2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Δανία

18/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 718
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 33' Schone Lasse

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 55' Whelan Glenn
  2. 73' Braithwaite Martin
  3. 78' Mcclean James
  4. 85' Doherty Matt
  5. 93' Schmeichel Kasper

      Προϊστορία

      18/11/2019 ΙρλανδίαΔανία 1 - 1
      7/6/2019 ΔανίαΙρλανδία 1 - 1
      19/11/2018 ΔανίαΙρλανδία 0 - 0
      13/10/2018 ΙρλανδίαΔανία 0 - 0
      14/11/2017 ΙρλανδίαΔανία 1 - 5
      11/11/2017 ΔανίαΙρλανδία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 326,033 32.3%
      X
      € 223,819 22.1%
      2
      € 460,627 45.6%
      Over
      € 33,521 26.5%
      Under
      € 93,067 73.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      280 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Aviva Stadium, Dublin
      Ντέρμπι πρόκρισης στο Δουβλίνο

      Ντέρμπι πρόκρισης στο Δουβλίνο

      Η Ιρλανδία υποδέχεται στο Δουβλίνο την Δανία σε ένα παιχνίδι που ψάχνει μόνο τη νίκη προκειμένου να πάρει την πρόκριση στο Euro 2020. Για δύο αποτελέσματα παίζουν οι φιλοξενούμενοι.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΙΡΛΑΝΔΙΑ

      Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, είδε τις Δανία και Ελβετία να κερδίζουν τα παιχνίδια τους και να την ρίχνουν στην 3η θέση του ομίλου. Η ήττα στο ντέρμπι με την Ελβετία τον Οκτώβριο (2-0) βέβαια είναι αυτή που θα της στοιχίσει, αν δεν κερδίσει σήμερα, την απευθείας πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε εκείνο το παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, έμεινε πίσω στο σκορ στο 16' και στην επανάληψη δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κόουλμαν.

      Θέλει μόνο τη νίκη σήμερα απέναντι στην Δανία ώστε να ισοβαθμήσει μαζί της και να υπερέχει στα μεταξύ τους αποτελέσματα. Η λογική λέει ότι η Ελβετία θα κερδίσει το Γιβραλτάρ καθώς αν εκείνο το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, η ίδια θα χρειαστεί νίκη με τρία γκολ διαφορά και πάνω. Ακόμα και να δεν τα καταφέρει όμως θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των πλέι οφ του Nations League.

      «Είναι ένα βράδυ στο οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε καθ θα δούμε αν μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα από αυτούς. Δεν θεωρώ ότι η Δανία θα κλειστεί πίσω και θα περιμένει την ισοπαλία. Αυτό θα είναι καταστροφή γι΄αυτούς», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μικ ΜακΚάρθι.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μπακ Κόουλμαν (Έβερτον). Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν ο αμυντικοί Γουίλιαμ (Μπλάκμπερν) και Κάνινγχαμ (Μπλάκμπερν) και ο φορ Κόνολι (Μπράιτον).

      Η αποστολή της Ιρλανδίας:

      Τερματοφύλακες: Ράντολφ (Μίντλεσμπρο), Ο’Χάρα (Μπέρτον), Τρέιβερς (Μπόρνμουθ)

      Αμυντικοί: Ντάφι (Μπράιτον), Κλαρκ (Νιούκαστλ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουν.), Λονγκ (Μπέρνλι), Ντόχερτι (Γουλβς), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουν.)

      Μέσοι: Γουίλαν (Χαρτς), ΜακΛιν (Στόουκ), Χέντρικ (Μπέρνλι), Μπρέιντι (Μπέρνλι), Ο’Ντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Χιούρικεϊν (Άστον Βίλα), Τζατζ (Ίπσουιτς), Μπράουν (Πρέστον), Μπερν (Σάμροκ), Κιούλεν (Τσάρλτον)

      Επιθετικοί: ΜακΓκόλντιργκ (Σέφιλντ Γιουν.), Ρόμπινσον (Σέφιλντ Γιουν.), Χόγκαν (Στόουκ), Μαγκουάιρ (Πρέστον), Κόλινς (Λούτον), Πάροτ (Τότεναμ).

      ΔΑΝΙΑ

      Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, όπως ήταν λογικό απέναντι στο Γιβραλτάρ, το οποίο και φιλοδώρησε με 6 τέρματα την Παρασκευή. Το παράξενο στο παιχνίδι είναι ότι πέτυχε μόλις ένα στο πρώτο ημίχρονο με τον Σκοβ σο 12', είχε δοκάρι λίγο αργότερα και στην επανάληψη πέτυχε πέντε τέρματα. Εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του αντιπάλου της και με σκόρερ τους Γκίτκερ (47'), Μπρέθγουεϊτ (51'), Σκοβ (64') και Έρικσεν (85', 93'), έφτασε σε μία άνετη νίκη.

      Πλέον παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα στο Δουβλίνο καθώς εκτός της νίκης, βολεύεται και με την ισοπαλία. Θεωρητικά υπάρχει σενάριο πρόκρισης ακόμα και με ήττα, όμως σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει η Ελβετία να μην κερδίσει το Γιβραλτάρ, κάτι που μοιάζει δύσκολο. Όπως και να έχει αν τα πράγματα δεν πάνε σήμερα καλά θα έχει και μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ του Nations League.

      «Δεν θεωρώ πως η Ιρλανδία θα κάτσει πίσω και θα μας περιμένει. Πρέπει να κερδίσουν και αυτό ίσως θα αποτελέσει και ένα πλεονέκτημα για εμάς. Έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή σχέση μεταξύ μας σαν ομάδα και υπάρχει μία αρμονία. Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στο Euro», σχολίασε ο κόουτς Χαρέιντε.

      Αγωνιστικά Νέα:Εκτός έμειναν και πάλι ο αμυντικός Ντούρμισι (Λάτσιο) και ο φορ Γιόργκενσεν (Φέγενορντ) αλλά και ο μέσος Λεράγκερ (Τζένοα).

      Η αποστολή της Δανίας:

      Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Ρένοου (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Χάνσεν (Μίντιλαντ)

      Αμυντικοί: Κερ (Αταλάντα), Ανκερσεν (Τζένοα),Γιόργκενσεν (Φενέρμπαχτσε), Ντάλσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Αντερσεν (Λυών),Κρίστενσεν (Τσέλσι),Λάρσεν (Ουντινέζε), Kνούντσεν (Μάλμε)

      Μέσοι:Ερικσεν (Τότεναμ), Σένε (Τζένοα), Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Χόιμπεργκ (Σαουθάμπτον), Βας (Βαλένθια), Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ)

      Επιθετικοί: Μπρέθγουεϊτ (Λεγκανές), Κορνέλιους (Πάρμα), Ντόλμπεργκ (Νις), Γκίτκερ (Λεχ Πόζναν), Σκoβ (Χόφενχαϊμ), Πόουλσεν (Λειψία).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Τελικός πρόκρισης ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Η Ιρλανδία ψάχνει μόνο τη νίκη οπότε από ένα σημείο και μετά αν δεν έχει βρει το γκολ θα ανοιχτεί. Η Δανία από την άλλη δεν έχει λόγο να ρισκάρει από την αρχή και θα χτυπήσει όποτε βρει χώρους. Αμφίρροπη αναμέτρηση για να πάμε με κάποιο σημείο, θα προτιμήσουμε το under λόγω και της σημασίας του παιχνιδιού.

      FACTS

      • Η ομάδα Δανία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 2.30 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        17 Δανία 8 16 4 4 0 23:6
        18 Ιρλανδία 8 13 3 4 1 7:5
      4ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Δανία 8 16 4 4 0 23:6
        3 Ιρλανδία 8 13 3 4 1 7:5
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες