2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Βουλγαρία

17/6/2023 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 186
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 329 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βουλγαρία - Λιθουανία στις 14/10/2023

Προϊστορία

14/10/2023 ΒουλγαρίαΛιθουανία 0 - 2
17/6/2023 ΛιθουανίαΒουλγαρία 1 - 1
9/10/2021 ΛιθουανίαΒουλγαρία 3 - 1
5/9/2021 ΒουλγαρίαΛιθουανία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 145,883 19.8%
X
€ 135,728 18.4%
2
€ 455,386 61.8%
Over
€ 37,057 46.6%
Under
€ 42,464 53.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

100 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

9

2

Σουτ εκτός εστίας

6

38%

Κατοχή μπάλας

62%

2

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

20

8

Φάουλ

9

1

«Κομμένα» Σουτ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: S. Darius & S. Girenas
  • Θεατές: 14230
Αμφότερες απογοητεύουν έως τώρα

Αμφότερες απογοητεύουν έως τώρα

Η Λιθουανία υποδέχεται τη Βουλγαρία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Σερβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Ουγγαρία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία μεγάλη ποδοσφαιρική υπέρβαση, καθώς το πρόγραμμα της πρεμιέρας την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Σερβία για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τους ποιοτικούς «όρλοβι». Ναι μεν δεν διασύρθηκε αλλά δεν απέφυγε και την εύκολη ήττα με 2-0. Στην πρώτη «επίσκεψη» των γηπεδούχων στα «καρέ» της, τους είδε να ανοίγουν το σκορ στο 16’ με τον Τάντιτς. Θέλησε να απαντήσει άμεσα και είχε μία καλή στιγμή με τον Παουλάουσκας. Σώθηκε από το δοκάρι στο 33’ και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Τα πάντα κρίθηκαν πολύ νωρίς στην επανάληψη, καθώς στο 53’ ο Βλάχοβιτς βρέθηκε αμαρκάριστος εντός περιοχής και πέτυχε το 2-0. Δεν παραδόθηκε κι έψαξε το γκολ που θα την έβαζε στο κόλπο, με τον Τσέρνιτς να σπαταλά μία καλή ευκαιρία. Όσο κι αν προσπάθησε δεν άλλαξε τη μοίρα της μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Λιθουανία ξεκίνησε άσχημα την προσπάθειά της για διάκριση στην προκριματική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Δεν αποτελεί μυστικό ότι αποτελεί ένα αδύναμο σύνολο το οποίο θα προσπαθήσει να αποσπάσει όσα περισσότερα θετικά αποτελέσματα μπορεί, χωρίς πάντως να διαθέτει ελπίδες για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Δίχως πόντους βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του 7ου ομίλου παρέα με την προσεχή αντίπαλο Βουλγαρία. Μετά την ήττα από τους Σέρβους, έπαιξε φιλικό με την Ελλάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια και πήρε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0).

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους οκτώ παίκτες σε σχέση με τις προηγούμενες υποχρεώσεις. Πιο σημαντικές οι απουσίες του αμυντικού Μπαραβίκας (Φαρούλ Κονστάντζα), των μέσων Νοβικόβας (Χάποελ Χάιφα), Σλίβκα (Λαμία), Σίμκους (Μούρα) και του επιθετικού Καουκζέμις (Μπάνγκα).

Η αποστολή της Λιθουανίας:

Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Πάουκστε (Σιαουλάι)

Αμυντικοί: Γκιρντβάιτις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Λασίτσκας (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπενέτα (Πανεβέζις), Σίρβις (Πανεβέζις), Τουτισκίνας (Λοτζ), Καζουκόλοβας (Ζαλγκίρις), Λεκιάτας (Σιαουλιάι)

Μέσοι: Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Βορομπιόβας (ελεύθερος), Σιργκέντας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Ρομανόφσκι (Σιαουλιάι), Γκινέιτις (Τορίνο), Ουζέλα (RFS), Γιανκάουσκας (Σιαουλιάι), Ούπστας (Χέγκελμαν), Στεποναβίτσιους (Τουκούμς), Σεσπλάουκις (Σιαουλιάι)

Επιθετικοί: Τσέρνιτς (ΑΕ Λεμεσού), Παουλάουσκας (Εγνάτια)

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου αναγκάστηκε να μεταβεί στη Βουδαπέστη προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με την σαφώς πιο ισχυρή Ουγγαρία. Δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση και ηττήθηκε πάρα πολύ εύκολα με 3-0, απογοητεύοντας με την εικόνα της. Μόλις στο 7’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Βεσέι κι έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Άντεξε έως το 26’, με τον Σζομποζλάι να παραβιάζει την εστία της με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση για το 2-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 39’ ο Άνταμ με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή της «έγραψε» το 3-0 και το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία. Κυνηγούσε... σκιές στην επανάληψη και στάθηκε τυχερή που δεν δέχτηκε κι άλλα γκολ. Προσπάθησε στο φινάλε για το γκολ της τιμής δίχως επιτυχία και το 3-0 παρέμεινε.

Η Βουλγαρία υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη εντός έδρας από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα και είναι φανερό ότι δεν διαθέτει τις ικανότητες ως σύνολο για να διακριθεί, σ’ έναν όμιλο ο οποίος είναι αλήθεια ότι δεν διαθέτει ούτε ένα μεγαθήριο. Χωρίς βαθμό μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στην ουσία θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, καθώς το... όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024 στη Γερμανία έχει ήδη χαθεί από καιρό. Και τα δύο ματς της έως τώρα ήταν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε κληθεί αλλά «κόπηκε» ο αμυντικός Τουρίτσοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας) ο οποίος τραυματίστηκε. Επτά παίκτες δεν βρίσκονται στην αποστολή σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών. Πιο σημαντική η απουσία του αμυντικού Νεντιάλκοφ (Λουντογκόρετς).

Η αποστολή της Βουλγαρίας:

Τερματοφύλακες: Ναούμοφ (ΤΣΣΚΑ 1948), Ντιουλγκέροφ (Τσέρνο Μόρε), Αντρέεφ (Λέφσκι Σόφιας)

Αμυντικοί: Χριστόφ (Βενέτσια), Αντόφ (Μόντσα), Ποπόφ (Τσέρνο Μόρε), Πετρόφ (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Κράστεφ (Φιορεντίνα), Πέτκοφ (ελεύθερος), Πετρόφ (ΤΣΣΚΑ 1948), Γκάλτσεφ (Λέφσκι Σόφια)

Μέσοι: Τσότσεφ (ΤΣΣΚΑ 1948), Φ. Κράστεφ (Λέφσκι Σόφιας), Στεφάνοφ (Λέφσκι Σόφιας), Μ. Πέτκοφ (Λέφσκι Σόφιας), Γκρούεφ (Βέρντερ Βρέμης), Στογιάνοφ (Σέκτζια Νες Ζιόνα), Ίλιεφ (Ίντερ), Γιορντάνοφ (Σπαρτάκ Βάρνα), Κράεφ (Λέφσκι Σόφιας), Σοπόφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας)

Επιθετικοί: Ντέλεφ (Λουντογκόρετς), Ντεσπόντοφ (Λουντογκόρετς), Μίντσεφ (Σπάρτα Πράγας), Ρούσεφ (ΤΣΣΚΑ 1948)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ άσχημο είναι το ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει στα προκριματικά του Euro 2024 τόσο η Λιθουανία όσο και η Βουλγαρία. Κι αν η πρώτη δεν μπορούσε ρεαλιστικά να στοχεύει σε πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, δεν ισχύει το ίδιο και για τη δεύτερη που θα ήθελε να είναι πιο ανταγωνιστική σ’ έναν βατό όμιλο. Είναι βέβαιο ότι καμία από τις δύο δεν θα δείξει διάθεση για ρίσκο, καθώς ο πρώτος στόχος αμφότερων θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το «διπλό» αλλά θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 7ος Όμιλος
  4 Λιθουανία 8 6 1 3 4 8:14
  5 Βουλγαρία 8 4 0 4 4 7:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: Under
  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +10.72% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.49% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες