9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός

3/11/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 697
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1278 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι στις 25/11/2020

Προϊστορία

25/11/2020 ΟλυμπιακόςΜάντσεστερ Σίτι 0 - 1
3/11/2020 Μάντσεστερ ΣίτιΟλυμπιακός 3 - 0
2/8/2014 ΟλυμπιακόςΜάντσεστερ Σίτι 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,364,668 95.1%
X
€ 45,134 3.1%
2
€ 25,918 1.8%
Over
€ 126,862 85.8%
Under
€ 20,942 14.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

597 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Etihad Stadium
  • Χωρητικότητα: 55017
Ψάχνει την υπέρβαση στο Μάντσεστερ

Ψάχνει την υπέρβαση στο Μάντσεστερ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στο «Έτιχαντ» ψάχνοντας την υπέρβαση.

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Ο Ολυμπιακός έχει χάσει τα 14 από τα 16 παιχνίδια του επί αγγλικού εδάφους, ωστόσο έχει κερδίσει τα 2 από τα 4 τελευταία, και τα δύο απέναντι στην Άρσεναλ (2015, 2020).

* Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ (10-3-0), έχοντας κερδίσει τα 5/6 στο «Έτιχαντ».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έκανε με άνεση το 2x2 στο Τσάμπιονς Λιγκ περνώντας με 3-0 από την έδρα της Μαρσέιγ. Ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 18’ με τον Τόρες και στο δεύτερο μέρος «κλείδωσε» τη νίκη με Γκουντογάν (76’) και Στέρλινγκ (81’). Κινδύνεψε μονάχα σε μια φάση με την αντίπαλο της να είχε δοκάρι.

Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με το δύσκολο 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ». Είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 28’ με μακρινό σουτ του Γουόκερ. Στην επανάληψη επέλεξε να κάνει συντήρηση δυνάμεων και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού ο Έντερσον χρειάστηκε να βγει νικητής σε τετ-α-τετ για να κρατήσει το 1-0. Στο 3-2-1 το ρεκόρ της μετά από έξι παιχνίδια, βρίσκεται στην 10η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, την οποία υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Κυριακή.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται περισσότερο το παιχνίδι με την Λίβερπουλ απ’ αυτό με τον Ολυμπιακό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε: «Προφανώς κι όχι. Γνωρίζουμε πως για να 'κλειδώσουμε' την πρόκριση θα πρέπει να νικήσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά κι ένα εκτός. Πήραμε μία εκτός έδρας νίκη, αλλά πλέον πρέπει να κάνουμε το 3Χ3 στην έδρα μας. Τώρα έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον Ολυμπιακό, να τους αφήσουμε πίσω έξι βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος και γι' αυτόν θα παλέψουμε. Η Πόρτο και ο Ολυμπιακός είναι ομάδες που πρέπει πάντα να κερδίζουν. Είναι δύσκολο να παίζεις με ομάδες που έχουν αυτή τη νοοτροπία».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ έχει τεθεί ο βασικός φορ Αγκουέρο (2/0), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αναπληρωματικού στράικερ Ζεσούς (1/1). Αν δεν τα καταφέρει, τότε στην κορυφή θα παίξει ο Ισπανός εξτρέμ Τόρες, όπως συνέβη κόντρα σε Μαρσέιγ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Επιστρέφει ο στόπερ Άκε (4/1), παραμένουν εκτός ο μπακ Μεντί (3/0) και ο μέσος Φερναντίνιο (4/0). Δεν αποκλείεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα ο Γκουαρδιόλα εν όψει του ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την προηγούμενη Τρίτη ηττήθηκε με 2-0 από την Πόρτο στην Πορτογαλία και γνώρισε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άδικο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο 11’ από λάθος του Μπουχαλάκη, στη συνέχεια όμως πήρε τον έλεγχο και πίεσε για την ισοφάριση. Είχε ορισμένες καλές στιγμές για το 1-1, όμως αντί αυτού, δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 85’, σε μια από τις λίγες επιθέσεις των γηπεδούχων. Στο φινάλε είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Χασάν για να μειώσει και να κάνει πιο εύκολο το έργο του σε περίπτωση ισοβαθμίας. «Είχαμε... στριμώξει την Πόρτο αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν ήταν μία θετική βραδιά», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Μαρτίνς.

Στο πρωτάθλημα, παρατάχθηκε με αλλαγές στο αρχικό σχήμα και επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ανώτερος στο παιχνίδι, «καθάρισε» το παιχνίδι στην επανάληψη με δύο γκολ του Χασάν, ενώ είχε ισάριθμα δοκάρια κι άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 4-1-0 το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο Άρη με παιχνίδι λιγότερο.

Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Πόρτο αλλά υστερεί στην ισοβαθμία. Πλέον έχει μπροστά του τα διπλά παιχνίδια με το φαβορί του ομίλου, Μάντσεστερ Σίτι, με τον τεχνικό του, Μαρτίνς να αναφέρεται σχετικά: «Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Αύριο θα πρέπει να είμαστε δυνατοί για το παιχνίδι», ενώ σχετικά με το αν η ομάδα του είναι έτοιμη για κάτι μεγάλο, σχολίασε: «Έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Με τη Γουλβς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Ελπίζουμε αύριο να συνεχίσουμε αυτό που σταματήσαμε από εκεί».

Αγωνιστικά Νέα: Βγήκαν από την καραντίνα και υπολογίζονται κανονικά ο βασικός χαφ Καμαρά (4/0) και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Σουντανί (1/0), όχι όμως και ο βασικός στόπερ Μπα (3/0). Εκτός αποστολής έμεινε ο επιθετικός μέσος Φορτούνης (4/1), με τον Μαρτίνς να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του μέσου Μπουχαλάκη (5/0), ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενδέχεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, ωστόσο θα κυνηγήσει φυσικά τη νίκη, άλλωστε έχει δηλώσει από το ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ ότι ο πρωταρχικός στόχος είναι το 3x3 στο «Έτιχαντ». Ο Ολυμπιακός ήταν άκρως ανταγωνιστικός κόντρα στην Πόρτο και θα προσπαθήσει να φύγει με κάτι καλό από την Αγγλία, αλλά το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο οι «ερυθρόλευκοι» να κρατήσουν στο μηδέν την Σίτι μέσα στην έδρα της, όχι όμως και να βρουν οι ίδιοι δίχτυα, μιας και η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν πατάει τόσο σταθερά στην άμυνα τη φετινή σεζόν. Θα πάμε με το G/G σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 4.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μάντσεστερ Σίτι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.33 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3oς Όμιλος
  1 Μάντσεστερ Σίτι 6 16 5 1 0 13:1
  3 Ολυμπιακός 6 3 1 0 5 2:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες