4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Σκωτία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 21,820 1.9%
X
€ 65,038 5.6%
2
€ 1,076,941 92.5%
Over
€ 43,433 26.1%
Under
€ 122,850 73.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

84 ψήφοι:

Μόνο για τη νίκη η Σκωτία

Μόνο για τη νίκη η Σκωτία

Η Μολδαβία υποδέχεται την Σκωτία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το κίνητρο καθώς θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την 2η θέση.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Μια από τα ίδια ήταν η εικόνα της και τον Οκτώβριο καθώς υπέστη άλλες δύο ήττες και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας το Ισραήλ και ηττήθηκε με 2-1. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 28’, έδειξε διάθεση να αντιδράσει αλλά τέσερα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης η αντίπαλος της πέτυχε το 2-0. Παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 85’ βέβαια, μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Νικολαέσκου.

Αυτή ήταν η 7η σερί ήττα της στα προκριματικά όπου βέβαια η εικόνα της είναι απογοητευτική. Μία ισοπαλία έχει αποσπάσει όλη και όλη από τα Νησιά Φερόε και δικαιολογημένα βρίσκεται στην τελευταία θέση με έναν βαθμό. Δύσκολα θα πάει παραπάνω καθώς την άλλη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αυστρία. Έχει σκοράρει μόλις 4 φορές, έχει δεχτεί 24 γκολ σε 8 παιχνίδια και αυτό είναι ένα δείγμα της πορείας της.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Ρέαμπτσουκ.

Η αποστολή της Μολδαβίας:

Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Σελεάντνιτς (Σέριφ Τίρασπολ), Αβράμ (Μπουζάου)

Αμυντικοί: Αρμάς (Βολουντάρι), Πόσματς (Τούζλασπορ), Μαραντίτσι (Σέλιε), Μπολοχάν (Μιλσάμι), Τζάρνταν (Πετροκάμπ), Ποτιρνίτσε (Πετροκάμπ)

Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Ράτα (Βολουντάρι), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Μπόγκατσιουκ (Πετροκάμπ), Κοτογκόι (Πετροκάμπ), Κόσιουκ (Ζίμπρου)

Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Ντουνάιτσκα), Σπατάρου (Αραράτ), Γκέσεβ (Βέρες), Γκινσάρι (Ξάνθη), Πούντους (Κουκέσι), Ιοσιπόι (Πετροκάμπ)



ΣΚΩΤΙΑ

Δυσκολεύτηκε αρκετά στο παράθυρο του Οκτωβρίου και αφού αρχικά επικράτησε με 3-2 εντός του Ισραήλ, χρειάστηκε ένα γκολ στο τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τα Νησιά Φερόε για να πάριε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ήταν μέτρια, θα μπορούσε ακόμα και να βρεθεί πίσω στο σκορ αλλά ανέβασε αισθητά την απόδοση της στην επανάληψη. Πίεσε αρκετά για να βρει το γκολ, είχε ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκε στο 86’ με ένα πλασέ στην κίνηση του Ντάικς.

Η τύχη ήταν με το μέρος της στα τελευταία παιχνίδια, μετράει τέσσερις σερί νίκες και κρατάει στα χέρια της την 2η θέση. Θέλει ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα από το Ισραήλ για να τα καταφέρει και να μην χρειαστεί να αγχωθεί την τελευταία αγωνιστική όταν και αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Δανία. Έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει, τα τελευταία χρόνια πηγαίνει όλο και καλύτερα και δίκαια έχει φτάσει ως εδώ.

«Καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά, να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα μπούμε στα play offs όντας σε καλή φόρμα. Έχουμε τέσσερις νίκες στη σειρά, θέλουμε να τις κάνουμε πέντε και να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε ο κόουτς Κλαρκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο αμυντικός Χάνλεϊ και οι φορ Φρέιζερ και Γκρίφιθς. Τιμωρημένοι οι φορ Κρίστι και Ντάικς.

Η αποστολή της Σκωτίας:

Τερματοφύλακες: Γκόρτνον (Χαρτς), ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς), Κλαρκ (Σεντ Τζόνσον)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Τιρνεϊ (Άρσεναλ), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’ Ντόνελ (Μάδεργουελ), Χέντρι (Μπριζ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Ρέιντζερς), Σούταρ (Χαρτς)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Γκίλμουρ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Φέργκιουσον (Αμπερντίν)

Επιθετικοί: Κρίστι (Μπόρνμουθ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν), Μπράουν (Στόουκ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι κάτι που κάνει τη Σκωτία ακόμη μεγαλύτερο φαβορί. Οι Βρετανοί δεν θέλουν να κυνηγάνε κάποιο αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην έστω και αδιάφορη Δανία, οπότε έχουν την κατάλληλη ευκαιρία για να εξασφαλίσουν από τώρα τη 2η θέση. Το διπλό βέβαια δεν έχει αξία σε αυτές τις τιμές, αν κρίνουμε από το πόσο δυσκολεύτηκαν απέναντι στα Φερόε οι φιλοξενούμενοι, αξίζει να ρισκάρουμε με το under.

FACTS

  • Η ομάδα Μολδαβία έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σκωτία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σκωτία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  2 Σκωτία 10 23 7 2 1 17:7
  6 Μολδαβία 10 1 0 1 9 5:30
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/11/2021
Μολδαβία
Σκωτία
0 - 2
4/9/2021
Σκωτία
Μολδαβία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες