1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Δανία

Προϊστορία

26/3/2022 ΟλλανδίαΔανία 4 - 2
9/6/2012 ΟλλανδίαΔανία 0 - 1
14/6/2010 ΟλλανδίαΔανία 2 - 0
29/5/2008 ΟλλανδίαΔανία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 246,669 73.0%
X
€ 70,608 20.9%
2
€ 20,538 6.1%
Over
€ 8,798 13.9%
Under
€ 54,452 86.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

103 ψήφοι:

Ειδήσεις

10

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

3

55%

Κατοχή μπάλας

45%

1

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

6

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

4

17

Σέντρες

13

3

Αλλαγές

6

11

Φάουλ

7

3

Ασίστ

2

4

Αντεπιθέσεις

0

6

Πλάγια Άουτ

12

9

Εκτελέσεις Φάουλ

12

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

17

Προσπάθειες Για Γκολ

9

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 54033
  • Θεατές: 39440
«Φωτιά» μπροστά «νερά» πίσω

«Φωτιά» μπροστά «νερά» πίσω

Η Ολλανδία υποδέχεται την Δανία σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στο Άμστερνταμ, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Προκρίθηκε στο Μουντιάλ απευθείας τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 7ου προκριματικού ομίλου. Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν με ήττα από τους Τούρκους, τους οποίους όμως ισοπέδωσαν με 6-1 στο εντός έδρας ματς και πήγαν... τρένο ως το τέλος. Η δύσκολη νίκη 2-0 επί της Νορβηγίας στην τελευταία αγωνιστική με γκολ των Μπέργκβαϊν (84') και Ντεπάι (90'+1') τους κράτησε πρώτους και στο +2 από την Τουρκία.

Τις δυνάμεις τους θα μετρήσουν οι «οράνιε» καθώς εκτός της Δανίας θα ανετιμετωπίσουν και την Γερμανία στο Άμστερνταμ την Τρίτη (29/3). Κανονικά αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λούις Φαν Χάαλ, που ξεπέρασε τον κορωνοϊό.

«Θα δοκιμάσουμε νέα πράγματα και πρόσωπα. Θεωρώ πως ένα σύστημα με τριάδα στην αμυντική γραμμή μας ταιριάζει περισσότερο, αφού επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση κι έχω καταλήξει σε μεγάλο βαθμό ποιοι είναι οι κατάλληλοι παίκτες για κάθε θέση, αλλά πρέπει να το δούμε και στο γήπεδο» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λούις Φαν Χάαλ.

Αγωνιστικά Νέα:Τραυματίες οι αμυντικοί Τεζέ (PSV Αϊντχοφεν) και Τίμπερ (Άγιαξ) καθώς και ο επιθετικός Γκάκπο (PSV Αϊντχόφεν) που είχαν κληθεί αλλά εγκατέλειψαν την αποστολή. Εκτός αποστολής οι τερματοφύλακες Σίλεσεν (Ναϊμέγκεν) και Μπέιλοου (Φέγενορντ).

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Κρουλ (Νόριτς), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Ντρόμελ (PSV Αϊντχόφεν)

Αμυντικοί: Ντε Λιχτ (Γιουβέντους) Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Μαλάσια (Φέγενορντ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντούμφρις (Ίντερ), Βάινταλ (Άλκμααρ), Χάτεμπερ (Αταλάντα)

Μέσοι: Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τιλ (Φέγενορντ), Κλάασεν (Άγιαξ), Κουπμάινερς (Αταλάντα), Ντε Ρουν (Αταλάντα), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κλασί (Άλκμααρ)

Επιθετικοί: Μπέργκβαϊν(Τότεναμ), Ντανζούμα (Βιγιαρεάλ), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα), Λανγκ(Κλαμπ Μπριζ), Μάλεν (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Βέγκχοσρτ (Μπέρνλι), Μπεργκίς (Άγιαξ).



ΔΑΝΙΑ

Έκαναν «πάρτι» στα προκριματικά τερματίζοντας στην 1η θέση του 6ου ομίλου. Οι «δυναμίτες» ηττήθηκαν με 2-0 στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στη Σκωτία και απλά είδαν το σερί νικών τους να φτάνει σε τέλος, αφού με ρεκόρ 9-0-1 συγκέντρωσαν 27 βαθμούς, έχοντας και την καλύτερη άμυνα των προκριματικών με μόλις 3 γκολ παθητικό.

Οι Δανοί που έδειξαν πως μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία τους στο πρόσφατο Euro, όπου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά πριν αποκλειστούν από την Αγγλία στην παράταση και με ανατροπή (2-1). Την Τρίτη (29/3) θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο «Πάρκχεντ» κόντρα στη Σερβία σε άλλο ένα δυνατό φιλικό τεστ.

Με το παιχνίδι να είναι φιλικού χαρακτήρα οι ερωτήσεις περιστράφηκαν κυρίως γύρω από την επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στην Εθνική ομάδα, μετά από την κατάρρευσή του στο ματς με την Φινλανδία στο Euro λόγω καρδιακού επεισοδίου. «Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος, αλλά στάθηκε άτυχος αφού νόσησε με κορονοϊό. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στην Ολλανδία, σίγουρα αυτό θα γίνει κόντρα με τη Σερβία» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο αρχηγός και βασικός στόπερ Κιάερ (Μίλαν) που αναρρώνει από επέμβαση. Τραυματίας ο επίσης κομβικός αμυντικός Κρίστενσεν (Τσέλσι), που ίσως αγωνιστεί κόντρα στη Σερβία όμως, και αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Έρικσεν (Μπρέντφορντ) που αναρρώνει από κορωνοϊό.

Η αποστολή της Δανίας:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Ίβερσεν (Πρέστον), Ρόνο (Ουνιόν Βερολίνου)

Αμυντικοί: Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Βέστεργκααρντ (Λέστερ), Νέλσον (Γαλατάσαραϊ), Μαεχλ (Αταλάντα), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Νίσεν (Σάλτσμπουργκ), Μπαχ (Σλάβια Πράγας), Μάξο(Μπρόντμπι)

Μέσοι: Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Έρικσεν (Μπρέντφορντ), Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ), Ντιλέινι (Σεβίλλη), Μπίλινγκ(Μπόρνμουθ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Λίντστρομ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Νιέλσεν (Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ)

Επιθετικοί: Λάρσεν (Χόφενχαϊμ), Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Ντόλμπεργκ (Νις), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Πόουλσεν (Λειψία), Κορνέλιους (Τραμπζονσπόρ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σοβαρές οι απουσίες των Δανών στην άμυνα και «απρόσεκτη» η αντίστοιχη των Ολλανδών, την ώρα που οι επιθέσεις των δύο ομάδων ήταν από τις πιο παραγωγικές στα προκριματικά, όπου πέτυχαν από 30 και 33 γκολ αντίστοιχα. Αντίστοιχα εντυπωσιακή η επιθετική τους εικόνα και στο Euro, οπότε δεν υπάρχει λόγος να «μπλέξει» κάποιος με σημεία όταν υπάρχει το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: Goal
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.44% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες