8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Γιβραλτάρ

19/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 269
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιβραλτάρ - Ιρλανδία στις 16/10/2023

Προϊστορία

16/10/2023 ΓιβραλτάρΙρλανδία 0 - 4
19/6/2023 ΙρλανδίαΓιβραλτάρ 3 - 0
10/6/2019 ΙρλανδίαΓιβραλτάρ 2 - 0
23/3/2019 ΓιβραλτάρΙρλανδία 0 - 1
4/9/2015 ΓιβραλτάρΙρλανδία 0 - 4
11/10/2014 ΙρλανδίαΓιβραλτάρ 7 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 377,093 98.6%
X
€ 3,704 1.0%
2
€ 1,592 0.4%
Over
€ 7,125 90.4%
Under
€ 753 9.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

150 ψήφοι:

13

Σουτ στην εστία

2

9

Σουτ εκτός εστίας

0

69%

Κατοχή μπάλας

31%

0

Οφσάιντ

1

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

14

Κόρνερ

2

5

Φάουλ

5

1

«Κομμένα» Σουτ

10

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
26 έτη

Προπονητής: Stephen Kenny

7  Evan Ferguson Hendrick Jeff Αλλαγή 84'

9  Michael Obafemi Parrott Troy Αλλαγή 57'

21  William Smallbone Browne Alan Αλλαγή 72'

18 Jamie McGrath

6 Josh Cullen

11 James McClean

17  Jason Knight Idah Adam Αλλαγή 84'

4 Dara O'Shea

5 John Egan

12  Nathan Collins Johnston Michael Αλλαγή 46'

1 Gavin Bazunu

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aviva Stadium
  • Χωρητικότητα: 51700
  • Θεατές: 42156
Ψάχνει ξέσπασμα η Ιρλανδία

Ψάχνει ξέσπασμα η Ιρλανδία

Η Ιρλανδία που προέρχεται από άσχημη ήττα στην Αθήνα, θα ψάξει ξέσπασμα στο εντός έδρας με το αδύναμο Γιβραλτάρ, το οποίο προέρχεται από αξιοπρεπέστατη ήττα με 3-0 από την δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ηττήθηκε με 2-1 από την Ελλάδα στην Νέα Φιλαδέλφεια, έμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλο και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Πιέστηκε ασφυχτικά στο ξεκίνημα, κράτησε δύο φορές το μηδέν χάρη στις επεμβάσεις του Μπαζούνου αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ από πέναλτι στο 15’. Αντέδρασε υποδειγματικά και ισοφάρισε στο 27’ με τον Κόλινς όμως έκτοτε έδωσε ξανά χώρους και το πλήρωσε με δεύτερο γκολ στο 49’. Στα εναπομείναντα λεπτά πήρε την κατοχή αλλά με εξαίρεση δύο καλά σουτ δεν μπόρεσε να ανησυχήσει την ελληνική ομάδα. Στις καθυστερήσεις μάλιστα έχασε με αποβολή τον Ντόχερτι.

Δεν έχει βαθμό μετά από δύο παιχνίδια αφού στην πρεμιέρα του Μαρτίου ηττήθηκε εντός από την Γαλλία (0-1), σ’ ένα ματς όπου στάθηκε εξαιρετικά κι είχε ευκαιρίες για να πάρει το βαθμό. Επιστρέφει στο Δουβλίνο για το ματς με το Γιβραλτάρ όπου θα έχει τη δυνατότητα να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο και να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Προφανώς τίποτα δεν έχει κριθεί μιας κι έχει μπροστά της δύο ματς με την Ολλανδία, που είναι η επικρατέστερη για την 2η θέση.

Το ξεκίνημα με 0/2 έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον τεχνικό της ομάδας Στέφεν Κένι και ήδη στο βρετανικό Τύπου κυκλοφορούν ονόματα υποψήφιων προπονητών για να τον αντικαταστήσουν. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το αν περιμένει να είναι στον πάγκο ως το φινάλε της προκριματικής φάσης, απάντησε: «Ναι, σίγουρα το περιμένω. Το συμβόλαιό μου είναι μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης και το αν θα ανανεωθεί θα εξαρτηθεί από το πώς αισθάνεται ο κόσμος ότι πήγε η προκριματική φάση συνολικά. Αλλά σίγουρα περιμένω να εξαντλήσω το συμβόλαιο. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Δευτέρα και σε αυτό είμαι σταθερά επικεντρωμένος. Δεν είμαστε τέλειοι αλλά πραγματικά πιστεύω στους παίκτες».

Στα εννέα τελευταία παιχνίδια της έχει μείνει μόλις μία φορά στο μηδέν, στο ματς του Μαρτίου με την Γαλλία (0-1).

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Ντόχερτι (Ατλέτικο). Δεν προέκυψαν «φρέσκα» προβλήματα αλλά ο Κένι δήλωσε πως θα κάνει αλλαγές. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα φορέσει ο μέσος ΜακΚλιν (Γουίγκαν) στην 100η συμμετοχή του με το εθνόσημο. Δεν κλήθηκαν στην αποστολή λόγω προβλημάτων κάπτεν/μπακ Κόλμαν (Έβερτον), ο στόπερ Ντάφι (Φούλαμ) και ο εξτρέμ Ογκμπένε (Ρόδεραμ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπαζούνου (Σαουθάμπτον), Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τράβερς (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: ΜακΚλιν (Γουίγκαν), Ντόχερτι (Ατλέτικο), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ο’ Ντόουντα (Κάρντιφ), Ο’ Σι (Γουέστ Μπρομ), Κόλινς (Γουλβς), Λένιχαν (Μίντλεσμπρο), Σάικς (Μπρίστολ Σίτι), Σκέιλς (Σέλτικ)

Μέσοι: Χέντρικ (Ρέντινγκ), Μπράουνι (Πρέστον), Κάλεν (Μπέρνλι), Μολούμπι (Γουέστ Μπρομ), Νάιτ (Ντέρμπι), ΜακΓκραθ (Γουίγκαν), Σμολμπον (Σαουθάμπτον), Τέιλορ (Πιτέρμπορο),

Επιθετικοί: Φέργκιουσον (Μπράιτον), Πάροτ (Τότεναμ), Άιντα (Νόριτς), Ομπαφέμι (Μπέρνλι), Τζόνστον (Σέλτικ).Ηττήθηκε με 3-0 από την Γαλλία στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας πραγματοποιώντας αξιοπρεπέστατη εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών. Όλα έδειχναν… συντριβή όταν βρέθηκε πίσω μόλις στο 3ο λεπτό όμως παρουσίασε καλό πρόσωπο στο ανασταλτικό κομμάτι με βάση και την ποιότητα του αντιπάλου και τα άλλα δύο γκολ ήρθαν από πέναλτι (45’) και αυτογκόλ (78’ Μουελχι). Στάθηκε βέβαια αρκετά τυχερό στα τέσσερα δοκάρια (!) των «τρικολόρ» ενώ το ίδιο πήγε να βάλει το γκολ των προκριματικών στο 34’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ελ Χμίντι (ντεμπούτο) από το κέντρο το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

«Δεν ήταν κακό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος τα πήγαμε πολύ καλά. Η ομάδα ήταν πολύ συμπαγής. Όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και αυτό μετράει στο τέλος της ημέρας», δήλωσε μετά το ματς ο έμπειρος μπακ-χαφ Τζόσεφ Τσιπολίνα, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χούλιο Ρίμπας δήλωσε περήφανος για τους παίκτες και πως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η απόδοση της ομάδας αφήνει αρκετά θετικό αντίκτυπο ειδικά από τη στιγμή που αγωνίστηκαν αρκετοί νέοι παίκτες.

Έχει τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όλες με σκορ 3-0 από Ελλάδα (εντός), Ολλανδία (εκτός) και Γαλλία (εντός). Δεν έχει φυσικά ρεαλιστικές βλέψεις στον όμιλο, αφού το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από ερασιτέχνες και ημι-επαγγελματίες και ο πρώτος στόχος είναι να μπορέσει να βρει κάποιο γκολ.

Εν όψει του αγώνα με την Ιρλανδία ο τεχνικός του Χούλιο Ρίμπας δήλωσε: «Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Η Ιρλανδία είναι μια εξαιρετική ομάδα ανεξάρτητα από τη φόρμα της αυτή τη στιγμή. Τους έχουμε δει να παίζουν με την Ελλάδα, τους έχουμε δει να παίζουν με τη Γαλλία και έχουν κάνει καλές εμφανίσεις. Τους σεβόμαστε, είναι μια εξαιρετική ομάδα. Για εμάς είναι σημαντικό να πιστέψουμε στον εαυτό μας, εστιάζουμε στον εαυτό μας, και αυτό είναι που σκεφτόμαστε τον αγώνα».

Αγωνιστικά Νέα: Κατέβηκε με σημαντικές απουσίες στα δύο ματς του Ιουνίου αφού δεν βρέθηκαν στην αποστολή τρεις μέσοι με πάνω από 20 συμμετοχές με το εθνόσημο, οι Γουόκερ, Τορίγια και Βαλαρίνο, όλοι της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο έμπειρος φορ Στάιτς (Μάτλοκ Τάουν). Αξιοσημείωτο ότι ο 37χρονος αμυντικός Βάισμαν που είχε αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να ενισχύσει την ομάδα στα δύο ματς του Ιουνίου. Το σημερινό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι και έκτοτε θα αναλάβει ρόλο στην αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπάντα (Σεντ Τζόζεφσ), Χόνκινς(Μπρούνος Μάγκπις)

Αμυντικοί: Ρ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τ.Τσιπολίνα (Μπρούνος Μάγκπις), Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Μουελχί (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλι (Σεντ Τζόζεφς), Σάντος (Μάντσεστερ 62), Λόπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Βίσεσμαν (-), Χάρτμαν (Λουφμπορουφ Στούντιεντς), Άνεσλι (Ντάνταλκ)

Μέσοι:Ερνάντες (Μπρούνος Μάγκπις), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπαντρ (Γιουρόπα), Μπάλανταϊν (Μπρούνος Μάγκπις), Πόζο (Κάντιθ), Ελ Χμίντι (Σεντ Τζόζεφς)

Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Γουίκομ), , Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Γιομ (Γιουρόπα), Πίκοκ (Μπρούνος Μάγκπις)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιρλανδία θα ψάξει ξέσπασμα μετά την άσχημη ήττα στην Αθήνα και είναι πολύ πιθανό το Γιβραλτάρ να πληρώσει τα… σπασμένα. Το τελευταίο προέρχεται από αξιοπρεπέστατη εμφάνιση την Παρασκευή απέναντι στην Γαλλία αλλά τα έδωσε όλα στο γήπεδο και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί επιβαρυμένο, άλλωστε πρόκειται για ομάδα με ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες. Με τον άσο και το όβερ σε τέτοιες αποδόσεις, θα πάμε με το 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  4 Ιρλανδία 8 6 2 0 6 9:10
  5 Γιβραλτάρ 8 0 0 0 8 0:41
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.82% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες