3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Κύπρος

10/10/2020 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 203
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1311 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κύπρος - Λουξεμβούργο στις 14/11/2020

Προϊστορία

14/11/2020 ΚύπροςΛουξεμβούργο 2 - 1
10/10/2020 ΛουξεμβούργοΚύπρος 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 385,708 84.9%
X
€ 43,175 9.5%
2
€ 25,564 5.6%
Over
€ 170,714 53.7%
Under
€ 147,104 46.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

122 ψήφοι:

Ψάχνεται ακόμα η Κύπρος

Ψάχνεται ακόμα η Κύπρος

Η Κύπρος ταξιδεύει στο Λουξεμβούργο ψάχνοντας την πρώτη της νίκη στο νέο Nations League. Θετικό το ξεκίνημα μέχρι στιγμής για τους γηπεδούχους.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις στο παράθυρο του Σεπτεμβρίου και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω από τους 3 βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Στην πρεμιέρα του Nations League, έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από το Αζερμπαϊτζάν, στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα θετικά της αποτελέσματα απέναντι στο Μαυροβούνιο και ηττήθηκε με 1-0.

Την Τετάρτη υποδέχτηκε σε φιλική αναμέτρηση το Λιχτενστάιν από το οποίο ηττήθηκε με 1-2. Αγωνίστηκε βέβαια με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της καθώς είχε στο μυαλό της τα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 23', δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 61' και πέτυχε
το μοναδικό της γκολ με τον καλύτερο του ίσως παίκτη, τον Γκέρσον Ροντρίγκες στο 72' με πέναλτι.

Με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής δείχνει ικανό να διεκδικήσει κάτι παραπάνω σε έναν όμιλο με Αζερμπαϊτζάν, Μαυροβούνιο και Κύπρο αν και αρχικά ήταν το πρώτο φαβορί για την τελευταία θέση. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι για την συνέχεια, αν καταφέρει και πάρει τους τρεις βαθμούς θα μπει για τα καλά στο κόλπο της 2ης θέσης.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το φιλικό έμεινε εκτός ο αμυντικός Μαχμούτοβιτς (Λβιβ)

Η αποστολή του Λουξεμβούργου:

Τερματοφύλακες: Μόρις (Σεντ Γκουλουάζ), Σον (Βιλτζ 71), Κιπς (Ντουντελάνζ)

Αμυντικοί: Γκέρσον (Νόρκεπινγκ), Γιανς (Μετς), Μαλγκέ (Εσπεράνζ), Κάρλσον (Καρλσρούη), Σελίμοβιτς (ΟΦΗ), Χολ (Ζιλ Βιθέντε), Πίντο (Ρότερνταμ), Γκράτσα (Κάσα Πία)

Μέσοι: Μάρτινς (Γιουνγκ Μπόις), Θιλ (Μετς), Ροντρίγκες (Ντιναμό Κιέβου), Θιλ Ο. (Ούφα), Σινάνι (Βάασλαντ-Μπέβερεν), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Μπονέρ (Μάιντζ), Σκεντέροβιτς (Προγκρές Νίντερκορμ), Ρούπιλ (Μάιντζ)

Επιθετικοί: Μπένσι (Φόλα Ες), Ντεβίλ (Σάαρμπρικεν), Μουράτοβιτς (Ντουντελάνζ)

ΚΥΠΡΟΣ

Πραγματοποίησε δεύτερη σερί αρνητική εμφάνιση στο Nations League και γνώρισε την εντός έδρας ήττα από το Αζερμπαϊτζάν. Λίγα πράγματα για το σύνολο του Γιόχαν Βάλεμ στην αρχή του παιχνιδιού, έμεινε πίσω στο σκορ στο 29’ και δέκα λεπτά αργότερα έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία όταν το σουτ του Χριστοφή βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Είχε ανούσια υπεροχή στην επανάληψη και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογες συνθήκες για να φτάσει στην ισοφάριση.

Η ανανέωση που επιχειρεί ο νέος προπονητής θέλει χρόνο για να φέρει αποτελέσματα και από ότι φαίνεται θα δώσει πλέον μάχη για να κρατηθεί στο τρίτο γκρουπ του Nations League, μετά τις δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Την Τετάρτη υποδέχτηκε την Λάρνακα στην Κύπρο για μία φιλική αναμέτρηση και γνώρισε και την ήττα με 1-2. Όλη η δράση σημειώθηκε στο πρώτο μέρος εκεί όπου δέχτηκε δύο γκολ (13',43'), έχοντας ισοφαρίσει ενδιάμεσα με τον Λοΐζου στο 32'. Στην επανάληψη οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε.

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Το έχω πει πολλές φορές ότι έχουμε μια νέα ομάδα η οποία χρειάζεται χρόνο, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να είμαστε διεκδικητικοί στους αγώνες μας», τόνισε ο κόουτς Βάλεμ.

Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψε στην αποστολή ο μέσος Τζιώνης, κόπηκαν όμως ο αμυντικός Κυριακού και ο μέσος Κωστή.

Η αποστολή της Κύπρου:

Τερματοφύλακες: Νεόφυτος Μιχαήλ (Ολυμπιακός Νικοσίας), Δημητρίου (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Κυριακίδης (Ομόνοια)

Αμυντικοί: Γουίλερ (ΑΠΟΕΛ), Κούσουλος (Ομόνοια), Καρώ (Σαλερνιτάνα), Χριστοφόρου (Νέα Σαλαμίνα), Σιέλης (ΑΠΟΛΕ) Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Ιωάννου (Νότιγχαμ Φόρεστ)

Μέσοι: Μιχάλης Ιωάννου (Ρόντα), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ), Αβραάμ (ΑΕ Λεμεσού), Σπόλιαριτς (ΑΕΚ Λάρνακας), Θεοδώρου (Παραλίμνι), Πίτtας (Απόλλων Λεμεσού), Κάστανος (Φροζινονε), Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Τζιόνης (Ομόνοια)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Αστάνα), Λοΐζου (Ομόνοια), Αντωνίου (Απόλλων Λεμεσου), Ζαχαρίου (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Χριστοφή (Ανόρθωση), Κακούλης (Ομόνοια).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λουξεμβούργο έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και δείχνει ότι έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλό από τον όμιλο. Η Κύπρος από την άλλη στο νέο ξεκίνημα που κάνει χρειάζεται χρόνο για να δέσει σαν ομάδα, δεν ξέρουμε αν αυτό το Nations League παίξει καθαρά τον ρόλο της προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Βέβαια τέτοιο φαβοριτισμό του Λουξεμβούργου απέναντι σε έναν όχι και τόσο αδύνατο αντίπαλο δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Ο άσος κοντά στο 2.00 δεν έχει αξία ,αποδεκτή η διπλή ευκαρία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Λουξεμβούργο 6 10 3 1 2 7:5
  4 Κύπρος 6 4 1 1 4 2:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostas05, με το υψηλότερο yield +3.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες