5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισλανδία - Ρουμανία

Προϊστορία

11/11/2021 ΡουμανίαΙσλανδία 0 - 0
2/9/2021 ΙσλανδίαΡουμανία 0 - 2
8/10/2020 ΙσλανδίαΡουμανία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 106,695 46.3%
X
€ 59,515 25.8%
2
€ 64,407 27.9%
Over
€ 3,913 16.1%
Under
€ 20,395 83.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

84 ψήφοι:

Επηρεασμένη από το ροζ σκάνδαλο η Ισλανδία

Επηρεασμένη από το ροζ σκάνδαλο η Ισλανδία

Η Ισλανδία είναι επηρεασμένη από το σεξουαλικό σκάνδαλο στα εσωτερικά της και υποδέχεται τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2020 με τον προπονητή, Ραντόι να ακούει τα εξ αμάξης για τις επιλογές του.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου μετρώντας μια νίκη επί του Λιχτενστάιν και δύο ήττες από τη Γερμανία και την Αρμενία, χωρίς να μπορέσει να βρει δίχτυα. Όμως, είναι περισσότερη επηρεασμένη από έξω-αγωνιστικά προβλήματα.

Υπάρχει ροζ σκάνδαλο στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας, αφού μια γυναίκα κατηγορεί έναν διεθνή παίκτη για σεξουαλική επίθεση το 2017 και η Ομοσπονδία φέρεται να προσπάθησε να αγοράσει τη σιωπή της. Ο πρόεδρος της Ισλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (KSI), Γκούντνι Μπέργκσον παραιτήθηκε μετά τις αποκαλύψεις.

Η καταγγέλλουσα 25χρονη Θορχίλντουρ Γκίντα Αρνασντότιρ δήλωσε επίσης ότι γνωρίζει τουλάχιστον έξι άλλους παίκτες που εμπλέκονται σε περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης. Η ίδια δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση RUV ότι ήταν θύμα βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης από μέλος της εθνικής ομάδας σε πάρτι στην πρωτεύουσα Ρέικιαβικ τον Σεπτέμβριο του 2017. Η γυναίκα δήλωσε ότι ο παίκτης αναγνώρισε τα γεγονότα, ζήτησε συγγνώμη και της πρόσφερε ένα χρηματικό ποσό.

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, αλλά αρκετά ισλανδικά μέσα ενημέρωσαν πως είναι Κόλμπεϊν Σίγκθορσον, και χωρίς να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες, η ισλανδική ομοσπονδία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ο επιθετικός, κλήθηκε αρχικά, αλλά δεν θα είναι τελικά στους αγώνες με τη Ρουμανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Γερμανία, για τους προκριματικούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Ο προπονητής Άρναρ Βίνταρσον, δεν έκρυψε το γεγονός ότι η καταιγίδα που πέρασε στην Ομοσπονδία, τον έχει επηρεάσει προσωπικά και στην προετοιμασία της ομάδας για τους προσεχείς αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

«Βιώνουμε πράγματα που καμία άλλη ποδοσφαιρική ένωση στην ιστορία δεν έχει περάσει στο παρελθόν. Οι συνθήκες έχουν σαφώς αλλάξει σημαντικά από τότε που ανέλαβα προπονητής στην εθνική ομάδα τον Δεκέμβριο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μας σέβονται ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και τα θέματα που έχουν προκύψει. Τώρα, ωστόσο, είναι ο ρόλος μου να προετοιμάσω την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για τους προσεχείς αγώνες. Είναι απολύτως σαφές ότι δεν θα μπορώ να εργαστώ σε τέτοιο εργασιακό περιβάλλον στο μέλλον ώστε να πρέπει να υποβάλω την ομάδα στο διοικητικό συμβούλιο για έγκριση του ποιος θα σχηματίσει την ομάδα. Υποθέτω ότι οι παίκτες που επέλεξα για το γκρουπ είναι καθαροί και αυτή είναι η κατάσταση σήμερα. Δεν μπορώ να πω τι επιφυλάσσει το μέλλον.», είπε.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι είναι ο Κάρι Άρνασον και ο Βίκτορ Πάλσον.

Η αποστολή της Ισλανδίας

Τερματοφύλακες: Χάνες Περ Χάλντερσον (Βαλούρ), Γκούναρσον (Μπρέντφορντ), Ρούναρσον (Αρσεναλ).

Αμυντικοί: Μπιάρνασον (Λέτσε), Φιόλουσον (Χάμαρμπι), Χέρμανσον (Πίζα), Αρνασον (Βίκινγκουρ), Σκούλασον (Νόρκεπινγκ), Θοράρινσον (Νιου Γιορκ Σίτι), Σέβαρσον (Βαλούρ), Σάμπστεντ (Μπόντο Γκλιμτ).

Μέσοι: Μπάλντουρσον (Κάιζερσλαουτερν), Χέλγκασον (Λέτσε), Γιόχάνεσον (Νόρκεπινγκ), Μπιάρνασον (Ντεμίρσπορ), Σίγκουρντσον (Βενέτσια), Πάλσον (Ντάρμσταντ), Γκούντμουνσον (Αλκμααρ), Θόρστεϊνσον (AGF), Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Αντερσον (Μίντιλαντ), Ελερτσον (ΣΠΑΛ), Εγιολφσον (Μπρέινταμπλικ).

Επιθετικοί: Γκούντγιονσεν (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιάρτανσον (Βαλερένγκα).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ:

Τον Σεπτέμβριο, η Ρουμανία παίζει δύο εκτός έδρας ματς και ένα εντός. Μετά την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ, στις 5 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί το Λιχτενστάιν και στις 8 Σεπτεμβρίου ταξιδεύει στα Σκόπια, όπου θα τους περιμένει η Β. Μακεδονία. Μέχρι στιγμής η Ρουμανία νίκησε με 3-2 τη Βόρεια Μακεδονία, έχασε με 3-2 από την Αρμενία και ηττήθηκε με 1-0 από τη Γερμανία.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στη χώρα δεν εμπιστεύονται πλέον τον προπονητή Μίρελ Ραντόι ότι μπορεί να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και επέκριναν τις επιλογές του, αφού επέλεξε μερικούς οι οποίοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη αθλητική φόρμα.

Αγωνιστικά Νέα: Θα κάνουν ντεμπούτο στην Εθνική οι Αϊοάνι, Ράτιου, Γκιτά, Μάριους Μαρίν, Κορντέα και Μάρκοβιτς. Ο δεύτερος προπονητής της εθνικής Ρουμανίας, Ντίκα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η αποστολή της Ρουμανίας

Τερματοφύλακες: Αϊοάνι (Φαρούλ Κοστάντζα), Νιτά (Σπάρτα Πράγας), Βλαντ (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Αμυντικοί: Καμόρα (Κλουζ), Κίρικες (Σασουόλο), Βιτά (Φαρούλ Κοστάντζα), Μανέα (Κλουζ), Νεντελτσεάρου (Κροτόνε), Ράτιου (Ουέσκα), Ρους (Φεχέρβαρ), Τόσκα (Γκαζιαντέπσπορ), Νεντέλκου (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

Μέσοι: Τσιτσάλνταου (Κραϊόβα), Κορντέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Χάτζι (Ρέιντζερς), Μαν (Πάρμα), Μάριους Μαρίν (Πίζα), Ράζβαν Μαρίν (Κάλιαρι), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Ροτάριου (Λουντογκόρετς), Σορέσκου (Ντινάμο Βουκουρεστίου), Στάντσιου (Σλάβια Πράγας).

Επιθετικοί: Ντένις Αλιμπεκ (Κλουζ), Ντένις Ντράγκους (Σταντάρ Λιέγης), Γιόβαν Μάρκοβιτς (Ουν. Κραϊόβα).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολλά προβλήματα, κυρίως έξω-αγωνιστικά έχουν οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους Ισλανδούς να είναι επηρεασμένη από το σκάνδαλο με τη σεξουαλική επίθεση ποδοσφαιριστή που προσπάθησε να κρύψει η Ομοσπονδία της χώρας. Από την άλλη, οι Ρουμάνοι "κράζουν" τον προπονητή Ραντόι για τις κλήσεις του και έχει δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα. Θα ποντάρουμε στο Χ στο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να αναμένονται να είναι αρκετά προσεκτικές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  3 Ρουμανία 10 17 5 2 3 13:8
  5 Ισλανδία 10 9 2 3 5 12:18
Εμφάνιση όλων
Ισλανδία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Ισραήλ
Ισλανδία
1 - 4
18/1/2024
Ονδούρα
Ισλανδία
0 - 2
14/1/2024
Γουατεμάλα
Ισλανδία
0 - 1
19/11/2023
Πορτογαλία
Ισλανδία
2 - 0
16/11/2023
Σλοβακία
Ισλανδία
4 - 2
16/10/2023
Ισλανδία
Λιχτενστάιν
4 - 0
13/10/2023
Ισλανδία
Λουξεμβούργο
1 - 1
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Λουξεμβούργο
Ισλανδία
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες