5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Κροατία

7/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 750
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 31' Gavranovic Mario
  2. 42' Brekalo Josip

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 66' Pasalic Mario

      Προϊστορία

      7/10/2020 ΕλβετίαΚροατία 1 - 2
      5/3/2014 ΕλβετίαΚροατία 2 - 2
      15/8/2012 ΚροατίαΕλβετία 2 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 8,316 54.2%
      X
      € 3,440 22.4%
      2
      € 3,597 23.4%
      Over
      € 1,612 79.7%
      Under
      € 410 20.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      172 ψήφοι:

      Videos

      Να προετοιμαστούν για τα σημαντικά

      Να προετοιμαστούν για τα σημαντικά

      Η Ελβετία υποδέχεται στο Σεν Γκάλεν την Κροατία για μία δυνατή φιλική αναμέτρηση πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για το Nations League.

      * 5.000 θεατές.

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Μέτρια η παρουσία της στο ξεκίνημα του Nations League αν και ο όμιλος που συμμετέχει είναι δύσκολος. Αυτό βέβαια που προβλημάτισε ήταν η εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Ουκρανία με 2-1. Φρόντισε να βελτιώσει την εικόνα της υποδεχόμενη την Γερμανία και πήρε μία σημαντική ισοπαλία (1-1). Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 14', έψαξε όμως την ισοφάριση στο πρώτο μέρος και είχε και δοκάρι με τον Σεφέροβιτς στο 42'. Τελικά έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ωραίο σουτ του Γουίντμερ στο 58' και είχε ευκαιρίες ακόμα και για την ανατροπή στη συνέχεια.

      Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση με την Γερμανία έφερε μία νότα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο των Ελβετών ακόμα και αν άπαντες γνωρίζουν ότι στόχος στον όμιλο είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Ακολουθούν βέβαια δύο εξαιρετικά δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ισπανία (10/10) και Γερμανία (13/10), θα αναζητήσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

      Εν τω μεταξύ ο πολύτιμος μέσος Σακίρι που επέστρεψε στην Εθνική βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκλείστηκε από την αποστολή. Όλοι τα μέλη της αποστολής υπεβλήθησαν εκ νέου σε νέα τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά.

      «Μέσα σε 7 μέρες θα παίξουμε με την Κροατία, την Ισπανία και την Γερμανία κάτι που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Θέλουμε να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο μέσος Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), ο εξτρέμ Εμπολό (Γκλάντμπαχ) και ο μπακ Λανγκ (Γκλάντμπαχ). Απών και ο μέσος Σακίρι (Λίβερπουλ)

      Η αποστολή της Ελβετίας:

      Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Μ’Βογκό (Αϊντχόφεν), Ομλιν (Μονπελιέ)

      Αμυντικοί: Ακάντζι (Ακάντζι), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Τορίνο), Σχαρ (Νιούκαστλ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Μ’Μπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Μπενίτο (Μπορντό), Ομέραγκιτς (Ζυρίχη), Βίντμερ (Βασιλεία), Κόμερτ (Βασιλεία), Λοτόμπα (Νις)

      Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Αρσεναλ), Ζούμπερ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σακίρι (Λίβερπουλ), Σομ (Πάρμα), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις), Ρούμπερ Βάργκας (Αουγκσμπουργκ), Φρόιλερ (Αταλάντα), Φερνάντεζ ( Μάιντζ)

      Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Γκαβράνοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ρούμπεν Βάγκρας (Άουκγσμπουργκ), Ίττεν (Ρέιντζερς), Φάσναχτ (Γιουνκ Μπόις), Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ)

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Τα βρήκε σκούρα στις πρώτες αγωνιστικές του Nations League και γνώρισε δύο βαριές ήττες από τα φαβορί του ομίλου, Πορτογαλία (4-1) και Γαλλία (4-2). Είχε εξαρχής δύσκολο έργο αν και στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Προηγήθηκε με τον Λόβρεν στο 17', πριν τη λήξη του ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Μπρέκαλο. Δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει για πολύ τους Γάλλους μακριά από την περιοχή της, δέχτηκε στο 65' και τρίτο τέρμα και είδε τον Ζιρού να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στο 77'

      Μοναδικός πλέον στόχος στον όμιλο του Nations League η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Θα δώσει μάχη με την Σουηδία, την οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κυριακή (11/10) πριν υποδεχτεί την Γαλλία την Τετάρτη (14/11).

      «Υποστήκαμε δύο βαριές ήττες αλλά μόνο απέναντι στην Πορτογαλία είχαμε κακή εμφάνιση. Με την Γαλλία δεν αξίζαμε να χάσουμε. Τώρα με την Ελβετία θέλω να δώσω ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Φυσικά στόχος μας στο Nations League είναι να μείνουμε στο πρώτο γκρουπ και θα δώσουμε όλη μας την προσοχή στα δύο προσεχή παιχνίδια», τόνισε ο κόουτς Ντάλιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο μπακ Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης) και ο φορ Ρέμπιτς (Μίλαν)

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Nτιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον), Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης)

      Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γεβντάι (Λεβερκούζεν), Μέλνιακ (Ρίζεσπορ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Καλέτα-Καρ (Μαρσέιγ), Μπράνταριτς (Λιλ)

      Μέσοι: Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μόντριτς ( Ρεάλ Μαδρίτης), Μπαντέλι (Τζένοα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρογκ (Κάλιαρι)

      Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) Μπούντιμιρ (Μαγιόρκα), Τσόλακ (ΠΑΟΚ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αμφότερες έχουν το μυαλό τους στα παιχνίδια που ακολουθούν για το Nations League και σίγουρα δεν θα ρισκάρουν πολλά στο σημερινό φιλικό. Οι Κροάτες θα αγωνιστούν με αλλαγές, πιθανό το rotation και στους γηπεδούχους. Θεωρητικά το σύνολο του Ντάλιτς υπερέχει ποιοτικά αλλά σε ένα φιλικό όλα είναι πιθανά. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο MasterGuru, με το υψηλότερο yield +7.20% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες