1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Λιθουανία

Προϊστορία

27/3/2023 ΕλλάδαΛιθουανία 0 - 0
7/6/2013 ΛιθουανίαΕλλάδα 0 - 1
11/9/2012 ΕλλάδαΛιθουανία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 195,420 86.9%
X
€ 26,890 12.0%
2
€ 2,609 1.2%
Over
€ 25,376 42.1%
Under
€ 34,889 57.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

168 ψήφοι:

Ειδήσεις

Πρεμιέρα στην OPAP Arena

Πρεμιέρα στην OPAP Arena

Η Ελλάδα υποδέχεται στην «OPAP Arena» τη Λιθουανία σε φιλική αναμέτρηση από τη στιγμή που αμφότερες έχουν ρεπό για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έκανε το καθήκον της στο Φάρο της Πορτογαλίας το βράδυ της Παρασκευής και επικράτησε εύκολα με 3-0 του Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από το ξεκίνημα ανέλαβε την πρωτοβουλία και προηγήθηκε μόλις στο 11’ με ένα ωραίο σουτ του Μασούρα μέσα στην περιοχή. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Γιακουμάκης βρισκόταν μέσα στις φάσεις αλλά ήταν άστοχος και στο 36’ ο Πέλκας είχε δοκάρι.

Τελικά στο 45’ ο Σιώπης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της και στο 58’ ο Μπακασέτας κατέβασε ωραία την μπάλα και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Παυλίδης στη συνέχεια είχε νέο δοκάρι για να έρθει στο 72’ ο Μάνταλος να κάνει τρία τα δοκάρια της «γαλανόλευκης».

Είχε την εικόνα που ήθελαν να δουν όλοι από αυτή, προφανώς ο αντίπαλος ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά η ίδια έδειξε σοβαρή και θα μπορούσε να πετύχει αρκετά ακόμα τέρματα. Δεν το κρύβει άλλωστε πως στόχος είναι η απευθείας πρόκριση στο Euro παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε έναν όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υλικό υπάρχει ακόμα και μεσοεπιθετικά πλέον και άπαντες είναι αισιόδοξοι για μία καλή πορεία.

« Έχουμε μία ιδέα πώς μπορούμε να καταφέρουμε κάτι απέναντι σε κορυφαίες ομάδες. Δεν θα το μοιραστώ. Θα είναι διαφορετικά ματς σε σχέση με το Γιβραλτάρ που έχουμε χώρους. Εάν με ρωτούσατε τον Ιούνιο, δεν θα ήξερα να απαντήσω. Τώρα ξέρω γιατί έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, που γνωρίζω πώς θα παίξουμε εάν αντιμετωπίζαμε τη Γαλλία αύριο. Οι παίκτες ξέρουν πόσο καλοί είναι», επισήμανε ο κόουτς Πογέτ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή ο στόπερ Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ) και ο φορ Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός) καθώς ένιωθαν ενοχλήσεις και δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της προπόνησης.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Γιαννούλης (Νόριτς), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Ρότα (ΑΕΚ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Πέλκας (Χαλ), Παπανικολάου (Ράκοβ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία)

Επιθετικοί: Γιακουμάκης (Ατλάντα), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Παυλίδης (Άλκμααρ)

Ήξερε εκ των προτέρων ότι θα έχει δύσκολο έργο στο Βελιγράδι απέναντι στη Σερβία και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο όπου γνώρισε την ήττα με 2-0. Μόλις στην πρώτη φάση που απειλήθηκε ουσιαστικά στο 16’ βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο 28’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παουλάουσκας για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Δέχτηκε βέβαια πίεση στη συνέχεια, σώθηκε από το δοκάρι στο 34’ και τελικά στο 53’ είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα. Έψαξε βέβαια το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι και το «άγγιξε» στο 76’ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε καλή αντίδραση στο σουτ του Τσέρνιτς.

Υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που φάνηκε απειλητική αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπειθε πως μπορεί να πάρει κάτι. Δεν έχει άλλωστε ελπίδες διάκρισης σε αυτόν τον όμιλο, βασικά σε κανέναν όμιλο προκριματικών δεν θα είχε, και ο στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση, Μετράει αισίως δέκα σερί επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη, τελευταίο της επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι αυτό απέναντι στη Βουλγαρία την οποία αντιμετωπίζει τον Ιούνιο στην 3η αγωνιστική των προκριματικών.

«Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αλλά τώρα ξέρουμε την όλη κατάσταση. Βλέπουμε τα πράγματα που είναι θετικά, αυτή είναι ποιότητα των παικτών με την μπάλα, η επιθυμία να δημιουργήσουμε και να επιτεθούμε. Μπορείς να δεις το σχέδιο που υπήρχε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε ο κόουτς Γιανκάουσκας.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς αξιοσημείωτες απουσίες. Αναμένονται αρκετές αλλαγές.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπάρτκους (Κιριάτ Σιμόνα), Ζουμπς (Χάποελ Τελ Αβίβ), Πιούκας (Σιαουλάι)

Αμυντικοί: Σίρβις (Πανεβεζέις), Γκιρντβάινις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβεζέις), Μπαράβικας (Φαρούλ), Καζουκόλοφς (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Αρμάλας (Χέγκελμαν), Λασίτσκας (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Μπενέτα (Πανεβεζέις),

Μέσοι: Τσερνίτσας (ΑΕ Λεμεσού), Νοβικόβας (Χάποελ Χάιφα), Σλίβκα (Λαμία), Γκινέιτις (Τορίνο), Γκολουμπίσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ούπστας (Χάγκελμαν), Σίμκους (Μούρα), Σιργκέτας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Γιανκάουσκας (Σιαουλάι), Ρομανόφσκι (Σιαουλάι)

Επιθετικοί: Παουλάουσκας (Εγνατία), Λαουκζέμις (Μπάνγκα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελλάδα έδειξε σε καλή κατάσταση στο πρώτο της παιχνίδι των προκριματικών, πήρε αυτό που ήθελε και πλέον κοιτάει τους αγώνες του Ιουνίου απέναντι σε Ιρλανδία και Γαλλία. Η Λιθουανία είναι ανώτερος αντίπαλος από το Γιβραλτάρ αλλά και πάλι η «γαλανόλευκη» παραμένει σαφώς καλύτερη ομάδα. Ανάλογα με το δικό της ρυθμό θα πάει το παιχνίδι, ο Πογέτ θα κάνει κάποιες αλλαγές αλλά θεωρώ πως το σκορ δεν θα ξεφύγει. Αποδεκτά τα 2-3 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο temis167 με το υψηλότερο yield +0.15% έπαιξε: 1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες