Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Γαλλία

19/6/2021 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 121
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 10' Pavard Benjamin
  2. 47' Fiola Attila

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 52' Botka Endre
  2. 66' Griezmann Antoine

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 360,724 4.8%
      X
      € 492,187 6.6%
      2
      € 6,642,109 88.6%
      Over
      € 305,821 31.4%
      Under
      € 669,210 68.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 16:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      222 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Puskás Aréna, Budapest
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 67215
      Σαφώς ποιοτικότερη η Γαλλία

      Σαφώς ποιοτικότερη η Γαλλία

      Η Ουγγαρία υποδέχεται στη Βουδαπέστη την Γαλλία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Euro. Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Πορτογάλους οι Μαγυάροι, πήραν το ντέρμπι απέναντι στην Γερμανία οι "πετεινοί".

      ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      Στάθηκε καλύτερα από ότι θα περίμεναν πολύ στην πρεμιέρα της απέναντι στην Πορτογαλία, στο τέλος όμως δεν άντεξε στην πίεση των πρωταθλητών Ευρώπης και γνώρισε την ήττα με 3-0. Με σαφές αμυντικό πλάνο κατέβηκε στο παιχνίδι, είχε τρεις ζώνες άμυνας χαμηλά στο γήπεδο και αυτό δυσκόλεψε αρκετά την έτσι και αλλιώς συντηρητική Πορτογαλία.

      Επιθετικά το μόνο που είχε να επιδείξει στο πρώτο μέρος ήταν μία κεφαλιά του Άνταμ Σζάλαϊ στο 36’ την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Ρουί Πατρίσιο αλλά η ίδια κράτησε το μηδέν και πήγε με το ισόπαλο σκορ στα αποδυτήρια. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, ο Σζάλαϊ συνέχισε να απειλεί με μακρινά σουτ και στο 80’ ο Σεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όμως ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε ορθά. Στο 82’ μάλιστα στάθηκε άτυχη καθώς το σουτ του Γκερέρο κόντραρε και μπέρδεψε τον Γκουλάτσι για το 1-0 και απλά έπειτα είδε τον Ρονάλντο να πετυχαίνει άλλα 2 τέρματα (87’,92’) και να «τελειώνει» το παιχνίδι.

      Έφτασε κοντά να πάρει έναν σημαντικό βαθμό, δεν μπορεί να νιώθει ιδιαίτερη απογοήτευση από το αποτέλεσμα. Με το ίδιο λογικά πλάνο θα κατέβει και απέναντι στην Γαλλία, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές όμως είναι πιο επιθετική ομάδα από τους Πορτογάλους. Στόχος παραμένει η κατάκτηση βαθμού ή βαθμών στον όμιλο κάτι που τώρα φαντάζει αρκετά δύσκολο.

      «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα αλλά το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε. Από την μέρα που έχω αναλάβει το έχουμε καταφέρει σε αρκετά κομμάτια. Ξέρουμε πώς έχουμε μία σχεδόν απίθανη αποστολή αλλά αν είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε τότε μπορούμε να κερδίσουμε κάτι», τόνισε ο κόουτς Ρόσι.

      Αγωνιστικά Νέα Λογικά αναμένεται η ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι απέναντι στους Πορτογάλους.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Άνταμ Μπογκντάν (Φερεντσβάρος), Ντένες Ντίμπουζ (Φερεντσβάρος), Πέτερ Γκουλάστσι (Λειψία)

      Αμυντικοί: Μπεντεγκούζ Μπόλα (Φέχερβαρ), Έντρε Μπότκα (Φερεντσβάρος), Ατίλα Φιόλα (Φέχερβαρ), Άκος Κέτσκες (Λουγκάνο), Άνταμ Λανγκ (Ομόνοια), Γκέργκο Λόβρενσιτς (Φερεντσβάρος), Βίλι Ορμπάν (Λειψία), Λοΐκ Νέγκο (Φέχερβαρ), Ατίλα Τσάλαϊ (Φενέρμπαχτσε)

      Μέσοι: Τάμας Τσέρι (Μεζοκόβεσντ), Ντάνιελ Γκάζνταγκ (Χόνβεντ), Λάζλο Κλάινχαϊσλερ (Όσιγιεκ), Άνταμ Νάγκι (Μπρίστολι Σίτι), Άντρας Σάφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Νταβίντ Σιγκέρ (Φερεντσβάρος), Κέβιν Βάργκα (Κασίμπασα), Ρόλαντ Βάργκα (ΜΤΚ Βουδαπέστης)

      Επιθετικοί: Γιάνος Χαν (Πακς), Φίλιπ Χόλεντερ (Παρτιζάν), Νεμάνια Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Ρολάντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Σζάμπολτς Σον (Ντάλας), Άνταμ Τσάλαϊ (Μάιντς)

      ΓΑΛΛΙΑ

      Με κυνικό τρόπο και βγάζοντας στο γήπεδο την ποιότητα της, πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Γερμανία (1-0) και ξέρει πώς πλέον είναι στο χέρι της η πρόκριση στην επόμενη φάση. Με όπλο την επιθετική της τριάδα προσπάθησε να βάλει δύσκολα στα πάντσερ και είχε την πρώτη καλή της στιγμή στο 16’ όταν η κεφαλιά του Πογκμπά κατέληξε λίγο άουτ. Στο 20’ ωστόσο ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε μία «μαγική» πάσα στα αριστερά για τον Ερναντέζ αυτός με την μία γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Χούμελς έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα.

      Δύο λεπτά μετά είδε τον Μίλερ να την απειλεί αλλά ως το τέλος του ημιχρόνου κράτησε εύκολα το μηδέν στην άμυνα. Στην επανάληψη άγγιξε το 2-0 στο 52’ όταν ο Ραμπιό μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, προτίμησε να σουτάρει παρά να σπάσει την μπάλα και αυτή χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Νόιερ. Φρόντισε να κλείσει καλά τους χώρους και να μην αφήσει τους Γερμανούς να την απειλήσουν, πόνταρε στην ταχύτητα του Εμπαπέ που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε άλλο ένα, αμφότερα όμως ακυρώθηκαν σωστά ως οφσαίντ.

      Την πιο δύσκολη αποστολή της την πέτυχε, τώρα με μία νίκη απέναντι στην σαφώς υποδεέστερη Ουγγαρία θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ντεσάμπ έδειξε πως θα παίξει και για το αποτέλεσμα, έχει να διαχειριστεί ένα ποιοτικότατο ρόστερ το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

      «Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό. Τώρα θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση. Η Ουγγαρία είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα και το γεγονός πώς έχει Ιταλό προπονητή εξηγεί πολλά. Παίζουν εντός έδρας και περιμένω να δείξουν την ίδια προσήλωση όπως στο παιχνίδι με την Πορτογαλία»

      Αγωνιστικά Νέα Ο Ντεσάμπ δεν έχει πολλούς λόγους να αλλάξει κάτι, αν και συνηθίζει να κάνει πάντα μία δύο αλλαγές στην ενδεκάδα.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν)

      Αμυντικοί: Λούκας Ντίνιε (Έβερτον), Λέο Ντιμπουά (Λυών), Λούκας Ερνάντεζ (Μπάγερν Μονάχου), Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζιλ Κουντέ (Σεβίλλη), Κλεμάν Λανγκλέ (Μπαρτσελόνα), Μπεντζαμίν Παβάρντ (Μπάγερν Μονάχου), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης) , Κερτ Ζουμά (Τσέλσι)

      Μέσοι: Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Τομά Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Μούσα Σισοκό (Τότεναμ), Κορεντίν Τολισό (Μπάγερν Μονάχου)

      Επιθετικοί: Ουισάμ Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Αντουάν Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκους Τουράμ (Γκλάντμπαχ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γαλλία είναι σαφώς το φαβορί της αναμέτρησης, ξέρει πως με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκριση και θέλει να τα καταφέρει από σήμερα. Απέναντι της θα βρει μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία θα αμυνθεί μαζικά αλλά δύσκολα θα προκαλέσει πρόβλημα. Οι παίκτες του Ντεσάμπ αν είναι σοβαροί θα πάρουν μία εύκολη νίκη. Θελκτικό το over, θα πάμε με τη νίκη των Γάλλων στο ημίχρονο όμως.

      FACTS

      • Η ομάδα Γαλλία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Γαλλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Euro: 6ος όμιλος
        1 Γαλλία 3 5 1 2 0 4:3
        4 Ουγγαρία 3 2 0 2 1 3:6
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      19/6/2021
      Ουγγαρία
      Γαλλία
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 2
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες