1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βικτόρια Πλζεν - Σοντερίσκε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 286,342 92.8%
X
€ 12,704 4.1%
2
€ 9,367 3.0%
Over
€ 9,870 29.3%
Under
€ 23,778 70.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

143 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Doosan Arena Plzen
  • Χωρητικότητα: 11700
Σαφώς ανώτεροι οι Τσέχοι

Σαφώς ανώτεροι οι Τσέχοι

Η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία θα κοντραριστεί με τη Σοντερίσκε από τη Δανία, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Άλκμααρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν την προσπάθειά τους για διάκριση από αυτόν το γύρο.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Χάποελ Μπερ Σεβά με τη Μάδεργουελ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Η δεύτερη θέση στην οποία τερμάτισε στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο την ανάγκασε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα δεν της χαμογέλασε και κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε μονή αναμέτρηση την Άλκμααρ από την Ολλανδία. Φλέρταρε με μία μεγαλειώδη πρόκριση, όμως τελικά «λύγισε» κι αποκλείστηκε, χάνοντας 3-1 στην παράταση. Ήταν εκείνη που πήρε προβάδισμα στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Λιμπέρσκι κι έδειχνε έτοιμη να φύγει μ’ ένα μεγάλο διπλό στις αποσκευές της. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως δέχτηκε την ισοφάριση από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούπμαϊνερς. Στο έξτρα ημίωρο της παράτασης δεν είχε πλέον αντοχές και δεν τα κατάφερε. Αρχικά ο Γκούντμουντσον έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 98’ και στο 118’, ξανά ο Ισλανδός, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τη Σοντερίσκε από τη Δανία για να μείνει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει παίξει τέσσερις αγώνες για το τσέχικο πρωτάθλημα και μετράει τρεις νίκες και μία ήττα. Έχει συγκεντρώσει εννιά βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από τη Σπάρτα και τη Σλάβια Πράγας. Και τα πέντε φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα, ενώ τα τέσσερα από αυτά ήταν και Over.

Ο τεχνικός του κλαμπ Άντριαν Γκιούλα υποστήριξε: «Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα αυτό και δώσαμε και καλό παιχνίδι πριν λίγες μέρες για το πρωτάθλημα που πιστεύω ότι μας βοήθησε πολύ. Ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε πριν από ένα κρίσιμο αγώνα για εμάς με μία αντίπαλο που χρειάζεται προσοχή».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Χιμπς και ο χαφ Αλβίρ, χωρίς κάποιος από τους δύο να αποτελεί σημαντική απουσία.



ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Η πορεία της στη Σούπερ Λίγκα της Δανίας δεν θα την έφερνε σε καμία περίπτωση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο έκανε τη μεγάλη έκπληξη κι έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, παίρνοντας μάλιστα το καλό εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και ξεκινώντας από τον τρίτο γύρο. Εκεί όμως στάθηκε άτυχη, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας μία ομάδα πιο ποιοτική αλλά και πιο έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως είναι η Βικτόρια Πλζεν. Αυτό πάντως ήταν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της και για να το κατακτήσει, χρειάστηκε να νικήσει στο μεγάλο τελικό του θεσμού την Άαλμποργκ με 2-0. Δεν έχει πετύχει τίποτα ιδιαίτερο σε διεθνείς διοργανώσεις στο παρελθόν και θα ψάξει για μία υπέρβαση που όμως φαντάζει πολύ δύσκολη.

Ένα ακόμα πρόβλημα στην προσπάθειά της, αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό, από τη στιγμή που έχει παίξει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια στη νέα σεζόν. Στην πρεμιέρα πανηγύρισε μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της πρωταθλήτριας Μίντιλαντ με 2-0, όμως το προηγούμενο Σάββατο προσγειώθηκε απότομα, αφού διασύρθηκε εκτός έδρας από τη Βέιλε με 4-1. Η συγκομιδή των τριών βαθμών μετά από δύο ματς τη φέρνει προς το παρόν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως ακόμα η χρονιά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Το κλαμπ άλλαξε διοίκηση την Τετάρτη (23/9), καθώς εξαγοράστηκε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από αμερικανική εταιρεία.

«Η ήττα μας από τη Βέιλε ήταν σαφώς μεγαλύτερη απ’ όσο αξίζαμε, όμως φανερώθηκαν πολλά από τα προβλήματά μας. Κάναμε κάποια πράγματα σωστά, όμως σε γενικές γραμμές η κατάσταση ήταν απελπιστική και δεν μπορέσαμε να αμυνθούμε σωστά, ούτε όμως και να κρατήσουμε την μπάλα με τον τρόπο που έπρεπε. Ξέρουμε την ποιότητα της Βικτόρια Πλζεν όμως κανένα παιχνίδι δεν χάνεται πριν γίνει» ήταν τα λόγια του κόουτς του συλλόγου Γκλεν Ρίντερσχολμ.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο αμυντικοί είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο λόγος για τον Σίμονσεν και τον Πέντερσεν, με αμφότερα τα προβλήματα να είναι γνωστά.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Βικτόρια Πλζεν. Οι Τσέχοι φλέρταραν με την πρόκριση στην εκτός έδρας δύσκολη αποστολή τους με την Άλκμααρ αλλά τελικά «λύγισαν» στο φινάλε. Έχουν ως στόχο να φτάσουν μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κι αν αποκλειστούν νωρίτερα, θα πρόκειται για παταγώδη αποτυχία. Στον αντίποδα η Σοντερίσκε είναι σαφώς πιο αδύναμη και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, χωρίς πολλές πιθανότητες. Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και μπορούν να νικούν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Θα τους εμπιστευτούμε.

FACTS

  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βικτόρια Πλζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Βικτόρια Πλζεν
Σοντερίσκε
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1X
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.76% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +13.89% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες