1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Πορτογαλία

Προϊστορία

11/9/2023 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 9 - 0
26/3/2023 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 0 - 6
12/10/2021 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 5 - 0
30/3/2021 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 1 - 3
17/11/2019 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 0 - 2
11/10/2019 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 3 - 0
17/11/2015 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 0 - 2
15/10/2013 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 3 - 0
7/9/2012 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 1 - 2
10/8/2011 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,722 1.9%
X
€ 14,532 3.2%
2
€ 429,203 94.9%
Over
€ 31,505 76.0%
Under
€ 9,974 24.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

148 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Josy Barthel
  • Χωρητικότητα: 8054
Από ιστορικό «διπλό» το Λουξεμβούργο, πεισμωμένη η Πορτογαλία

Από ιστορικό «διπλό» το Λουξεμβούργο, πεισμωμένη η Πορτογαλία

Το Λουξεμβούργο που προέρχεται από ιστορικό «διπλό» στην Ιρλανδία, υποδέχεται την Πορτογαλία, η οποία… ακόμα διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ στο φινάλε του αγώνα με την Σερβία (2-2).

* Χωρίς κόσμο

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Έκανε την μεγάλη έκπληξη κι έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Ιρλανδίας, ξεκινώντας εντυπωσιακά την πορεία της στην προκριματική φάση. Χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Μορίς στο ξεκίνημα, στη συνέχεια όμως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ το είχε 1-2 σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Τελικά στο 85’ βρήκε το γκολ με μακρινό δυνατό σουτ του Ροντρίγκες, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Ιρλανδούς.

Ήταν μόλις η 4η νίκη της ιστορία του σε προκριματική φάση Euro ή Μουντιάλ και πρώτη μετά το 2008. Φυσικά το «διπλό» πανηγυρίστηκε δεόντως, με τους παίκτες να στήνουν πάρτι στα αποδυτήρια. «Ήμουν ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μας τους τελευταίους μήνες αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν πάντα θετικά. Όμως σήμερα συνειδητοποιήσαμε ξανά πόσο δυνατό σύνολο έχουμε. Απόλαυσα να βλέπω πόσο χαρούμενη ήταν η ομάδα στα αποδυτήρια», δήλωσε ο τεχνικός της Χολτζ.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είχε παίξει στην πρεμιέρα καθώς είχε ρεπό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου και στο -1 από Σερβία και Πορτογαλία με ματς λιγότερο. Εν όψει του σημερινού ο Χολτζ δήλωσε: «Δεν νιώθουμε πίεση. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για την Πορτογαλία. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της χώρας. Πρόκειται για ομάδα με μεγάλη ποιότητα, δυνατή στο να κυκλοφορεί τη μπάλα και με επικίνδυνους παίκτες μπροστά όπως ο Ρονάλντο. Μπορώ να αναφερθώ ξεχωριστά σχεδόν σε όλους τους παίκτες».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ έχουν τεθεί ο μπακ Κάρλσον (Καρλσρούη) και ο στόπερ Σελίμοβιτς (ΌΦΗ). Από το ρόστερ ξεχωρίζει ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε και το γκολ κόντρα στην Ιρλανδία.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μόρις (Σεντ-Γκιλουά), Σχεν (Βιλτζ 71), Φοξ (Ζένες Ες)

Αμυντικοί: Γκέρσον (Σανταντέρ), Γιανς (Σταντάρ Λιέγης), Σανό (Νιου Γιορκ Σίτι), Μαλζέ (Σουίφτ Εσπεράνζ), Μαχμούτοβιτς (Λβιβ), Ντε Γκράτσα (Κάσα Πία), Πίντο (Σπάρτα Ρότερνταμ), Ντζόγκοβιτς (Μαγδεμβούργο)

Μέσοι: Φίλιπς (Βιλτζ 71), Μάρτινς (Γιουνγκ Μπόις), Β. Τθίλι (Νασιονάλ), Σινάνι (Βάασλαντ-Μπέβερεν), Τθιλ (Βόρσκλα Πολτάβα), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Σκεντέροβιτς (Πρόγκρες), Μποχνέρτ (Μάινς), Σ. Τθιλ (Σερίφ Τιρασπόλ)

Επιθετικοί: Μπενσί (Φόλα Ες), Ντέβιλ (Σαρμπρίκεν), Ροντρίγκες (Ντιναμό Κιέβου), Μουράτοβιτς (Ντούντελαντζ), Ρούπιλ (Μάιντς Β’)ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Γνώρισε την πρώτη της απώλεια στον όμιλο μετά το ισόπαλο 2-2 με την Σερβία στο Βελιγράδι, αν και φωνάζει δικαιολογημένα για ακυρωθέν γκολ του Ρονάλντο στο 90+3’. Κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, όταν έπαιρνε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 36’ με ισάριθμα γκολ του Ζότα (11’, 36’). Πιάστηκε στον ύπνο στο ξεκίνημα της επανάληψης και δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 46’, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 60’ ισοφαρίστηκε σε 2-2 από υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 90+2’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και ένα λεπτό μετά σκόραρε με τον Ρονάλντο, αλλά ο βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ, αφού όπως φάνηκε στο ριπλέι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Έξαλλος ο Κριστιάνο για το ακυρωθέν γκολ, με τον CR7 να πετάει το περιβραχιόνιο και να φεύγει από το γήπεδο πριν το τελικό σφύριγμα. Υπενθυμίζεται πως στα προκριματικά δεν υπάρχει VAR και τεχνολογία γραμμής και μάλιστα ο Ολλανδός διαιτητής, Μάκελι ζήτησε συγγνώμη από την Πορτογαλία για την απόφαση. Έγινε θέμα στα Μέσα της χώρας σχετικά με το αν ο Ρονάλντο πρέπει να κρατήσει το περιβραχιόνιο, με τον Φερνάντο Σάντος να σχολιάζει: «Θα παραμείνει αρχηγός. Ο Κριστιάνο είναι εθνικό παράδειγμα, το έχετε γράψει χιλιάδες φορές. Ήταν μια στιγμή μεγάλης απογοήτευσης για κάποιον που πάντα θέλει να νικάει και δίνει τα πάντα για την Εθνική ομάδα».

Από εκεί που θα είχε το απόλυτο με 2x2, πλέον ισοβαθμεί με την Σερβία στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα κέρδισε με 1-0 το Αζερμπαϊτζάν, σ’ ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Εν όψει του σημερινού, ο Σάντος σχολίασε: «Η ομάδα του Λουξεμβούργου δεν έχει καμία σχέση με το Αζερμπαϊτζάν. Θα μας κοιτάξουν στα μάτια, δεν θα παίξουν όλοι πίσω. Πρέπει να τους αναγκάσουμε να παίξουν σαν το Αζερμπαϊτζάν αν καταλαβαίνετε τι εννοώ».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο μέσος Μουτίνιο (Γουλβς). Υπενθυμίζεται πως δεν έχουν κληθεί λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Πέπε (Πόρτο) και Γκερέιρο (Ντόρτμουντ) και ο μέσος Γκόμες (Έβερτον).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σα (Ολυμπιακός), Λόπες (Λιόν), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

Αμυντικοί: Φόντε (Λιλ), Ντουάρτε (Γρανάδα), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Νέτο (Σπόρτινγκ), Σοάρες (Αρσεναλ), Μέντες (Σπόρτινγκ)

Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μουτίνιο (Γουλβς), Σέρζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Ζοάο Παλίνια (Σπόρτινγκ)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντρέ Σίλβα (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα), Πέδρο Νέτο (Γουλβς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λουξεμβούργο προέρχεται από τεράστια νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, αλλά η Πορτογαλία βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Πεισμωμένοι οι Ίβηρες μετά την άδικη ισοπαλία στην Σερβία (2-2) αφού τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 90+3’, δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν απέναντι στους γηπεδούχους. Το θέμα βέβαια είναι ότι η ομάδα του Σάντος δε μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα σκορ. No bet από εμάς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 1ος όμιλος
  2 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 17:6
  4 Λουξεμβούργο 8 9 3 0 5 8:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 2
  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.09% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες