1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Ισλανδία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 249,473 71.5%
X
€ 58,155 16.7%
2
€ 41,528 11.9%
Over
€ 68,428 68.4%
Under
€ 31,587 31.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

Στα χέρια της Ρουμανίας η 2η θέση

Στα χέρια της Ρουμανίας η 2η θέση

Η Ρουμανία με νίκη εξασφαλίζει κατά 99% τη δεύτερη θέση του ομίλου και την παρουσία της στα πλέι οφ, ενώ οι Ισλανδοί θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την δεύτερη θέση μετά τη νίκη με την Αρμενία. Αν επικρατήσει απόψε επί της Ισλανδίας, πολύ δύσκολα θα γκελάρει στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Λίχτενσταϊν. Ο προπονητής Μίρελ Ραντόι έβαλε... φωτιά λέγοντας πως θα ανακοινώσει μετά από το τέλος των προκριματικών για το αν συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας ή θα αποχωρήσει.

«Αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τερματίσουμε στη 2η θέση είναι ότι η ατμόσφαιρα σε επίπεδο ομίλου παρέμεινε ίδια στα τελευταία παιχνίδια. Σημαίνει ότι ο όμιλος γίνεται πολύ δυνατός, άσχετα αν λείπουν 2-3 παίκτες. Οι παίκτες συνειδητοποιούν πόσο κοντά βρίσκονται σε μια απόδοση που η Ρουμανία δεν είχε εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν ψυχολογικά προβλήματα για τους παίκτες» είπε ο προπονητής Ραντόι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο χαφ Μιχάιλα. Κλήθηκε ο 16χρονος Ενές Σαλί και ο προπονητής αναγνώρισε ότι ένας από τους κύριους λόγους για την κλήση είναι η διαβεβαίωση ότι ο νεαρός μέσος θα επιλέξει την εθνική ομάδα της Ρουμανίας σε μια πιθανή διαμάχη με Καναδά και Τουρκία, σε περίπτωση που οι δύο χώρες θα ήθελαν να παίξει για αυτούς. Ο Σαλί έχει διπλή ρουμανική και καναδική υπηκοότητα και οι γονείς του είναι τουρκικής καταγωγής.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νιτά (Σπάρτα Πράγας), Βλαντ (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μαριάν Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντζα), Χοράτιου Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου).

Αμυντικοί: Μανέα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα), Κίρικες (Σασουόλο), Νεντελτσεάρου (Κροτόνε), Ρους (Φεχέρβαρ), Μπουρκά (Κλουζ), Βιτά (Φαρούλ Κονστάντζα), Τόσκα (Γκαζιαντέπσπορ), Μπάνκου (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα).

Μέσοι: Νεντέλκου (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μαρίν (Κάλιαρι), Τσιτσάλνταου (Γαλατάσαραϊ), Στάντσιου (Σλάβια Πράγας), Μορουτσάν (Γαλατάσαραϊ), Χάτζι (Ρέιντζερς), Τανάσε (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μαν (Πάρμα), Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Σάλι (Φαρούλ Κονστάντζα).

Επιθετικοί: Πούσκας (Ρέντινγκ), Ιβάν (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα), Αλιμπεκ (Κλουζ).

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Μετά τις πολύ κακές εμφανίσεις, προέρχεται από εύκολη επικράτηση με 4-0 επί του αδύναμου Λίχτενσταϊν. Οι ελπίδες πρόκρισης της είναι μόνο μαθηματικές και χρειάζεται έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στην δεύτερη θέση. Θέλει να δείξει πως άφησε πίσω το κακό της πρόσωπο και η βελτίωση δεν ήταν επειδή έπαιξε κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο.

«Χαίρομαι που είμαστε εδώ, στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία. Ήμουν παίκτης πριν από πολλά χρόνια. Χαίρομαι που βλέπω ένα τόσο όμορφο γήπεδο με τέλειο χλοοτάπητα και χαίρομαι που οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Κρίμα που θα έχουμε άδεια κερκίδες, ξέρω ότι οι Ρουμάνοι είναι πολύ παθιασμένοι όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Είναι το μόνο πράγμα που με στεναχωρεί, αλλά είμαστε εδώ για να προσφέρουμε έναν ωραίο αγώνα για όλους. Η Ρουμανία είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή, είναι στη 2η θέση, αλλά πρέπει να μας κερδίσει και θα προσπαθήσουμε να σας μπερδέψουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι μια σκληρή μονομαχία, χρειάζονται βαθμούς για να πάνε στο Λιχτενστάιν με πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να επιτεθούν, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνουν από το πρώτο λεπτό. Ίσως διατηρηθεί για τα τελευταία 10 λεπτά. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα, να αναπτύξουμε ένα νέο σύστημα παιχνιδιού. Πιστεύουμε ότι έχουμε προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία ανάπτυξης, προσπαθούμε να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στους νέους που έχουν αποκτήσει περισσότερη εμπειρία. Οι πιο έμπειροι παίκτες προσαρμόζονται επίσης στο παιχνίδι με τους νεότερους συμπαίκτες» δήλωσε ο τεχνικός Άρναν Βίνταρσον.

Αγωνιστικά Νέα: Παρότι είχε κληθεί, τραυματίστηκε και έμεινε εκτός ο επιθετικός Κιάρτανσον. Νέα πρόσωπα είναι ο αμυντικός Ισακ Ολι Ολαφσον, ο μέσος Αρον Ελις Θράνταρσον και ο επιθετικός Αντρι Ινγκβι Τράουστασον.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πάτρικ Σίγκουρντ Γκούναρσον (Βίκινγκ), Ρούναρ Αλεξ Ρούναρσον (Λέουβεν), Ελίας Ραφν Ολαφσον (Μίντιλαντ).

Αμυντικοί: Σάμπστεντ (Μπόντο Γκλιμτ), Μαρ Σέβαρσον (Βαλούρ), Ινγκι Μπιάρνασον (Λέτσε), Λέιφσον (Στρόμσγκοντσετ), Λέο Γκρέταρσον (Μπλάκπουλ), Ολι Ολαφσον (Εσμπιεργκ), Φρέιρ Σκούλασον (Νόρκεπινγκ), Θοράρινσον (Νιού Γιόρκ Σίτι).

Μέσοι: Μπιάρνασον (Ντεμίρσπορ), Φάναρ Μπάλντουρσον (Κοπεγχάγη), Γκούντμουνσον (Αλκμααρ), Εγκιλ Ελερτσον (ΣΠΑΛ), Τέιτουρ Θόρνταρσον (Σίλκεμποργκ), Ελις Θράνταρσον (Οντένσε), Μπέργκμαν Γιοχάνεσον (Κοπεγχάγη), Γιόχαν Χέλγκασον (Λέτσε), Ντάγκουρ Θόρστεϊνσον (Άαρχους).

Επιθετικοί: Ινγκβι Τράουστασον (Νιού Ινγκλαντ), Ερν Κιάρτανσον (Βαλερένγκα), Αρον Γκούντγιονσεν (Ελφσμποργκ), Λούκας Γκούντγιονσεν (Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρουμανία γνωρίζει πως όλα εξαρτώνται από αυτήν όσο αφορά τη 2η θέση του ομίλου, αφού με τρίποντο κόντρα στην Ισλανδία είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ. Από την άλλη, οι Σκανδιναβοί έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες και το ξέρουν καλά περιμένοντας τη Ρουμανία να επιτεθεί. Θα πάμε με τον άσο και την καλύτερη ομάδα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρουμανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  3 Ρουμανία 10 17 5 2 3 13:8
  5 Ισλανδία 10 9 2 3 5 12:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 1
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες