1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Βόρεια Ιρλανδία

Προϊστορία

12/11/2021 Βόρεια ΙρλανδίαΛιθουανία 1 - 0
2/9/2021 ΛιθουανίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 17,081 5.9%
X
€ 44,834 15.5%
2
€ 227,430 78.6%
Over
€ 3,851 19.3%
Under
€ 16,147 80.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

51 ψήφοι:

Προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο νέος προπονητής της Λιθουανίας

Προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο νέος προπονητής της Λιθουανίας

Η Βόρεια Ιρλανδία ψάχνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο στην έδρα της Λιθουανίας, η οποία έχει νέο προπονητή τον Βάλντας Ιβανάουσκας. Πάντως ο Λιθουανός προσβλήθηκε από κορωνοϊό και δεν θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό, αφού στον πάγκο θα κάτσει ο βοηθός του, Ραζανάουσκας.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Δεν έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ, παίζοντας απέναντι στα δύο φαβορί, Ελβετία (0-1 εκτός) και Ιταλία (0-2 εντός). Το πάλεψε πάντως και στα δύο παιχνίδια παρουσιάζοντας μαχητικό πρόσωπο αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Πορεύεται με νέο προπονητή τον 55χρονο Βάλντας Ιβανάουσκας, ο οποίος πάντως δεν θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό μιας και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Έτσι στον πάγκο θα καθίσει ο βοηθός του, Ραζανάουσκας.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει και ότι αντιμετωπίζει μια καλά οργανωμένη ομάδα. Είμαι έτοιμοι γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Βόρεια Ιρλανδία δεν είναι η τυπική βρετανική ομάδα που αρέσκεται να παίζει με ψηλές μπαλιές. Νομίζω ότι αν τους δώσουμε χώρο θα προσπαθήσουν να παίξουν συρτό ποδόσφαιρο. Έχουν παίκτες που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς», ανέφερε ο βοηθός του Ιβανάουσκας.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο κάπτεν/αμυντικός Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), ο έτερος αμυντικός Μπενετά (Σούντοβα) και οι μέσοι Γκολουμπίκας (HNK Γκόριτσα), Σιργκέντας (Κάουνο Ζαλγκίρις).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Κραπίκας (Σπέτσια), Πλούκας (Χέγκελμαν)

Αμυντικοί: Κλιμαβίτσιους (Νταινάβα), Μπαραβίκας (Ούτα), Σλαβίτσκας (Σούντοβα), Γκασπούλτις (Ντάνφερμλιν), Σάτκους (Νυρεμβέργη Β’), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Τιτισκίνας (Κροτόνε)

Μέσοι: Νοβικόβας (Έρζουρουμσπορ), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ακαντέμικα Κλιντσένι), Βερμπίκας (Ζαλγκίρις), Βορομπιόβας (Ούτα), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Σαμπάιλ), Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Ουζέλα (Ζαλγκίρις), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις)

Επιθετικοί: Σέρνιτς (Γιαγκελόνια), Ντουμπίτσκας (Πιατσένζα)ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά την πορεία της στην προκριματική φάση, έχοντας μόλις 1 βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την Ιταλία εκτός έδρας και ακολούθησε το 0-0 με την Βουλγαρία στο Μπέλφαστ, που ψαλίδισε σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες της για την 2η θέση.

Δεν συμμετείχε στην τελική φάση του Euro και τον Ιούνιο έδωσε δύο φιλικά. Αρχικά κέρδισε με 3-0 την Μάλτα αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-0 από την Ουκρανία. Αγνοεί τη νίκη σε επίσημο ματς από τον Ιούνιο του 2019 και το «διπλό» στην Λευκορωσία για τα προκριματικά του Euro.

Εν όψει των επίσημων αγώνων με Λιθουανία και Ελβετία, ο τεχνικός της Μπαρακλάφ δήλωσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε την Λιθουανία, ενώ οποιοσδήποτε βαθμός με την Ελβετία θα είναι ανεκτίμητος. Πρέπει να βρεθούμε στα καλύτερα μας αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την Λιθουανία. Οι νεαροί παίκτες που κλήθηκαν ξέρουν ότι είναι η ευκαιρία τους να λάμψουν».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο βασικότατος στόπερ Τζ. Έβανς (Λέστερ), ο μέσος Κ. Έβανς (Σάντερλαντ) και ο επιθετικός Μαγκένις (Χαλ), ενώ ο έτερος επιθετικός Μπόις (Χαρτς) απουσιάζει για οικογενειακούς λόγους. Αποχώρησε από την αποστολή για προσωπικούς λόγους ο φουλ-μπακ Ντάλας (Λιντς), από την άλλη, αμφίβολος δίνεται ο μέσος Ντέιβις (Ρέιντζερς). Δεν υπολογίζεται από το σημερινό λόγω τιμωρίας ο μέσος Σαβίλ (Μίλγουολ).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Κάρσον (Νταντί Γιουν.), Χάζαρντ (Σέλτικ)

Αμυντικοί: Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Λιούις (Νιούκαστλ), Σμιθ (Χαρτς), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Μπέιλαρντ (Μίλγουολ), Μπράουν (Κάρντιφ), Μπράντλι (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), ΜακΝαίρ (ΜίντλεσμπρΟ), Σαβίλ (Μίλγουολ), Γουάιτ (Όξφορντ Γιουν.), Τόμπσον (Στόουκ), Τζόουνς (Γουίγκαν), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον), Ντόνελι (Μάδεργουελ), ΜακΚάλμοντ (Μόρκαμ)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Ανόρθωση), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσαρλς (Άκρινγκτον)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λιθουανία έχει νέο προπονητή τον Ιβανάουσκας, ο οποίος όμως δεν θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό λόγω κορωνοίού. Ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων οι γηπεδούχοι αλλά η Βόρεια Ιρλανδία δεν πείθει με την πορεία της το τελευταίο διάστημα, έχοντας να πάρει νίκη σε επίσημο ματς από τον Ιούνιο του 2019. Αμυντικά θα το πάνε οι Λιθουανοί, από την άλλη οι Βρετανοί θα πιέσουν για την πρώτη τους νίκη αλλά ζορίζονται στο σκοράρισμα. Θα πάμε με το 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  3 Βόρεια Ιρλανδία 8 9 2 3 3 6:7
  5 Λιθουανία 8 3 1 0 7 4:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +3.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες