Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ισλανδία - Μαυροβούνιο

Προϊστορία

6/9/2024 ΙσλανδίαΜαυροβούνιο 2 - 0
29/2/2012 ΜαυροβούνιοΙσλανδία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 95,171 68.6%
X
€ 29,131 21.0%
2
€ 14,508 10.5%
Over
€ 6,240 47.7%
Under
€ 6,831 52.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

3

43%

Κατοχή μπάλας

57%

1

Οφσάιντ

4

5

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

17

Σέντρες

12

4

Αλλαγές

3

17

Φάουλ

16

2

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

0

24

Πλάγια Άουτ

14

20

Εκτελέσεις Φάουλ

18

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

12

Προσπάθειες Για Γκολ

10

5

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Laugardalsvoellur
  • Χωρητικότητα: 15182
  • Θεατές: 4683
Με νέο προπονητή τον Προσινέτσκι το Μαυροβούνιο

Με νέο προπονητή τον Προσινέτσκι το Μαυροβούνιο

Ισλανδία και Μαυροβούνιο αναμετρούνται στο Ρέικιαβικ για την πρεμιέρα της League B του Nations League. Με νέο προπονητή τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι οι Μαυροβούνιοι.

Τι ισχύει: Ο πρώτος κάθε ομίλου παίρνει την άνοδο για την Α' Κατηγορία. Οι τέσσερις δεύτερες απ' όλους τους ομίλους θα παίξουν με τις τέσσερις τρίτες της Α' Κατηγορίας σε διπλά ματς. Ο νικητής θα αγωνιστεί στη Α' Κατηγορία και ο ηττημένος στη Β'. Οι δύο από τις τέσσερις χειρότερες τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Γ' Κατηγορία. Οι υπόλοιπες δύο θα δώσουν διπλά ματς με τις δύο δεύτερες της Γ' Κατηγορίας. Αν κερδίσουν θα παραμείνουν στη Β' Κατηγορία αν ηττηθούν θα υποβιβαστούν.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά 6) Καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια 7) Περισσότερες νίκες συνολικά 8) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες συνολικά 9) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κίτρινη κάρτα = ένας βαθμός, αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα που ακολουθεί μετά από κίτρινη = τέσσερις βαθμοί 10) Υψηλότερη θέση στην αρχική συνολική κατάταξη του Nations League.



Βρέθηκε ένα βήμα μακριά από την επιστροφή της σε τελική φάση Euro αλλά ηττήθηκε στον τελικό των πλει-οφ από την Ουκρανία στο Βρότσλαβ. Ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα αλλά κατάφερε να πάρει πάρει το προβάδισμα στο 30ο λεπτό με τον Γκούντμουντσον. Ωστόσο στην επανάληψη η αντίπαλος της έκανε την ανατροπή (54’, 84’) και πήρε το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας. Είχε προηγηθεί η εμφατική νίκη στον ημιτελικό επί του Ισραήλ στην Βουδαπέστη (4-1) με τον Γκούντμουντσον να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Είχε τερματίσει 4η στον προκριματικό όμιλο του Euro πίσω από Πορτογαλία, Σλοβακία και Λουξεμβούργο αλλά είχε στο τσεπάκι της εισιτήριο δεύτερης ευκαιρίας μέσω του Nations League. Εκεί σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς με Ισραήλ και Αλβανία σε έναν κουτσουρεμένο όμιλο τριών ομάδων μετά την αποβολή της Ρωσίας.

Από τον Απρίλιο του 2013 στον πάγκο της ο Άγκε Χαρέιντε, ο οποίος στα 70 του πλέον λίγο έλειψε να οδηγήσει τους Ισλανδούς σε τελική φάση Euro κόντρα στα προγνωστικά. Παρουσιάζει μία ομάδα που αγωνίζεται με αυταπάρνηση και αποτελεί δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος παρότι η ποιότητα δεν της περισσεύει ιδιαίτερα.

Θα προσπαθήσει να διατηρήσει την παρουσία της στην League B ούσα σε όμιλο με Τουρκία, Μαυροβούνιο και Ουαλία. Το σημερινό αποτελεί και το πιο κομβικό παιχνίδι της, ακολουθεί εκτός έδρας στην Τουρκία (9/9).

«Είναι δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες και είχαμε προβλήματα με αυτό στο παρελθόν. Μερικοί από τους παίκτες της ομάδας δεν έχουν παίξει όσο θα θέλαμε με τους συλλόγους τους, οπότε, είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να διανείμουμε το χρόνο συμμετοχής. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να πάμε με καλή διάθεση και για τα δύο παιχνίδια, όχι μόνο για το πρώτο παιχνίδι, όπως ήταν μερικές φορές η νόρμα. Δεν ανησυχώ για εμάς απέναντι στο Μαυροβούνιο, αλλά στοιχηματίζω ότι το επίπεδο ενέργειας θα είναι το ίδιο. Χρειάζεται το καλύτερο μας παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο. Νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες απέναντι τους όπως και με κάθε ομάδα στο γήπεδο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Χαρέιντε.

Έδωσε δύο φιλικά τον Ιούνιο παίρνοντας ιστορική νίκη με 1-0 επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» αλλά εν συνεχεία γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Ολλανδία.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στην προπόνηση και τέθηκε νοκ-άουτ ο ταλαντούχος εξτρέμ Χάραλντσον (Λιλ). Αποκλείστηκαν από τις αρχικές κλήσεις λόγω προβλημάτων οι στόπερ Ίνγκασον (Παναθηναϊκός), Μπιάρνασον (Χαμ Καμ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βαλντιμάρσον (Μπρέντφορντ), Όλαφσον (Μίντιλαντ), Γκούναρσον (Κορτράικ)

Αμυντικοί: Πάλσον (Πλίμουθ), Χέρμανσον (Καραρέσε), Σάμπστεντ (Μπέρμιγχαμ), Λεό Γκρέταρσον (Σοντερίσκε), Φίνσον (Ουτρέχτη), Φριόρικσον (Χάκεν), Τόμασον (Στρομσγκόντσετ)

Μέσοι: Γκούντμουντσον (Αλ Ορομπάχ), Γκ. Σίγκουρντσον (Βαλούρ), Τραούστασον (Νόρκεπινγκ), Α. Σίγκουρντσον (Μπλάκμπερν), Άντερσον (Άαρχους), Γιοχάνεσον (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Θόρνταρσον (Πρέστον), Έλερστσον (Βενέτσια), Βίλουμσον (Μπέρμιγχαμ), Μάγκνουσον (Φρέντρικσταντ)

Επιθετικοί: Θορστέινσον (Χέρτα Βερολίνου), Γκουντγιόνσεν (Γάνδη), Όσκαρσον (Σοσιεδάδ)

Έμεινε ως το τέλος στο κόλπο για την πρόκριση στα τελικά του Euro αλλά εν τέλει τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου του, στο -7 από τους πρωτοπόρους Ούγγρους και στο -3 από τους 2ους Σέρβους. Η ήττα με 3-1 από την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη την τελευταία αγωνιστική αποδείχθηκε καθοριστική για την ομάδα του Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς, ο οποίος πριν το ματς στάθηκε στους βαθμούς που χάθηκαν στο Κάουνας απέναντι στην προτελευταία του ομίλου Λιθουανία (2-2 εκτός). Ολοκλήρωσε τον όμιλο με ρεκόρ 3-2-3 χάνοντας δύο φορές από τους Σέρβους και μία από τους Ούγγρους, ενώ οι δύο από τις τρεις νίκες του ήρθαν απέναντι στην ουραγό Βουλγαρία.

Συνεχίζει στην League B του Nations League αφού στην προηγούμενη διοργάνωση τερμάτισε 3ο στον όμιλο, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Ρουμανία. Απείχε μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Βοσνία αλλά και μόλις έναν από την 2η Φινλανδία.

Η αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στα τελικά του Euro έφερε την αποχώρηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς. Διάδοχος του ο Κροάτης Ρόμπερτ Προσινέτσκι ο οποίος επιστρέφει σε πάγκο Εθνικής ομάδας μετά τη θητεία του στην Βοσνία την περίοδο 2018-19.

Στόχος να παραμείνει ξανά στην League B ούσα σε όμιλο με Τουρκία, Ισλανδία και Ουαλία. Στα χαρτιά οι Ισλανδοί αποτελούν το βασικό του ανταγωνιστική για την παραμονή και ως εκ τούτου είναι σημαντικό να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Ακολουθεί εντός έδρας με την Ουαλία στην έδρα της (9/9).

Έχει δώσει τέσσερα φιλικά μέσα στο 2024 σημειώνοντας δύο νίκες στα ματς του Μαρτίου με Λευκορωσία (2-0) και Βόρεια Μακεδονία (1-0), ενώ τον Ιούνιο ηττήθηκε με 2-0 από το Βέλγιο και με 3-1 από την Γεωργία.

«Μέσα από τέσσερις φιλικούς αγώνες, είδαμε τι ήταν καλό και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Περιμένω καλά αποτελέσματα στις επόμενες μονομαχίες. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν γκρινιάζουμε, έτσι είναι στον αθλητισμό. Η Ισλανδία είναι μια συμπαγής ομάδα, παίζει με σύστημα 4-4-2. Οι Ισλανδοί νίκησαν την Αγγλία σε φιλικό αγώνα. Είναι επιθετικοί και καλοί, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας. Έχουν παίκτες σε καλούς συλλόγους, έδειξαν ποιότητα στο πλέι οφ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παρόλο που αποκλείστηκαν από την Ουκρανία, ωστόσο, έχουν και ελαττώματα. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε», δήλωσε ο Προσινέτσκι

Αγωνιστικά Νέα: Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο ηγετικός στόπερ Σάβιτς (Τραμπζονσπόρ) και σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας δε θα είναι διαθέσιμος. Το ίδιο ισχύει για τον έτερο βασικό στόπερ Γιάνκοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), τους χαφ Κουτς (Νέφτσι Μπακού), Μπάκιτς (ΟΦΗ), Γιάνκοβιτς (Καραμπάγκ) και τον νεαρό επιθετικό χαφ Άτζιντς (Γιουβέντους)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μιγιάτοβιτς (Μπούντουκνοστ), Πέτκοβιτς (Λιεπάγια), Νίκιτς (Ντέτσιτς)

Αμυντικοί: Σάβιτς (Τραμπζονσπόρ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Βέσοβιτς (Καραμπάγκ), Ραντούνοβιτς (Στεάουα), Α. Βούκσεβιτς (Καρταχένα), Σίπσιτς (Καρταχένα), Ρούμπεζιτς (Αμπερντίν), Τούτσι (Γκανγκβόν)

Μέσοι: Γιόβοβιτς (Σογκντιγιόνα), Μπάκιτς (ΟΦΗ), Μ. Βούκσεβιτς (Μπάρατς Μπόνια Λούκα), Καμάι (Κισβάρδα), Εράκοβιτς (Ομόνοια), Μπρνόβιτς (Μπουντουκνόστ), Βούκοτιτς (Μπουντουκνόστ)

Επιθετικοί: Γιόβετιτς (-), Μουγκόσα (Ίντσεον Γιουν.), Όσμαγιτς (Πρέστον), Κρστόβιτς (Λέτσε), Ντουκάνοβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Πέρισιτς (Μπουντουκνόστ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με νέο προπονητή τον Προσινέτσκι αλλά και αρκετές απουσίες στα μετόπισθεν το Μαυροβούνιο, το οποίο έχει δύσκολη αποστολή στο Ρέικιαβικ απέναντι σε μια πάντα μαχητική Ισλανδία, που στο γήπεδο της αποκτά άλλη δυναμική. Θα πάω με τον άσο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Ισλανδία 2 3 1 0 1 3:3
  4 Μαυροβούνιο 2 0 0 0 2 1:4
Εμφάνιση όλων
Ισλανδία - Τελ. αγώνες
9/9/2024
Τουρκία
Ισλανδία
3 - 1
6/9/2024
Ισλανδία
Μαυροβούνιο
2 - 0
10/6/2024
Ολλανδία
Ισλανδία
4 - 0
7/6/2024
Αγγλία
Ισλανδία
0 - 1
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Ισραήλ
Ισλανδία
1 - 4
18/1/2024
Ονδούρα
Ισλανδία
0 - 2
14/1/2024
Γουατεμάλα
Ισλανδία
0 - 1
19/11/2023
Πορτογαλία
Ισλανδία
2 - 0
16/11/2023
Σλοβακία
Ισλανδία
4 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο panpan με το υψηλότερο yield +9.58% έπαιξε: 1
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +21.54% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 1
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +0.76% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Kostis1982 6/9/2024 11:40

G-G και over 2,5

DjEggman 6/9/2024 18:59

1

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες