ) και ο μπακ Τσίλγουελ (Τσέλσι). Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο φορ Μπάμφορντ (Λιντς).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι), Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ)

Αμυντικοί: Γουόκερ, Στόουνς (Μάντσετσερ Σίτι), Μαγκουάιρ, Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρίπιερ (Ατλέτικο), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Μινγκς (Άστον Βίλα), Τζέιμς (Τσέλσι), Κόουντι (Γουλβς)

Μέσοι: Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ράις (Γουέστ Χαμ), Φίλιπς (Λιντς), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάουντ (Τσέλσι), Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Στέρλινγκ, Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Σάντσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σακά (Άρσεναλ), Μπάμφορντ (Λιντς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Αγγλία δίνει το πρώτο της παιχνίδι μετά το χαμένο τελικό στο Euro απέναντι στην αήττητη του ομίλου, Ουγγαρία, η οποία θα στο πλευρό της 60.000 οπαδούς. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η νεανική ομάδα του Σάουθγκέιτ λίγο μόλις διάστημα μετά το σοκ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» και μάλιστα μέσα σε ένα γήπεδο που αναμένεται να έχει καυτή ατμόσφαιρα. Πιο ποιοτικά τα «τρία λιοντάρια», αλλά η Ουγγαρία έδειξε και στο Euro πως αποτελεί σκληρό καρύδι κι αν θα παίζαμε κάτι σε σημεία, θα στρεφόμασταν στα αριστερά, όπου υπάρχει αξία. Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι θα αναζητήσουν νίκη έστω και με μισό μηδέν, από την άλλη οι Ούγγροι δεν έχουν λόγο να ανοιχτούν. Δίκαια φαβορί το Under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Αγγλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  1 Αγγλία 10 26 8 2 0 39:3
  4 Ουγγαρία 10 17 5 2 3 19:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες