5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Αταλάντα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 66,870 24.8%
X
€ 45,274 16.8%
2
€ 157,787 58.5%
Over
€ 15,709 27.8%
Under
€ 40,778 72.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

303 ψήφοι:

Ειδήσεις

0

Σουτ στην εστία

4

3

Σουτ εκτός εστίας

1

57%

Κατοχή μπάλας

43%

1

Οφσάιντ

5

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

1

5

Αλλαγές

5

18

Φάουλ

17

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskaki Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
  • Θεατές: 15835
Για την ανατροπή μπροστά στον κόσμο του

Για την ανατροπή μπροστά στον κόσμο του

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καλούμενος να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς στο Μπέργκαμο.

Α’ Ματς (Αταλάντα – Ολυμπιακός 2-1): Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά στημένος στο πρώτο μέρος, πήρε νωρίς το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Τικίνιο (16’) και δεν απειλήθηκε σημαντικά στο πρώτο μέρος, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία με τον Ονιεκούρου για το 2-0. Δεν ήταν το ίδιο καλός στην επανάληψη, πιέστηκε αρκετά και η Αταλάντα το έφερε… τούμπα σ’ ένα δίλεπτο με δύο γκολ του Τζιμσίτι (61’,63’) έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ. Δεν κατάφερε να αντιδράσει με εξαίρεση μια σημαντική ευκαιρία με τον Αγκιμπού για να φέρει το σκορ στα ίσα.

Τι ισχύει: Φάση των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Διπλά παιχνίδια, με τον νικητή να εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στο 50% η πληρότητα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν τα κατάφερε στο Μπέργκαμο, πληρώνοντας το κακό δεύτερο ημίχρονο και τις αδράνειες στα στημένα των Ιταλών και πλέον καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στη ρεβάνς για να προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Χρειάζεται νίκη με 1 γκολ διαφορά για να στείλει το ματς στην παράταση και 2+ για να πάρει αυτός την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από τη δύσκολη νίκη στον Βόλο (1-0) χάρη σε ωραίο γκολ του Βαλμπουενά στο 81’. Έπαιξε όσο χρειάζονταν στο Πανθεσσαλικό κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ενώ μετά και την απώλεια του ΠΑΟΚ, βρίσκεται «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα, όντας στο +11 από την 2η θέση.

Οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για όλα στη σημερινή ρεβάνς με στόχο την 3η σερί συμμετοχή στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πιο αποτελεσματικοί αλλά και συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις: «Πραγματικά νομίζω πως το 2-1 δεν είναι τόσο αρνητικό αποτέλεσμα για παιχνίδι εκτός έδρας. Μην ξεχνάμε το πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός στην έδρα του. Η ομάδα μας χρειάζεται να είναι πιο αποτελεσματική, πιο συγκεντρωμένη και να έχει καλύτερη αντίδραση όταν χάνει τη μπάλα. Ένα αρνητικό του πρώτου αγώνα στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι αύριο είναι οι στατικές φάσεις, όπου πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Έχω την πεποίθηση και πιστεύω πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με την παρουσία των φιλάθλων μας είμαστε πολύ δυνατοί και θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά διαθέσιμοι ο μέσος Εμβιλά (20/1) και ο εξτρέμ Ροντρίγκες (9/2) που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις. Χωρίς προβλήματα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Ζορίστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά πήρε τη νίκη χάρη στα δύο γκολ του στόπερ Τζιμσίτι και πηγαίνει με υπέρ της σκορ στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, τρέχοντας αήττητο 9 αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις πριν την ήττα της Κυριακής με 1-0 από την Φιορεντίνα στην Φλωρεντία. Κακή εμφάνιση, απείλησε ελάχιστα σ’ όλο το παιχνίδι και τελικά δέχτηκε το γκολ στο 56’. Απάντησε στο 61’ με τον Μαλινόφσκι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Χάτεμπουρ, ο οποίος, σύμφωνα με τον διαιτητή, επηρέαζε τη φάση. Η απόφαση μάλιστα έκανε έξαλλο τον τεχνικό της Γκασπερίνι ο οποίος και αποβλήθηκε. Ζορίζεται αρκετά στο γκολ μετά τις πολλές απουσίες που έχουν προκύψει στην επίθεση, μένοντας χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς στην Σέριε Α (0-3-2). Βρίσκεται στην 5η θέση και στο -3 από την 4η Γιουβέντους με ματς λιγότερο αλλά και μόλις στο +3 από την 8η Ρόμα.

Την Κυριακή ο ιταλικός σύλλογος μπήκε σε νέα εποχή, καθώς ομάδα επενδυτών με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη των Μπόστον Σέλτικς έφτασε σε συμφωνία για την αγορά μεριδίου 55% της εταιρείας που διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας. Ο τεχνικός της Γκασπερίνι ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου: «Όταν ο πρόεδρος Αντόνιο Περκάσι και ο γιος του Λούκα με ενημέρωσαν για τις διαπραγματεύσεις, ήταν μια μεγάλη συναισθηματική στιγμή επειδή είχαμε το συναίσθημα ότι καταφέραμε κάτι σημαντικό για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον τέτοιων γκρουπ. Μια εποχή πιθανότατα κλείνει αλλά πιστεύω ότι η Αταλάντα μπορεί να γίνει δυνατότερη και ενδεχομένως να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που έχουμε πετύχει ως τώρα».

Εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: «Το πρώτο παιχνίδι μας δίνει το αίσθημα ότι μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σεβόμαστε αρκετά τον Ολυμπιακό αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς πολλές αλχημείες στο τακτικό κομμάτι. Πράγματι στην επίθεση βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το έχουμε αντιμετωπίσει όμως αυτό το πρόβλημα και στο παρελθόν και σε ματς όπως με την Γιουβέντους και την Λάτσιο».

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλα προβλήματα στην επίθεση, αφού μετά τον φορ/αρχισκόρερ Ζαπάτα (17/9), νοκ-άουτ τέθηκε και ο έτερος φορ Μουριέλ (16/4). Συνεχίζουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Μίραντσουκ (13/1) και ο βασικός στόπερ Παλομίνο (21/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο ηγέτης/επιθετικός χαφ Ίλισιτς (19/3) ο οποίος παλεύει ξανά με το «τέρας» της κατάθλιψης.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός καλείται να τα δώσει όλα για όλα στην προσπάθεια να πάρει νίκη με τουλάχιστον ένα γκολ διαφορά. Θα αντλήσει δύναμη από τον κόσμο του και θα δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στην ευάλωτη αμυντικά Αταλάντα, αλλά οι «μπεργκαμάσκι» θα βρουν χώρους στο τρανζίσιον και παρά τις απουσίες μπροστά, είναι άκρως επικίνδυνοι. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αταλάντα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αταλάντα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1X
  • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +17.21% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο saxsta7, με το υψηλότερο yield +4.61% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες