10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Ισπανία

14/11/2020 21:45
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1271 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Ελβετία στις 24/9/2022

Προϊστορία

24/9/2022 ΙσπανίαΕλβετία 1 - 2
9/6/2022 ΕλβετίαΙσπανία 0 - 1
2/7/2021 ΕλβετίαΙσπανία 1 - 1
14/11/2020 ΕλβετίαΙσπανία 1 - 1
10/10/2020 ΙσπανίαΕλβετία 1 - 0
3/6/2018 ΙσπανίαΕλβετία 1 - 1
16/6/2010 ΙσπανίαΕλβετία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 53,359 6.1%
X
€ 85,248 9.8%
2
€ 729,210 84.0%
Over
€ 16,025 44.3%
Under
€ 20,180 55.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: St. Jakob Park
  • Χωρητικότητα: 38512
Να μείνει το φαβορί για την 1η θέση

Να μείνει το φαβορί για την 1η θέση

Η Ελβετία υποδέχεται στην Βασιλεία την Ισπανία για τον 4ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League. Να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του υποβιβασμού θέλουν οι γηπεδούχοι, να κρατήσουν την πρώτη θέση οι φιλοξενούμενοι.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Σε έναν ούτως ή άλλως δύσκολο όμιλο ο στόχος που είχε θέσει εξαρχής ήταν η παραμονή της στην Α’ Κατηγορία, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο σενάριο. Στο παιχνίδια του Οκτωβρίου πάντως έδειξε χαρακτήρα και μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία αλλά στη συνέχεια στάθηκε καλά απέναντι στη Γερμανία και απέσπασε μία εντυπωσιακή ισοπαλία με 3-3.

Αυτό το αποτέλεσμα άλλωστε ήταν που την κράτησε ζωντανή στην αποφυγή της τελευταίας θέσης αλλά τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα. Υπολείπεται 4 βαθμούς της Ουκρανίας και της Γερμανίας και χρειάζεται δύο νίκες δικές της και παράλληλα δύο ήττες των αντιπάλων της, κοντράρονται μεταξύ τους αυτήν την αγωνιστική, για να περάσει η ίδια στην 3η θέση. Μοιάζει δύσκολο βέβαια να επικρατήσει σήμερα της Ισπανίας, η λογική λέει ότι θα μείνει τελευταία.

Την Τετάρτη έδειξε καλό πρόσωπο σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στο Βέλγιο παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μεχμέντι στο 12’ και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για 2ο τέρμα. Στην επανάληψη έκανε αρκετές αλλαγές και ένα λάθος της άμυνας της έδωσε την ευκαιρία στον Μπατσουαγί να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 49’. Ήταν πιο ορεξάτη από την αντίπαλο της, έψαξε το γκολ αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα είδε τον Μπατσουαγί να διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα.

Παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2020 καθώς στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει έχει υποστεί τέσσερις ήττες και έχει φέρει δύο ισοπαλίες.

«Απέναντι σε αντιπάλους με ποιότητα τα ατομικά λάθη φαίνονται παραπάνω. Προφανώς και πρέπει να τα αποφύγουμε και να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει απέναντι σε άλλους αντιπάλους τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος με το πως παίξαμε απέναντι στο Βέλγιο», σχολίασε ο κόουτς Πέτροβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα, ο αμυντικός Λομπότκα (Νάπολι) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο και αποχώρησε από την αποστολή.

Η αποστολή της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Αϊντχόφεν), Βαν Μπάλμοος (Γιουνγκ Μπόις), Κόμπελ (Στουτγάρδη)

Αμυντικοί: Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Μπενίτο (Μπορντό), Κομέρ (Βασιλεία), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Ομέραγκιτς (Ζυρίχη), Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Σαρ (Νιούκαστλ), Βίντμερ (Βασιλεία)

Μέσοι: Τζάκα (Άρσεναλ), Σακίρι (Λίβερπουλ), Φρόιλερ (Αταλάντα), Φερνάντες (Μάιντζ), Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Τσούμπερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Εμπολό (Γκλάντμπαχ).

ΙΣΠΑΝΙΑ

Η ήττα από την Ουκρανία τον Οκτώβριο την έκανε να ανησυχεί για την κατάκτηση της 1ης θέσης που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε καπαρωμένη από την ίδια. Ήταν βέβαια ανώτερη από την αντίπαλο της αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, τον Μπούστσαν. Κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε το γκολ στο 76’ από πλασέ του Τσινγκάκοφ, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς επιτυχία.

Αυτή ήταν η 1η της ήττα μετά από 15 συνεχόμενα παιχνίδια αλλά κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια της. Παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, στο +1 από τις Ελβετία και Γερμανία, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με την τελευταία την Τρίτη (17/11). Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα τον τελευταίο καιρό , ο Μοράτα στην Γιουβέντους δείχνει σε καλή κατάσταση και άπαντες αναμένουν να αποδώσει τα ίδια και στην Εθνική.

Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε την Τετάρτη ήρθε ισόπαλη στο Άμστερνταμ απέναντι στην Ολλανδία (1-1). Ο Κανάλες με σουτ μέσα από την περιοχή της έδωσε το προβάδισμα στο 19’ και στη συνέχεια ήταν η μόνη ομάδα που έψαξε να απειλήσει ξανά. Με την έναρξη της επανάληψης δέχτηκε την ισοφάριση από τον Φαν Ντε Μπεκ. Ήταν και πάλι καλύτερη από την αντίπαλο της αλλά χρειάστηκε μια απόκρουση του Σιμόν στο 69’ σε πλασέ του Ντεπάι για να μην μείνει πίσω στο σκορ.

«Το να σκοράρεις είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε οπότε δεν με ενδιαφέρει. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και τα γκολ θα έρθουν. Δεν ανησυχώ», σχολίασε ο Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο εξτρέμ Άνσου Φάτι (Μπαρτσελόνα) οι μπακ Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Ντιέγκο Γιορέντε (Λιντς) και Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης) και ο μέσος Τιάγκο Αλκάνταρ (Λιβερπουλ)

Η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κέπα (Τσέλσι), Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

Αμυντικοί: Ράμος (Ρέαλ Μαδρίτης), Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Γκαγιά (Βαλένθια), Τόρες (Βιγιαρεάλ), Μπεγερίν (Άρσεναλ), Ρεγκιλόν (Τότεναμ), Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Σέρτζι Ρομπέρτο (Μπαρτσελόνα), Φαμπιάν (Νάπολι), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Μ. Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Επιθετικοί : Μοράτα (Γιουβέντους), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Ζεράρ (Βιγιαρεάλ), Όλμο (Λειψία)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελβετία θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Ισπανία. Οι «Φούριος Ρόχας» μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα παραμένουν όμως η ποιοτικότερη ομάδα και θέλουν την 1η θέση. Με το διπλό κοντά σε τιμές διπλασιασμού.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ισπανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ισπανία 6 11 3 2 1 13:3
  3 Ελβετία 6 6 1 3 2 9:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες