7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Βουλγαρία

Προϊστορία

14/10/2023 ΒουλγαρίαΛιθουανία 0 - 2
17/6/2023 ΛιθουανίαΒουλγαρία 1 - 1
9/10/2021 ΛιθουανίαΒουλγαρία 3 - 1
5/9/2021 ΒουλγαρίαΛιθουανία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 140,300 37.6%
X
€ 59,387 15.9%
2
€ 173,199 46.4%
Over
€ 21,331 21.7%
Under
€ 77,130 78.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

80 ψήφοι:

Εννέα σερί ήττες και εσωτερικά προβλήματα στην Λιθουανία

Εννέα σερί ήττες και εσωτερικά προβλήματα στην Λιθουανία

Η Λιθουανία που διανύει το χειρότερο σερί της ιστορίας της (9 ήττες) και έχει εσωτερικά προβλήματα, υποδέχεται στο Βίλνιους την Βουλγαρία, η οποία προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο.

* Πλαστικός χλοοτάπητας

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Δε ξεκίνησε με θετικό τρόπο η θητεία του Βάλντας Ιβανάουσκας, με την ομάδα να γνωρίζει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς με Βόρεια Ιρλανδία (1-4 εντός), Βουλγαρία (0-1 εκτός) και Ιταλία (0-5 εκτός), ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να βρεθεί στον πάγκο λόγω κορωνοϊού.

Διανύει το χειρότερο σερί της ιστορίας της με 9 διαδοχικές ήττες. Δεν έχει ούτε βαθμό στον όμιλο (0-0-5), ενώ έχει δεχτεί 13 γκολ και έχει σκοράρει μόλις 1. Το σημερινό παιχνίδι μάλλον θα είναι η τελευταία ευκαιρία της για να μην μείνει χωρίς βαθμό στον όμιλο.

«Βόμβες» από τον μέσο Βορομπγιόβας μετά τα ματς του Σεπτεμβρίου, κατηγορώντας τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό για έλλειψη οργάνωσης, για καμία τακτική ανάλυση μέσω βίντεο και για βωμολοχίες στις προπονήσεις κ.α: «Δεν μιλάω ποτέ για προπονητές δημόσια, αλλά αυτή είναι εξαίρεση. Ας ξεκινήσουμε με ότι μιλούσε άσχημα για τους προηγούμενους ομοσπονδιακούς προπονητές. Καμία οργάνωση. Είμαι τόσα χρόνια στην Εθνική ομάδα, έχω δει διάφορα αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. Από την πρώτη μέρα έβριζε, είχα σοκαριστεί. Κανένα βίντεο, καμία ανάλυση. Βούτα στο νερό και κολύμπα μόνος σου. Οι κόουτς μπέρδευαν τις θέσεις των παικτών, δεν ήξεραν ποιος παίζει που και μας ρωτούσαν. Μερικοί παίκτες έψαχναν πληροφορίες για τους αντιπάλους από το youtube». Πάντως ο γκολκίπερ Σέτκους δεν ενστερνίστηκε τις απόψεις του συμπαίκτη του: «Κανείς δε βρίζει. Είναι δύο ενήλικοι άνδρες και πρέπει να τα βρουν χωρίς τη βοήθεια των ΜΜΕ. Αυτή η μίνι διαμάχη δεν φέρνει τίποτα καλό στο ποδόσφαιρο της Λιθουανίας».

Εν όψει του σημερινού ματς με την Βουλγαρία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Τα τελευταία αποτελέσματα ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Βουλγαρίας. Ψυχολογικά είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς. Είναι μια δυνατή ομάδα, επικίνδυνοι στις στατικές φάσεις και μας τιμώρησαν στο πρώτο ματς. Διαθέτουν επίσης παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να τους αφήσουμε ελεύθερους».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκε ο καλός μέσος Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), ο μπακ Σλαβίτσκας (Σούντοβα) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Πλούκας (Χέγκελμαν Λιτάουεν).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Κραπίκας (Σπέτσια).

Αμυντικοί: Κλιμαβίτσιους (Νταϊνάβα), Μπαραβίκας (Αράντ), Σλαβίκας (Σούντοβα), Γκασπουίτις (Ντάνφερμλιν), Σάτκους (Νυρεμβέργη ΙΙ), Μπαραούσκας (Ριτεριάι), Τουτισκίνας (Κροτόνε)

Μέσοι: Νοβικόβας (Έρζουμσπορ), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ακ. Κλιντσένι), Βορομπγιόβας (Αράντ), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Σαμπάιλ), Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ουζέλα (Ζαλγκίρις), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις)

Επιθετικοί: Τσέρνιχ (Γιαγκελόνια), Ντουμπίτσκας (Πιατσένσα)ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Προέρχεται από πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Αρχικά απέσπασε ιστορική ισοπαλία 1-1 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία στην Φλωρεντία, σ’ ένα ματς που κατέβηκε με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς. Ακολούθησε η δίκαιη νίκη με 1-0 επί της Λιθουανίας στη Σόφια και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο, ενώ στη συνέχεια πήρε σπουδαία φιλική νίκη με 4-1 επί της Γεωργίας.

Στο 1-2-2 το ρεκόρ της μετά από πέντε παιχνίδια, έπιασε την Β. Ιρλανδία στην 3η θέση με 5 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την 2η Ελβετία με ματς περισσότερο. Το θετικό γι’ αυτήν είναι πως έχει δώσει και τα δύο παιχνίδια με τους Ιταλούς και εάν κάνει το 2x2 στα ερχόμενα ματς με Λιθουανία (εκτός) και Β. Ιρλανδία (εντός) τότε θα έχει ελπίδες για την 2η θέση. Εκτός έδρας πάντως έχει να κερδίσει εδώ και τρία χρόνια, τρέχοντας αρνητικό σερί 15 αγώνων χωρίς νίκη σε φιλικά και επίσημα (0-8-7).

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Πετρόφ στάθηκε στον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου: «Προπονηθήκαμε χθες στον πλαστικό χλοοτάπητα, δεν ήταν τέλεια αλλά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Η Λιθουανία έρχεται με μεγάλο κίνητρο. Δεν πρέπει να είμαστε αλαζόνες, δεν έχουμε εύκολο παιχνίδι μπροστά μας. Παρόλα αυτά πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Πιστεύουμε στην ποιότητα όλων των παικτών. Αυτή τη στιγμή χτίζουμε κάτι νέο και θα αναζητήσουμε τις ευκαιρίες μας», ανέφερε ο Βούλγαρος τεχνικός, ο οποίος φέρεται ότι έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Κίνας, ενώ ουσιαστικά παραδέχτηκε πως δύσκολα θα παραμείνει στην Εθνική εάν αλλάξει η προεδρία στις επερχόμενες εκλογές της βουλγαρικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο κάπτεν/μέσος Κονσταντίνοβ (Άρσεναλ Τούλα), ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός γκολκίπερ Μιχαΐλοβ (Λέφσκι) και ο καλός φορ A. Ίλιεβ (Άσκολι).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λούκοβ (Αλ-Ται), Καραντζχοβ (Άρντα), Βούτσοβ (Σλάβια Σόφιας)

Αμυντικοί: Μποζίκοβ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Νεντιάλκοβ (Λουντογκόρετς), Άντοβ (Μόντσα), Π. Χριστόβ (Σπέτσια), Α. Χριστόβ (Σλάβια Σόφιας), Τουρίτσοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Βελκόφσκι (Σερκλ Μπριζ)

Μέσοι: Νεντέλεβ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Τσότσεβ (ΤΣΣΚΑ 1948), Μαλίνοβ (Λέουβεν), Καραγκάρεν (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Γιανκόβ (Λουντογκόρετς), Βιτάνοβ (Λοκομοτίβ Πλόβιντιβ), Κιρίλοβ (Σλάβια Σόφιας), Ι. Ίλιεβ (Απόλλων Λεμεσού), Τσόνεβ (Λέφσκι Σόφιας)

Επιθετικοί: Ντέλεβ (Άρντα), Ντεσπότοβ (Λουντογκόρετς), Ν. Ίλιεβ (Λοκομοτίβ Πλόβντινβ), Γιόμοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Α. Ίλιεβ (Άσκολι)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λιθουανία διανύει το χειρότερο σερί της ιστορίας της (9 ήττες), ενώ ο ερχομός του Ιβανάουσκας δεν άλλαξε την κατάσταση. Μάλιστα έχουν προκύψει και εσωτερικά προβλήματα, με τον μέσο Βορομπγιόβας να κατηγορεί δημόσια τον νέο προπονητή για τη συμπεριφορά και την οργάνωση του. Στον αντίποδα, η Βουλγαρία προέρχεται από σπουδαία αποτελέσματα στα ματς του Σεπτεμβρίου, κατεβαίνει μεν με ορισμένες απουσίες αλλά είναι το φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που απογοητεύει. Χαμηλά πάντως το «διπλό» για ομάδα που δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας για τρία χρόνια, ενδεικτικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  4 Βουλγαρία 8 8 2 2 4 6:14
  5 Λιθουανία 8 3 1 0 7 4:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 2
  • » Ο Rin, με το υψηλότερο yield +5.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες