3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Αγγλία

8/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 560
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1339 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αγγλία - Δανία στις 7/7/2021

Προϊστορία

7/7/2021 ΑγγλίαΔανία 2 - 1*
14/10/2020 ΑγγλίαΔανία 0 - 1
8/9/2020 ΔανίαΑγγλία 0 - 0
5/3/2014 ΑγγλίαΔανία 1 - 0
9/2/2011 ΔανίαΑγγλία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 147,162 15.0%
X
€ 172,621 17.6%
2
€ 659,125 67.3%
Over
€ 37,412 28.3%
Under
€ 94,777 71.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

181 ψήφοι:

Ειδήσεις

Αναστάτωση από τα...κορίτσια στην Αγγλία

Αναστάτωση από τα...κορίτσια στην Αγγλία

Δανία υποδέχεται στην Κοπεγχάγη την Αγγλία για την 2η αγωνιστική του Nations League. Δυσκολεύτηκαν στο πρώτο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, στους οποίους προέκυψε μία μικρή αναστάτωση στην αποστολή.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΑΝΙΑ

Γνώριζε εξαρχής ότι είχε δύσκολο έργο απέναντι στο θεωρητικά ανώτερο Βέλγιο από το οποίο ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0. Ο Σμάιχελ και το δοκάρι την κράτησαν όρθια στο 8’, στην αμέσως επόμενη φάση όμως η άμυνα της ολιγώρησε στην εκτέλεση κόρνερ του Μέρτενς και δέχτηκε το γκολ από τον Μπεναγιέρ. Προσπάθησε να απειλήσει στη συνέχεια με κάποια μακρινά σουτ, ο Μινιολέ όμως σταμάτησε κάθε της προσπάθεια. Στην επανάληψη δεν έδειξε κάτι σπουδαίο, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 77’ χωρίς να αντιδράσει στη συνέχεια.

Προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο της έλειπε όμως το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απέναντι στο ανώτερο Βέλγιο. Δίνει δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της, ρεαλιστικός στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού από τον όμιλο της. Ήξερε άλλωστε ότι η League A θα έχει σαφώς πιο απαιτητικά παιχνίδια. Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ, όποια κριτική όμως δέχεται είναι άδικη καθώς ήταν μόλις το πρώτο του παιχνίδι απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

«Σαν προπονητής στόχος μου είναι να κερδίζω αλλά επίσης πρέπει να στείλω σε καλή κατάσταση τους παίκτες στις ομάδες τους γιατί σε ένα μήνα θα είναι πάλι εδώ. Είναι κρίμα που δεν έχουμε 5 αλλαγές σε αυτήν την φάση. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσω και είναι δύσκολο να πω πόσες αλλαγές θα κάνω. Όσο για το θέμα που προέκυψε στην Αγγλία, πιστεύω ότι η UEFA τηρεί όλα τα πρωτόκολλα», επισήμανε ο κόουτς Χιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι η αποστολή.

Η αποστολή της Δανίας

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Ρόνοου (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γιόνας Λεσλ (Εβερτον)

Αμυντικοί: Γιόργκενσεν (Φενέρμπαχτσε), Κίερ (Μίλαν), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ντάλσγκορντ (Μπρέντφορντ), Βέστεργκορντ (Σαουθάμπτον), Αντερσεν (Λυών), Μελ (Γκενκ)

Μέσοι: Ερικσεν (Ιντερ), Ντιλένι (Ντόρτμουντ), Βας (Βαλένθια), Μπρουν Λάρσεν (Χόφενχαϊμ), Κρίστιανσεν (Μάλμε), Πιέρ Εμίλ Χόιμπεργκ (Τότεναμ), Φαλκ (Κοπεγχάγη), Νόργκορντ (Μπρέντφορντ)

Επιθετικοί: Πόουλσεν (Λειψία), Κορνέλιους (Πάρμα), Ντόλμπεργκ (Νις), Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Σκοφ (Χόφενχαϊμ)

ΑΓΓΛΙΑ

Ζορίστηκε αρκετά στην έδρα της Ισλανδίας στην πρεμιέρα, έδειξε όμως χαρακτήρα στο τέλος και παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-1). Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχε γκολ με προβολή του Κέιν στο 6' το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους στη συνέχεια, είχε την πρωτοβουλία αλλά στο 70' είδε τον Γουόκερ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Στέρλινγκ στο 89' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ίνγκασον και ευστόχησε από τα 11 βήματα, στη συνέχεια όμως τα "Τρία Λιοντάρια" στάθηκαν τυχερά καθώς ο Μπιάρνασον έστειλε ψηλά άουτ στο πέναλτι που δόθηκε στην Ισλανδία.

Δεν θύμισε την Αγγλία που είδαμε στα προκριματικά κάτι που είναι και λογικό αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες. Ο Σάουθγκεϊτ κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή, κάποιοι από αυτούς όμως προκάλεσαν μεγαλύτερη αναστάτωση στην ομάδα. Συγκεκριμένα οι Φοντέν και Γκρινγουντ αποφάσισαν να καλέσουν γυναίκες στο ξενοδοχείο που βρισκόταν η Εθνική τους στην Αγγλία, παραβιάζοντας ξεκάθαρα το πρωτόκολλο υγιεινής και έτσι αποκλείστηκαν αμφότεροι από την αποστολή.

«Είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό και ήταν αφελείς και οι δυο τους. Καταλαβαίνω ότι είναι νέοι, όμως σε μια τέτοια περίοδο πανδημίας θα έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Έχουν απολογηθεί και έχουμε διαχειριστεί εσωτερικά, εξαιρετικά το ζήτημα», τόνισε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λοιπόν από τις γνωστές απουσίες κόπηκαν ο μέσος Φοντέν (Μάντσεστερ Σίτι) και ο φορ Γκρινγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ενώ τιμωρημένος είναι ο μπακ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι). Δεν κλήθηκε κάποιος άλλος παίκτης.

Η αποστολή της Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι), Χέντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αμυντικοί: Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντάιερ (Τότεναμ) Κιν (Έβερτον), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Μινγκς (Άστον Βίλα), Κόαντι (Γουλβς)

Μέσοι: Ράις (Γουέστ Χαμ), Μάουντ (Τσέλσι), Γουόρντ-Πρόους (Σαουθάμπτον), Γκρίλις (Άστον Βίλα), Μάιτλαντ-Νάιλς (Άρσεναλ), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς)

Επιθετικοί: Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ),(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάντσο (Ντόρτμουντ), Ινγκς(Σαουθάμπτον), Έιμπραχαμ (Τσέλσι),

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Αγγλία δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοση της απέναντι στην Ισλανδία, διαθέτει όμως σαφώς ποιοτική ομάδα και μπορεί να φύγει με το διπλό από την Κοπεγχάγη. Η Δανία θα προσπαθήσει να δείξει καλύτερα πρόσωπο από αυτό απέναντι στο Βέλγιο και να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πιθανό το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Δανία 6 10 3 1 2 8:7
  3 Αγγλία 6 10 3 1 2 7:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο rinaki77, με το υψηλότερο yield +2.72% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες