4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Βολιβία

10/10/2020 03:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 164
5 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1311 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βραζιλία - Βολιβία στις 9/9/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 16' Marquinhos
  2. 30' Firmino Roberto

2ο Ημίχρονο 5 - 0

  1. 49' Firmino Roberto
  2. 54' Silva Thiago
  3. 66' Carrasco Jose (αυτογκόλ)
  4. 73' Coutinho Philippe
  5. 79' Carrasco Jose
  6. 82' Campos Jhasmany
  7. 90' Zabala Leonardo
  8. 90' Cespedes Boris

      Προϊστορία

      9/9/2023 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 1
      30/3/2022 ΒολιβίαΒραζιλία 0 - 4
      10/10/2020 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 0
      10/10/2020 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 0
      15/6/2019 ΒραζιλίαΒολιβία 3 - 0
      5/10/2017 ΒολιβίαΒραζιλία 0 - 0
      7/10/2016 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 0
      6/4/2013 ΒολιβίαΒραζιλία 0 - 4
      11/10/2009 ΒολιβίαΒραζιλία 2 - 1
      11/9/2008 ΒραζιλίαΒολιβία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,166,598 99.2%
      X
      € 6,365 0.5%
      2
      € 2,977 0.3%
      Over
      € 6,040 75.1%
      Under
      € 2,002 24.9%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      106 ψήφοι:

      Ακλόνητο φαβορί η «Σελεσάο»

      Ακλόνητο φαβορί η «Σελεσάο»

      Η Βραζιλία υποδέχεται τη Βολιβία στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής, για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΒΡΑΖΙΛΙΑ

      Ένιωθε την... υποχρέωση να κατακτήσει την κορυφή του Κόπα Αμέρικα που έλαβε χώρα στα δικά της γήπεδα το καλοκαίρι του 2019. Άλλωστε είχε μείνει μακριά από την κορυφή από το 2007 και τη διοργάνωση της Βενεζουέλας και το χρονικό διάστημα ήταν πολύ μεγάλο γι’ αυτή. Παράλληλα ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία, όταν είχε ηττηθεί από το Βέλγιο. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο νικώντας την προσεχή της αντίπαλο Βολιβία με 3-0, ενώ προβλημάτισε τη δεύτερη αγωνιστική, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την αδύναμη Βενεζουέλα. Ήταν καταιγιστική στο τρίτο και τελευταίο ματς του γκρουπ διαλύοντας το Περού με 5-0. Στα προημιτελικά ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Παραγουάη, όμως μετά το ισόπαλο 0-0, χρειάστηκε να φανεί ψυχραιμότερη στα πέναλτι για να περάσει στα ημιτελικά. Εκεί κοντραρίστηκε με τη μισητή αντίπαλο Αργεντινή και θριάμβευσε 2-0, χάρη σε τέρματα του Γκάμπριελ Ζεσούς και του Φιρμίνο. Στον τελικό βρήκε ξανά μπροστά της το Περού. Αυτήν την φορά οι «Ίνκας» αντιστάθηκαν περισσότερο, αλλά το τελικό 3-1 ήταν αρκετό για να κατακτήσει το τουρνουά για ένατη φορά στην ιστορία της.

      Η Εθνική Βραζιλίας αποτελεί το μοναδικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του πλανήτη που δεν έχει απουσιάσει ποτέ από τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οπότε αν κάποια στιγμή δεν περάσει, θα πρόκειται για «βόμβα μεγατόνων». Τα τελευταία της παιχνίδια ήταν φιλικά. Αρχικά αναδείχτηκε ισόπαλη τον Οκτώβριο του 2019 με τη Σενεγάλη και τη Νιγηρία, σε αμφότερους τους αγώνες το σκορ ήταν 1-1, ενώ έχασε 1-0 από την Αργεντινή στη Σαουδική Αραβία. Το τελευταίο της ματς ήταν αυτό με τη Νότια Κορέα στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ήρθε η νίκη με 3-0. Οι τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της ήταν Under.

      Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σελεσάο» Τίτε υπογράμμισε: «Δεν έχουμε λείψει ποτέ από τελική φάση ενός Μουντιάλ και δεν υπάρχει στο μυαλό μας η περίπτωση να μην προκριθούμε στα γήπεδα του Κατάρ. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης. Αν δεν παίξεις καλά δεν θα νικήσεις, αφού και οι αντίπαλοι κάνουν τη δική τους προσπάθεια κι αξίζουν το σεβασμό μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Νεϊμάρ ο οποίος είναι αμφίβολος λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στην πλάτη και δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αφού θα λείψει ο βασικός γκολκίπερ Άλισον (44/0) της Λίβερπουλ που είναι τραυματίας, ενώ απόντες είναι οι επίσης χτυπημένοι επιθετικοί, Γάμπριελ Ζεσούς (39/18) και Νταβίντ Νέρες (7/1). Αποκλείστηκαν από την αποστολή οι παλιοσειρές Ντάνι Άλβες (118/8) και Γουίλιαν (70/9).

      Η αποστολή της Βραζιλίας:

      Τερματοφύλακες: Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας), Σάντος (Ατλέτικο Παραναένσε)

      Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Ροντρίγκο Κάιο (Φλαμένγκο), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φελίπε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μενίνο (Παλμέιρας)

      Μέσοι: Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Έβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Γκιμαράες (Λυών)

      Επιθετικοί : Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ριτσαρλίσον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κούνια (Χέρτα βερολίνου)



      ΒΟΛΙΒΙΑ

      Το ταξίδι της στη Βραζιλία για το περσινό Κόπα Αμέρικα δεν ήταν γεμάτο όνειρα για διάκριση, αφού γνώριζε και η ίδια ότι διαθέτει μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης, ενώ προσπαθεί να προχωρήσει και σε ανανέωση. Κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και στην πρεμιέρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους διοργανωτές. Αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο όμως στη συνέχεια κατέρρευσε και ηττήθηκε με 3-0. Ακολούθησε το ματς με το Περού. Εκεί προηγήθηκε, όμως είδε τους «Ίνκας» να σκοράρουν τρία γκολ και να την υποχρεώνουν στη δεύτερη ήττα της, αυτήν την φορά με 3-1. Κόντρα στη Βενεζουέλα, είχε ελπίδες πρόκρισης σε περίπτωση νίκης, όμως έχασε ξανά 3-1 απογοητεύοντας. Δέχτηκε τρία γκολ σε κάθε ενενηντάλεπτο και με τέτοια αμυντική λειτουργία δεν είχε την παραμικρή ελπίδα. Ήταν η χειρότερη ομάδα ολόκληρου του τουρνουά, καθώς ήταν η μοναδική που δεν πήρε έστω έναν πόντο.

      Ακολούθησαν δύο φιλικά για τη Βολιβία τον Οκτώβριο του 2019. Αρχικά διασύρθηκε στο Καράκας από τη Βενεζουέλα με 4-1, ενώ λίγες ημέρες μετά διασκέδασε τις εντυπώσεις, νικώντας 3-1 την Αϊτή εντός έδρας. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Έχει βρεθεί όλες κι όλες τρεις φορές σε τελική φάση Μουντιάλ με πιο πρόσφατη την παρουσία της στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1994. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού νικήθηκε από τον κορωνοϊό κι έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σέζαρ Σαλίνας. Νέος πρόεδρος είναι πλέον ο Μάρκος Ροντρίγκες.

      «Ονειρευόμαστε μία πρόκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο και πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή και ισχυρή ομάδα, η οποία είναι σε θέση να τα καταφέρει. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι αλλά δεν θα πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε. Είμαι αισιόδοξος ότι όλες αυτές οι θυσίες που έχουμε κάνει θα έχουν αντίκρισμα στο γήπεδο και θα μπορέσουμε να έχουμε μία μεγάλη πορεία στην προκριματική φάση» ήταν τα λόγια του Βενεζουελάνου κόουτς των Βολιβιανών, Σέζαρ Φαρίας.

      Αγωνιστικά Νέα: Πάρα πολλά προβλήματα. Δεν κλήθηκαν ποδοσφαιριστές από την Μπολιβάρ και τη Χόρχε Βίλστερμαν επειδή οι ομάδες έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Την ίδια στιγμή οι παίκτες δεν έχουν ρυθμό αφού δεν έχει ξεκινήσει ξανά το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας. Τρεις αθλητές από την Οριέντε Πετρολέρο και πιο συγκεκριμένα οι μέσοι Ζοχ (1/0) και Ρονάλντο (4/0) αλλά και ο επιθετικός Ρόκα (0/0) αποχώρησαν επειδή η ομάδα τους έχει κόντρα με τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας. Θα λείψουν στο συγκεκριμένο ματς οι χαφ Τσουμασέρο (44/2) και Σεσπέντες (0/0), αλλά και ο επιθετικός Μορένο (76/18), όμως αναμένεται να παίξουν κανονικά στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή.

      Η αποστολή της Βολιβίας:

      Τερματοφύλακες: Λάμπε (Σαν Χοσέ), Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), Ρόχας (Νασιονάλ Ποτόσι)

      Αμυντικοί: Μ. Μπεχαράνο (Δε Στρόνγκεστ), Σαγρέδο (Μπλούμινγκ), Βαλβέρδε (Δε Στρόνγκεστ), Ανιές (Οριέντε Πετρολέρο), Τόρες (Νασιονάλ Ποτόσι)

      Μέσοι: Κάμπος (Δε Στρόνγκεστ), Τσουμασέρο (Πουέμπλα), Καρντόσο (Δε Στρόνγκεστ), Ντ. Μπεχαράνο (Λαμία), Κάστρο (Δε Στρόνγκεστ), Βελζάγκα (Δε Στρόνγκεστ), Βάκα (Μπλούμινγκ), Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ), Χ. Βάκα (Ατλέτικο Γκοϊναένσε), Ρ. Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), Αράνο (Μπλούμινγκ), Σάντσες (Μπλούμινγκ), Άραμπε (Όλγουεις Ρέντι)

      Επιθετικοί : Μάρτινς (Κρουζέιρο), Ντουκ (Αουρόρα), Μενάσο (Μπλούμινγκ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Βραζιλία έχοντας κατακτήσει το περσινό Κόπα Αμέρικα, βοήθησε τον κόσμο της να ξεχάσει την αποτυχία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όταν αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το Βέλγιο. Πλέον θέλει να ξεκινήσει με νίκη το ταξίδι της προς ένα ακόμα Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον αντίποδα, η Βολιβία, γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα σε μία τόσο ποιοτική αντίπαλο. Είναι βέβαιο ότι θα παίξει αμυντικά για να μην αφήσει τους γηπεδούχους να βρουν χώρους και να σκοράρουν. Δύσκολα θα φτάσει όμως η ίδια στην επίτευξη ενός τέρματος και θα προτιμήσουμε το No Goal, αν και είναι πολύ χαμηλά.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
        1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
        9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.09% έπαιξε: Ημ.1
      • » Ο ANDR-chania, με το υψηλότερο yield +25.24% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες