1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Ισπανία

2/7/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 108
1 - 1*
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1029 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Ελβετία στις 24/9/2022

Προϊστορία

24/9/2022 ΙσπανίαΕλβετία 1 - 2
9/6/2022 ΕλβετίαΙσπανία 0 - 1
2/7/2021 ΕλβετίαΙσπανία 1 - 1
14/11/2020 ΕλβετίαΙσπανία 1 - 1
10/10/2020 ΙσπανίαΕλβετία 1 - 0
3/6/2018 ΙσπανίαΕλβετία 1 - 1
16/6/2010 ΙσπανίαΕλβετία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 464,187 7.7%
X
€ 428,454 7.1%
2
€ 5,107,614 85.1%
Over
€ 746,443 51.1%
Under
€ 714,246 48.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

252 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

Προπονητής: Luis Enrique

22  Pablo Sarabia Olmo Dani Αλλαγή 46'

7  Alvaro Morata Moreno Gerard Αλλαγή 54'

11  Ferran Torres Oyarzabal Mikel Αλλαγή 91'

26  Pedri Rodri Αλλαγή 119'

5 Sergio Busquets

8  Koke Llorente Marcos Αλλαγή 91'

18 Jordi Alba

4  Pau Torres Alcantara Thiago Αλλαγή 113'

24 Aymeric Laporte

2 Cesar Azpilicueta

23 Unai Simon

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gazprom Arena
  • Χωρητικότητα: 66881
  • Θεατές: 24764
Από πεντάρες η Ισπανία

Από πεντάρες η Ισπανία

Η Ελβετία που έκανε την τεράστια έκπληξη αποκλείοντας τη Γαλλία, αντιμετωπίζει στα προημιτελικά την Ισπανία που σκορπάει πεντάρες.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Οποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Βέλγιο - Ιταλία.

* Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη, παρουσία 18.000 θεατών.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στο EURO 2020, αφού άφησε εκτός διοργάνωσης το μεγάλο φαβορί Γαλλία, επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι, κανονική διάρκεια 3-3, έχοντας και χαμένο πέναλτι. Η Ελβετία "πάγωσε" τους Γάλλους από νωρίς, αφού ο Χάρις Σεφέροβιτς άνοιξε το σκορ στο 15' και αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, είχε την ευκαιρία να γράψει το 2-0 από την άσπρη βούλα, αλλά ο Ροντρίγκεζ στο 55' νικήθηκε από τον Γιορίς και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έγινε η ανατροπή. Ο Καρίμ Μπενζεμά με δυο γκολ στο 57' και το 59' σημείωσε το 2-1 για τη Γαλλία και ο Πογκπά με ένα φοβερό σουτ στο 75' φαινόταν πως καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.

Όμως, οι Ελβετοί μείωσαν με τον Σεφέροβιτς στο 81' και στο 90' ο Γκαβράνοβιτς στο 90' με ωραία ενέργεια έστειλε το ματς στην παράταση με τον Κομάν, στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην παράταση η Γαλλία είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και το ματς πήγε στα πέναλτι. Όλοι οι παίκτες ήταν εύστοχοι, μέχρι την τελευταία εκτέλεση της Γαλλίας με τον Εμπαπέ να δέχεται το στοπ του Γιαν Ζόμερ.

«Τα πήγαμε πολύ καλά για να φτάσουμε στον προημιτελικό, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι και πεινάμε για περισσότερα. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με ένα από τα φαβορί του τουρνουά, αλλά δεν θα είμαστε συγκλονισμένοι μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας. Θέλουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και θα είμαστε διανοητικά προετοιμασμένοι για μια άλλη τεράστια πρόκληση. Η Ισπανία είναι μια εξαιρετική ομάδα και σημείωσε 10 γκολ στο δύο τελευταία παιχνίδια. Η απουσία του Γκρανίτ Τσάκα είναι ένα μειονέκτημα, αλλά έχω μια ιδέα για πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Έχουμε δείξει πολλές φορές ότι είμαστε ικανοί να σκοράρουμε ενάντια σε κορυφαίες ομάδες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο με την Ισπανία», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Πέτκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Γκρανίτ Τζάκα, ο οποίος δέχθηκε κίτρινη κάρτα κόντρα στους Γάλλους και συμπλήρωσε.

Η αποστολή της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ιβόν Εμβογκό (Αϊντχόφεν),Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ)

Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σερ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σιλβάν Βίντμερ (Βασιλεία), Λορίς Μπενίτο (Μπορντό), Κέβιν Εμπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Εράι Τσίμερτ (Βασιλεία), Μπεσίρ Ομέρατζιτς (Ζυρίχη), Ζορντάν Λοτόμπα (Νις)

Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Άρσεναλ), Σερντάν Σακίρι (Λίβερπουλ), Στέφεν Ζούμπερ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ντένις Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Ρέμο Φρόιλερ (Αταλάντα), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Τζιμπρίλ Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Αντμίρ Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ),Μπρέελ Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Σε ένα παιχνίδι όπου δύσκολα θα ξεχαστεί τα επόμενα χρόνια, απέκλεισε την Κροατία στην παράταση με 5-3 με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται με το εντυπωσιακό 3-3. Η Ισπανία βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα αδιανόητο αυτογκόλ, όταν ο Πέδρι στο 20' γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του και ο Ουνάι Σιμόν δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ και αυτή κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας «δώρο» το 1-0 στους Κροάτες. Όμως, οι φούριας ρόχας που έδειξαν πολύ καλά δείγματα ισοφάρισαν με τον Σαράμπια στο 38’ και ο Αθπιλικουέτα στο 57’ έκανε την ανατροπή, ενώ ο Φεράν Τόρες στο 77’ σημείωσε το 3-1 και όλα έδειχναν ότι η Ισπανία καθάρισε την πρόκριση.

Οι Κροάτες όμως, είχαν άλλη άποψη τουλάχιστον μέχρι την κανονική διάρκεια. Ο Όρσιτς στπ 85’ και ο Πάσαλιτς στο 90+2’ έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί, η Κροατία είχε τεράστια ευκαιρία με τον Κράμαριτς για να πάρει το προβάδισμα και η Ισπανία την τιμώρησε με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών. Ο Μοράτα με υπέροχο σουτ στο 100’ έκανε το 4-3 και ο Ογιαρθάμπαλ στο 103' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO για πρώτη φορά έπειτα από 9 χρόνια. Η Ισπανία έγινε η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση που σκοράρει 5 γκολ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια.

«Δεν έχω δει μια ομάδα καλύτερη από την Ισπανία στο Euro 2020. Είμαστε εντυπωσιακοί. Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν αλλαγές. Και οι 24 μπορούν να παίξουν. Tο καλό ή το κακό είναι ότι οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη καλά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ως ομάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση λόγω του τρόπου που πιέζει και επιτίθενται. Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην άμυνα. Το λάθος δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που κάνεις μετά το λάθος. Πρέπει να σκεφτείς μετά το παιχνίδι.», ήταν τα λεγόμενα του Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες.

Η αποστολή της Ισπανίας

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρόμπερτ Σάντσεθ (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Γκαγιά (Βαλένθια), Ζόρντι Άμπα (Μπαρτσελόνα), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Έρικ Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιέγκο Γιορέντε (Λιντς), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Μάρκος Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φαμπιάν (Νάπολι)

Επιθετικοί: Ντάνι Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μοράτα (Γιουβέντους), Μορένο (Βιγιαρεάλ), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Αντάμα Τραορέ (Γουλβς), Σαράμπια (Παρί Σεν Ζερμέν)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελβετία είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της πιστεύει στην πρόκριση. Από την άλλη, οι Ισπανοί σκορπίζουν τον φόβο επιθετικά σκοράροντας από πέντε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, αλλά στην άμυνα δείχνουν προβληματικοί. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε στο over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ελβετία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.69 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ισπανία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 2
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες