2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Αρμενία

16/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 153
2 - 4
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 316 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αρμενία - Ουαλία στις 18/11/2023

Προϊστορία

18/11/2023 ΑρμενίαΟυαλία 1 - 1
16/6/2023 ΟυαλίαΑρμενία 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 158,024 80.0%
X
€ 22,953 11.6%
2
€ 16,542 8.4%
Over
€ 6,900 28.6%
Under
€ 17,228 71.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

4

9

Σουτ εκτός εστίας

8

54%

Κατοχή μπάλας

46%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

5

1

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

5

Αλλαγές

4

4

Φάουλ

8

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 32774
Εξαρτάται από τους «δράκους»

Εξαρτάται από τους «δράκους»

Η Ουαλία θα κοντραριστεί με την Αρμενία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους επί της Λετονίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Τουρκία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λετονία κι έπρεπε να αποδείξει ότι δικαίως θεωρούταν το μεγάλο φαβορί του μεταξύ τους αγώνα. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της ωστόσο έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε την οριακή και πολύτιμη νίκη με το «φτωχό» 1-0. Μπήκε κάπως νωθρά στο ματς κι ανησύχησε δύο φορές. Παρ’ όλα αυτά από το 30’ και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και δημιούργησε τρεις καλές στιγμές. Τελικά στο 41’ έπειτα από ωραία σέντρα από αριστερά ο Κίφερ Μουρ με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και της έδωσε το προβάδισμα. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι το κύριό της μέλημα ήταν να προφυλάξει τα μετόπισθεν. Δεν έφτιαξε ούτε μία σημαντική φάση και κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις. Πέτυχε τον στόχο της και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.

Η Ουαλία μετά την εξαιρετική πρεμιέρα και την -μάλλον απρόσμενη- ισοπαλία στην Κροατία, κατάφερε να φτάσει και στην παρθενική της νίκη στην προκριματική φάση για το Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία και στο οποίο επιθυμεί να είναι παρούσα, κάτι που έχει καταφέρει στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις. Οι «δράκοι» έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή του 4ου ομίλου συγκατοικώντας με την Κροατία. Και τα δύο ματς τους ήταν Under και είναι φανερό ότι ποντάρουν πολλά στην αμυντική τους λειτουργία.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός πέντε ποδοσφαιριστές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Σημαντικότερος ο αμυντικός Λόκιερ (Λούτον).

Η αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Μπ. Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μέπαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Τότεναμ), Γουίλιαμς (Σουόνσι), Φοξ (Στόουκ), Λόου (Μπρίστολι Σίτι)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Νις), Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπαντού (Σπέρτσια), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Κούπερ (Σουόνσι), Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ), Χάρις (Φούλαμ)

Επιθετικοί: Ντ. Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Μπόρνμουθ), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μπράντσο (Μίλγουολ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι)

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο, καθώς στην πρεμιέρα έπρεπε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Τουρκία. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό και γνώρισε την ήττα (1-2). Ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι κι αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού» και θα της έδινε και ψυχολογικό προβάδισμα. Μετά από ωραία συνεργασία στο 10’ προηγήθηκε χάρη σε αυτογκόλ του Καμπάκ. Θέλησε να «χτίσει» πάνω σε αυτό όμως δεν τα κατάφερε και στο 34’ ο Κιοκτσού με ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ «έγραψε» το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ανατροπή με τον Ακτούρκογλου στο 64’. Δεν τα παράτησε και βγήκε μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση. Είχε δύο καλές στιγμές όμως δεν άλλαξε τη μοίρα της.

Με αυτόν τον πικρό τρόπο η Αρμενία ξεκίνησε άσχημα την προσπάθειά της για μία καλή πορεία στην προκριματική φάση του Euro 2024, σ’ ένα γκρουπ το οποίο δεν της αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό, μια και υπάρχουν αρκετές σαφώς πιο ποιοτικές ομάδες από εκείνη και τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Δίχως πόντο ακόμα παραμένει στην «ουρά» του 4ου ομίλου παρέα με τη Λετονία και οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα καταφέρει να αποσπάσει θα θεωρηθεί σημαντική επιτυχία.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Χαμπαρτζουμιάν (Ανόρθωση). Το μεγάλο πρόβλημα αφορά τον επιθετικό Ανταμιάν (Κολωνία) ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος. Απρόοπτο με τον χαφ Μπαϊραμιάν (Ροστόφ).

Η αποστολή της Αρμενίας:

Τερματοφύλακες: Μπεγκλαριάν (Αραράτ-Αρμενίας), Μπούντσεφ (Πιούνικ), Τσαντσάρεβιτς (Αλασκέρτ)

Αμυντικοί: Χοβνανισιάν (Αστάνα), Χαρογιάν (Αστάνα), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Καλίσιρ (Μπρομαποϊκάρνα), Μκρτχιαν (Αραράτ-Αρμενίας), Μαργκαριάν (Ουράρτου), Τικνιζιάν (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αρουτουνιάν (Κράσνονταρ), Πιλογιάν (Ουράρτου), Μουραντιάν (Νόα)

Μέσοι: Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισβλάβας), Μπιχακτσιάν (Πογκόν Στσέτσιν), Μπαϊραμιάν (Ροστόφ), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Ντασιάν (Πιούνικ), Σαγκρογιάν (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ανγκούλο (Αραράτ-Αρμενίας), Ζελαραγιάν (Κολόμπους Κρου), Χαρουτιουνιάν (Πιούνικ), Σερομπιάν (Αραράτ-Αρμενίας), Ίβου (Ουράρτου), Νταβιντιάν (Πιούνικ)

Επιθετικοί: Μπριάσκο (Μπόκα Τζούνιορς), Μιρανιάν (Αλασκέρτ), Ράνος (Γκλάντμπαχ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Απόλυτα θετικό είναι το πρόσημο έως τώρα για την Ουαλία, στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι «δράκοι» μετά από την ισοπαλία στην Κροατία πήραν τη νίκη κόντρα στη Λετονία και δικαιούνται να ονειρεύονται ακόμα μία πρόκριση. Βέβαια και στο παιχνίδι με την Αρμενία θεωρούνται το ακλόνητο φαβορί και θα πρέπει να διαχειριστούν κατάλληλα την κατάσταση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα δώσουν τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι δεν θα σκοράρουν και οι δύο πλευρές και θα πάμε στο No Goal.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  3 Ουαλία 8 12 3 3 2 10:10
  4 Αρμενία 8 8 2 2 4 9:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
18/11/2023
Αρμενία
Ουαλία
1 - 1
16/6/2023
Ουαλία
Αρμενία
2 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες