5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Πορτογαλία

26/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 444
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 411 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πορτογαλία - Λουξεμβούργο στις 11/9/2023

Προϊστορία

11/9/2023 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 9 - 0
26/3/2023 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 0 - 6
12/10/2021 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 5 - 0
30/3/2021 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 1 - 3
17/11/2019 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 0 - 2
11/10/2019 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 3 - 0
17/11/2015 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 0 - 2
15/10/2013 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 3 - 0
7/9/2012 ΛουξεμβούργοΠορτογαλία 1 - 2
10/8/2011 ΠορτογαλίαΛουξεμβούργο 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,992 1.6%
X
€ 42,307 4.4%
2
€ 904,632 94.0%
Over
€ 48,266 72.7%
Under
€ 18,088 27.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

222 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

7

2

Σουτ εκτός εστίας

3

44%

Κατοχή μπάλας

56%

2

Οφσάιντ

3

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

15

Φάουλ

11

1

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Luxembourg
  • Χωρητικότητα: 9386
  • Θεατές: 9231
Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ανεβασμένο το Λουξεμβούργο

Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ανεβασμένο το Λουξεμβούργο

Το Λουξεμβούργο υποδέχεται την Πορτογαλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στη Σλοβακία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας το Λίχτενσταϊν.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στην πρεμιέρα, καθώς κλήθηκε να ταξιδέψει στη Σλοβακία για να δοκιμαστεί εκτός έδρας. Πραγματοποίησε μία γενναία εμφάνιση κι έχοντας πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μορίς κατάφερε να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία (0-0). Στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι ανησύχησε σοβαρά μόνο σε μία περίπτωση. Από τη δική του πλευρά είχε δύο καλές στιγμές, με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών του τον Ζέλσον Ροντρίγκες. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να το «στριμώχνουν» στην περιοχή του. Έχασε μόνο μία ευκαιρία ξανά με τον Ροντρίγκες αλλά δεν έπεσε στο καναβάτσο επειδή ο γκολκίπερ Μορίς είχε «κατεβάσει ρολά». Άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κι έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο το Λουξεμβούργο απέφυγε την ήττα στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, καθώς είναι ολοφάνερο την τελευταία διετία ότι τα «κόκκινα λιοντάρια» έχουν παρουσιάσει πολύ σημαντική βελτίωση και δεν ανήκουν πλέον στις ομάδες της τελευταίας ταχύτητας. Βέβαια θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν παλέψουν για τη δεύτερη θέση, όμως δείχνουν ικανά για «ζημιές» και για μία καλή παρουσία στον 10ο όμιλο ο οποίος φυσικά έχει ως ακλόνητο φαβορί την προσεχή τους αντίπαλο, Πορτογαλία.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Λουκ Χολτζ τόνισε: «Σίγουρα η ισοπαλία στον αγώνα με τη Σλοβακία ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Όμως εμένα μ’ ενδιαφέρει πρώτα και κύρια η απόδοση της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δεν είχαμε καλή κατοχή της μπάλας και δεν εκμεταλλευτήκαμε τους διαθέσιμους χώρους που υπήρχαν. Οι ομάδες που κερδίζουν βαθμούς στην κακή τους μέρα είναι κι εκείνες που πετυχαίνουν τους στόχους τους. Μπορούμε να βρεθούμε σε υψηλότερο επίπεδο και θα πρέπει να το κάνουμε απέναντι στην Πορτογαλία. Δεν έχουμε προγραμματίσει να πάρουμε βαθμούς σε αυτό το ματς αλλά θα δούμε τι θα συμβεί».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μορίς (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ), Σχον (Βιλτζ 71), Καρντόσο (Γκλάντμπαχ)

Αμυντικοί: Γιανς (Βάλντομ Μάνχαϊμ), Γκέρσον (Κόνγκσβινγκερ), Τσανότ (Νιου Γιορκ Σίτι FC), Μαχμούτοβιτς (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ντα Γκράτσα (Αούστρια Βιέννης), Πίντο (Σπάρτα Ρότερνταμ), Χαλ (Ούιπεστ), Τζόγκοβιτς (Μαγδεμβούργο), Κάρλσον (Ντεν Χαγκ)

Μέσοι: Ντάνιελ Σινάνι (Νόριτς), Σ. Τιλ (Χάνσα Ροστόκ), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Β. Τιλ (ΑΙΚ), Μάρτινς (Σπάρτακ Μόσχας), Μπόνχερτ (Μπαστιά), Ντέιβιντ Σινάνι (Ντούντελαντζ), Ρούπιλ (Μάιντζ), Όλεσεν (Κολωνία)

Επιθετικοί: Ροντρίγκες (Αλ Ουάχντα), Σάντσες (Γκλάντμπαχ), Ομοσάνια (Φόλα Ες), Κούρτσι (Μάιντζ)

Στην πρεμιέρα των προκριματικών και του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο «τιμόνι» της, δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά νίκησε πανεύκολα με 4-0 το Λίχτενσταϊν εντός έδρας, σ’ ένα παιχνίδι που τα πάντα κινήθηκαν στους ρυθμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τελευταίος έγραψε ιστορία φτάνοντας τις 197 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας και πέρασε στην κορυφή της λίστας σε ολόκληρο τον πλανήτη, σε μία πραγματικά σπουδαία στιγμή. Μάλιστα πέτυχε και τα δύο τελευταία τέρματα των Ιβήρων, αρχικά με πέναλτι στο 51’ και δώδεκα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Στο πρώτο μέρος είχε ξεκινήσει δυνατά πάντως και είχε προηγηθεί μόλις στο 8’ με τον Ζοάο Κανσέλο. Δίχως να ικανοποιήσει έφτασε στο 2-0 με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 47’ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο «CR7» βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή.

Η Πορτογαλία δεδομένα βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά από χρόνια δεν βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ο Φερνάντο Σάντος. Παρ’ όλα αυτά θα θεωρηθεί τεράστια έκπληξη αν συναντήσει την παραμικρή δυσκολία στην προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Γερμανίας. Εξάλλου είναι το μεγάλο φαβορί για την κορυφή κι ανέβηκε ήδη εκεί μετά την άνετη επικράτησή της με 4-0 στην πρώτη «στροφή». Αν σκεφτεί κανείς μάλιστα το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων του 10ου γκρουπ, δεν αποκλείεται να πάει μέχρι το τέλος μόνο με νίκες.

«Φυσικά ο πρώτος στόχος είναι να βελτιωθώ προσωπικά και να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες μου αλλά και τις δυνατότητές τους. Η στάση της ομάδας με άφησε ικανοποιημένο διότι είχαμε προλάβει να δουλέψουμε μόλις για τρεις ημέρες όλοι μαζί. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και στον αγώνα με το Λουξεμβούργο. Ο Ρονάλντο δείχνει τη δέσμευση που υπάρχει από την πλευρά του και ξέρουν όλοι πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν «φρέσκα» προβλήματα, εκτός ο τερματοφύλακας Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο) και ο σέντερ μπακ Πέπε (Πόρτο).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Ρόμα), Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοσέ Σα (Γουλβς)

Αμυντικοί: Πέπε (Πόρτο), Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκερέιρο (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Κανσέλο (Μπάγερν Μονάχου), Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σίλβα (Μπενφίκα), Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Λέιτε (Ουνιόν Βερολίνου)

Μέσοι: Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νέβες (Γουλβς), Παλίνια (Φούλαμ), Νούνες (Γουλβς), Οτάβιο (Πόρτο), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ), Ζότα (Λίβερπουλ), Φέλιξ (Τσέλσι), Λεάο (Μίλαν), Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λουξεμβούργο έμεινε «όρθιο» στη Σλοβακία και πέτυχε μία σημαντική υπέρβαση, ωστόσο πλέον καλείται να αντιμετωπίσει μία σαφώς πιο ισχυρή εθνική ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι είναι δεδομένο ότι θα παίξουν «σφιχτά» προκειμένου να δυσκολέψουν όσο γίνεται περισσότερο τους Ίβηρες. Οι τελευταίοι δεν ξέσπασαν όπως θα περίμενε κανείς στην πρεμιέρα με το Λίχτενσταϊν και είναι λογικό να ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους, μετά την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ και θα ρισκάρουμε με τα 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  1 Πορτογαλία 10 30 10 0 0 36:2
  3 Λουξεμβούργο 10 17 5 2 3 13:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 2
  • » Ο batigoal, με το υψηλότερο yield +9.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες