2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Κροατία

Προϊστορία

11/11/2021 ΜάλταΚροατία 1 - 7
30/3/2021 ΚροατίαΜάλτα 3 - 0
13/10/2015 ΜάλταΚροατία 0 - 1
9/9/2014 ΚροατίαΜάλτα 2 - 0
2/9/2011 ΜάλταΚροατία 1 - 3
17/11/2010 ΚροατίαΜάλτα 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,088 1.5%
X
€ 17,256 6.4%
2
€ 249,061 92.1%
Over
€ 8,273 55.3%
Under
€ 6,699 44.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ta' Qali
  • Χωρητικότητα: 17797
  • Θεατές: 4581
Πρώτα η νίκη και μετά η Ρωσία για την Κροατία

Πρώτα η νίκη και μετά η Ρωσία για την Κροατία

Η Μάλτα και η Κροατία θα αναμετρηθούν για τον προτελευταίο γύρο των προκριματικών του Ομίλου H για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΑΛΤΑ

Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις πέντε βαθμούς. Στο τελευταίο παιχνίδι της παιχνίδι για τον όμιλο αντιμετώπισε την Κύπρο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 2-2. Θα παίξει χωρίς άγχος γνωρίζοντας την ανωτερότητα των Κροατών και θέλει να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με ένα αξιοπρεπές σκορ όπως ήταν το 3-0 στη Ριέκα τον Μάρτιο του 2021.

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και είμαι ικανοποιημένος που κάναμε μία από τις καλύτερες προπονήσεις τις τελευταίες δέκα ημέρες. Είναι κοινή γνώση ότι η Κροατία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ωστόσο πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Μπορεί να υποφέρουμε κατά καιρούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να έχουμε προσωπικότητα για να παίξουμε το παιχνίδι μας» ήταν τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντέβις Μάντζια.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Μπράουν και Μποργκ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Σπάρτανς), Γκαλέα (Μπαλζάν), Γκρεγκ (Πέμπροουκ)

Αμυντικοί: Αγκιους (Χιμπέρνιανς) Πέπε (Μπικιρκάρα), Σόου (Σλιέμα), Μουσκάτ (Κάζα Πία), Ατάρντ (Μπικιρκάρα), Μικάλεφ (Σπάρτανς), Μποργκ (Βαλέτα)

Μέσοι: Εμπόνγκ (Σπάρτανς), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Γκιλουμιέρ (Σπάρτανς), Πιζάνι (Μπάλζαν), Γκρεκ (Χιμπέρνιανς), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Τέουμα (Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ), Βέλλα (Χιμπέρνιανς), Καρουάνα (Βαλέτα), Οβερεντ (Φλοριάνα), Κορμπαλάν (Σπάρτανς)

Επιθετικοί: Ντεγκαμπρέλε (Χιμπέρνιανς), Εμπόνγκ (Μπικιρκάρα), Γκάμπιν (Σπάρτανς), Μοντεμπέλο (Μπικιρκάρα), Ντίμεκ (Βαλέτα), Σαταριάνο (Φροζινόνε)

ΚΡΟΑΤΙΑ

Οι Κροάτες πήγαν στη Μάλτα με επιτακτική ανάγκη να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους άφηναν στο παιχνίδι για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Άλλωστε, έχουν εξασφαλίσει τη 2η θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Έχασαν τεράστια ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική αφού έφεραν εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σλοβακία. Την Κυριακή υποδέχεται την Ρωσία.

«Γνωρίζουμε ότι δύο νίκες μας χωρίζουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι στραμμένες στη Μάλτα. Είναι ένας αντίπαλος που σεβόμαστε περισσότερο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε το φαβορί. Είμαστε καλύτεροι σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. "Μόνο οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και γι' αυτό πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Το πώς θα φτάσουμε στους τρεις βαθμούς είναι πραγματικά λιγότερο σημαντικό. Επαναλαμβάνω, όπως πάντα πριν, πρώτα η Μάλτα και μόνο μετά μπορούμε να μιλήσουμε για τη Ρωσία» ανέφερε ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μπρέκαλο, ο Λιβάγια και ο Σούτσιτς προπονήθηκαν μεμονωμένα την Τρίτη και είναι αμφίβολοι. Τραυματίες είναι ο μέσος Κόβασιτς και οι επιθετικοί Μπρέκαλο και Μπούντιμιρ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον), Γκρίμπιτς (Λιλ)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Καλέτα (Μαρσέιγ), Τζουράνοβιτς (Σέλτικ), Γκβαρντιόλ (Λειψία), Σόσα (Στουτγάρδη), Πόνγκρασιτς (Ντόρτμουντ), Στάνισιτς (Μπάγερν)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βάσιτς (Γουέστ Χαμ), Ιβάνουσεκ (Ντ. Ζάγκρεμπ), Μάγιερ (Ρεν), Σούσιτς (Σάλτσμπουργκ), Γιάκιτς (Φρανκφούρτη)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ιντερ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ορσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λιβάγια (Χάιντουκ), Τσόλακ (Μάλμε)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κροατία δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να την πάρει. Οι Κροάτες διαθέτουν καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα που γνωρίζει καλά πως θα πάρει ένα αποτέλεσμα. Η Μάλτα δεν κυνηγάει τίποτα και θα παίξει χωρίς άγχος. Θα πάμε με το No Goal.

FACTS

  • Η ομάδα Μάλτα έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  1 Κροατία 10 23 7 2 1 21:4
  6 Μάλτα 10 5 1 2 7 9:30
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +50.83% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες