8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Νησιά Φερόε

7/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 727
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1305 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Δανία - Νησιά Φερόε στις 26/3/2024

1ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 22' Skov Olsen Andreas
  2. 25' Nattestad Sonni
  3. 27' Eriksen Christian (πέναλτι)
  4. 32' Maehle Joakim
  5. 45' Cornelius Andreas

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 66' Simun Edmundsson Joan
  2. 68' Pedersen Kristian
  3. 75' Hansson Hallur

      Προϊστορία

      26/3/2024 ΔανίαΝησιά Φερόε 2 - 0
      12/11/2021 ΔανίαΝησιά Φερόε 3 - 1
      4/9/2021 Νησιά ΦερόεΔανία 0 - 1
      7/10/2020 ΔανίαΝησιά Φερόε 4 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 381,271 94.7%
      X
      € 17,454 4.3%
      2
      € 3,838 1.0%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      110 ψήφοι:

      Άλλο επίπεδο οι Δανοί

      Άλλο επίπεδο οι Δανοί

      Η Δανία φιλοξενεί τα Νησιά Φερόε σε φιλικό αγώνα που γίνεται με σκοπό οι ομάδες να προετοιμαστούν για τα επίσημα παιχνίδια του Nations League.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΔΑΝΙΑ

      Συμμετέχει στο δεύτερο γκρουπ της Α’ Κατηγορίας του Nations League και το έργο της είναι πολύ δύσκολο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρές εθνικές ομάδες όπως είναι το Βέλγιο και η Αγγλία, ενώ μοναδικός αντίπαλος που είναι στα μέτρα της είναι η Ισλανδία. Τους «ψαράδες» θα τους συναντήσει στο Ρέικιαβικ την προσεχή Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τα «τρία λιοντάρια». Τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με δύο παιχνίδια στην έδρα της. Το εμπόδιο του Βελγίου αποδείχτηκε πολύ υψηλό και οι «κόκκινοι διάβολοι» τη νίκησαν «καθαρά» και δίκαια με 2-0. Παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη τρία εικοσιτετράωρα αργότερα και πήρε «λευκή» ισοπαλία από την Αγγλία.

      Η Δανία έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ρεαλιστικός της στοχος δεν είναι άλλος από την αποφυγή της τελευταίας θέσης και του υποβιβασμού στη Β’ Κατηγορία. Το κακό νέο ήταν ότι εμφάνισε σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα και δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε 180 αγωνιστικά λεπτά. Αμφότερα τα ματς της ολοκληρώθηκαν Under αλλά και No Goal.

      Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάσπερ Χιούλμαντ υποστήριξε: «Είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε αρκετά πρόσωπα χωρίς να έχουμε το άγχος του αποτελέσματος. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο, όμως ξέρουμε ότι οι αγώνες που ακολουθούν είναι πιο σημαντικοί για εμάς σε σχέση με το φιλικό παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικότερη είδηση η επιστροφή του εξτρέμ Σίστο στην ομάδα μετά από 24 μήνες, ενώ ο κόουτς προχωράει σε μερική ανανέωση.

      Η αποστολή της Δανίας:

      Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Λοσλ (Έβερτον), Χάνσεν (Μίντιλαντ)

      Αμυντικοί: Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Κίερ (Μίλαν), Μεχλ (Γκενκ), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Ντάλσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Πέντερσεν (Μπέρμιγχαμ)

      Μέσοι: Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Έρικσεν (Ίντερ), Βας (Βαλένθια), Χόιμπεργκ (Τότεναμ), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Γένσεν (Μπρέντφορντ)

      Επιθετικοί : Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Μπρέθγουαιτ (Μπαρτσελόνα), Ντόλμπεργκ (Νις), Πόουλσεν (Λειψία), Κορνέλιους (Πάρμα), Σίστο (Μίντιλαντ), Γκιτκίερ (Μόντσα), Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Βιντ (Κοπεγχάγη)



      ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

      Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στις τάξεις της εθνικής ομάδας των Νησιών Φερόε και όχι άδικα. Μετά από μεγάλη απραξία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση και στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου πέτυχε κάτι εξαιρετικά σπάνιο, αφού πανηγύρισε δύο διαδοχικές νίκες. Αρχικά αντιμετώπισε εντός έδρας τη Μάλτα κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, βρήκε δύο γκολ και πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη με 3-2. Ταξίδεψε στην Ανδόρα τρία εικοσιτετράωρα αργότερα και με την ψυχολογία στα ύψη πήρε το διπλό, χάρη σε γκολ του Όλσεν, ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

      Με αυτόν τον τρόπο έκανε το δύο στα δύο και η συγκομιδή των έξι βαθμών φέρνει τα Νησιά Φερόε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Δ’ κατηγορίας. Μάλιστα απέχει τέσσερις πόντους από τη δεύτερη Λετονία και μοιάζει ορθάνοιχτος ο δρόμος για την κατάκτηση της πρωτιάς που θα φέρει την εθνική ομάδα στη Γ’ Κατηγορία και θα αποτελέσει μία τεράστια επιτυχία. Το προσεχές Σάββατο θα παίξει με τη Λετονία και στη συνέχεια με την Ανδόρα. Αμφότερα τα ματς θα γίνουν εντός έδρας.

      «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς το φιλικό παιχνίδι με μία τόσο δυνατή ομάδα όπως είναι η Δανία. Θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε και να βελτιωθούμε για τα επίσημα ματς που ακολουθούν και στα οποία θέλουμε τις νίκες» ήταν τα λόγια του Σουηδού προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Χάκαν Έρικσον.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Έγκιλσον ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

      Η αποστολή των Νησιών Φερόε :

      Τερματοφύλακες: Γένσεν (Κι Κλάσβικ), Γκέστσον (Χάνβαρ), Τόμσεν (Ρούναβικ)

      Αμυντικοί: Μπάλντβινσον (Μπρίνε), Ντέιβιντσεν (Βέιλε), Φάρο (Κι Κλάσβικ), Νάτσταντ (Τόρσχαβν), Βάτνσνταλ (Κι Κλάσβικ), Γιόνσον (Σάντνες)

      Μέσοι: Χάνσον (Χόρσενς), Βάτναμαρ (Βίκινγκουρ), Χέντρικσον Όλσεν (Χέλσινμποργκ), Μπιαρτάλιο (Κι Κλάσβικ), Γιοχάνεσεν (Κι Κλάσβικ), Όλσεν (Γκάις), Ντάνιελσεν (Κι Κλάσβικ), Σόιλου (Χάνβαρ), Τ. Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Σόρενσεν (Μπραν), Χάνσεν (Χάνβαρ)

      Επιθετικοί : Όλσεν (Ρούναβικ), Έντμουντσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Όλσεν (Βίκινγκουρ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Όπως είναι προφανές η Δανία είναι το μεγάλο κι ακλόνητο φαβορί στη φιλική αναμέτρησή της με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε. Παρά τη δεδομένη βελτίωση των φιλοξενούμενων, η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη και γι’ αυτόν το λόγο οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και στοιχηματικά, με το σετ αποδόσεων να μην παρουσιάζει το παραμικρό ενδιαφέρον αναφορικά με τα σημεία. Θα στραφούμε λοιπόν στα γκολ και θα επιλέξουμε το Over, σε οριακά αποδεκτές τιμές, θεωρώντας ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα και με γκολ μόνο από τη μία πλευρά.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες