1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός

Προϊστορία

30/11/2023 ΒιγιαρεάλΠαναθηναϊκός 3 - 2
21/9/2023 ΠαναθηναϊκόςΒιγιαρεάλ 2 - 0
10/3/2009 ΠαναθηναϊκόςΒιγιαρεάλ 1 - 2
25/2/2009 ΒιγιαρεάλΠαναθηναϊκός 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 674,292 83.9%
X
€ 48,918 6.1%
2
€ 80,718 10.0%
Over
€ 18,726 23.9%
Under
€ 59,683 76.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

369 ψήφοι:

Ειδήσεις

9

Σουτ στην εστία

4

2

Σουτ εκτός εστίας

4

55%

Κατοχή μπάλας

45%

1

Οφσάιντ

4

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

3

16

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio de la Ceramica
  • Χωρητικότητα: 24890
  • Θεατές: 16993
Μόνο νίκη θέλει το «τριφύλλι» για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης

Μόνο νίκη θέλει το «τριφύλλι» για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης

Η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην Κύπρο επί της Μακάμπι Χάιφα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Ρεν.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Πριν από τρεις εβδομάδες είχε υποχρεωθεί να ταξιδέψει στην Κύπρο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Μακάμπι Χάιφα. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ αλλά έκανε το καθήκον της κι επικράτησε (1-2) με ανατροπή. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 30’ από κεφαλιά του Σεκ. Κέρδισε πέναλτι αμέσως μετά αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει τόσο ο Σόρλοθ που εκτέλεσε αρχικά, όσο και ο Τριγκέρος που ανέλαβε την ευθύνη, καθώς διατάχθηκε επανάληψη. Στο δεύτερο μέρος άφησε κενά στα μετόπισθεν καθώς ρίσκαρε και ανησύχησε δύο φορές σε αντεπιθέσεις. Πίεσε και τελικά στο 82’ ο Μπαένα ισοφάρισε 1-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και τέσσερα λεπτά μετά, έπειτα από φάση διαρκείας ο Σόρλοθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Πιέστηκε στο φινάλε όμως άντεξε και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η Βιγιαρέαλ πανηγύρισε ένα δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό «τρίποντο» και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση, θέλοντας ιδανικά να κυνηγήσει και την κορυφή του γκρουπ, κάτι που αν καταφέρει, θα βρεθεί απευθείας στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει μαζέψει 6 βαθμούς και στέκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ψάχνοντας τη νίκη που στην ουσία θα το φέρει στον επόμενο γύρο, ενώ έχει κι έναν αγώνα λιγότερο, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 6/12 τη Μακάμπι Χάιφα ξανά εντός έδρας. Για το ισπανικό πρωτάθλημα, την περασμένη Κυριακή έπαιξε στο «σπίτι» του με την Οσασούνα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοράλες ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ θριάμβευσε 3-1 κι ανέβηκε στους 15 πόντους και στην 12η θέση της κατάταξης.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μαρθελίνο -ο οποίος στη διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων αντικατέστησε τον Πατσέτα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε αντιμετωπίσει και ως προπονητής της Μαρσέιγ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τον Παναθηναϊκό- επισήμανε: «Δεν θα κάνω πολλές αλλαγές διότι όπως ξέρετε η νίκη σημαίνει πρόκριση και ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα, μην το αφήνεις ποτέ για αύριο. Έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που έχει συνηθίσει να κερδίζει. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας. ».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μέσος Ντένις Σουάρεθ και ο σέντερ φορ Σόρλοθ. Αμφίβολοι ο στόπερ Γκάμπια -μάλλον προλαβαίνει- και ο χαφ Κοκλέν -πιθανότατα εκτός-, με τον αμυντικό Μαντί επίσης να μην είναι δεδομένο ότι θα προλάβει. Μακροχρόνιος απών ο εξτρέμ Πίνο.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την Αθήνα. Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» τον ανάγκασε να μεταβεί στη Γαλλία προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στη Ρεν. Παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε δίκαια με 3-1. Μόλις στο 9’ ο Μπρινιόλι υπέπεσε σε σπάνια γκάφα και ο Ρίντερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Έβγαλε αντίδραση και πίεσε δίχως ευκαιρίες. Στο 34’ όμως ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Μπελοσιάν και ο διεθνής στράικερ ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα για το 1-1 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη θα περίμενε κανείς ότι θα διατηρούσε τον έλεγχο αλλά δεν συνέβη. Στο 65’ ο Σαλάχ πέτυχε σε αντεπίθεση το 2-1 και πέντε λεπτά μετά ο Μπλας με πέναλτι «έγραψε» το 3-1. Είχε δύο καλές στιγμές για να μειώσει και να μπει στο κόλπο αλλά δεν τα κατάφερε κι αποδέχθηκε τη μοίρα του φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός υπέστη μία δεύτερη διαδοχική ήττα από τη Ρεν και το ζευγάρωμα με τους Γάλλους στα μεσαία παιχνίδια του γκρουπ, δεν αποδείχθηκε καθόλου καλό. Η συγκομιδή των 4 πόντων φέρνει τους «πράσινους» στην 3η θέση της κατάταξης και ψάχνουν μόνο το «διπλό» προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο παράλληλα θέλουν να κρατήσουν τα κεκτημένα και να μην μείνουν τελευταίοι κι εκτός Ευρώπης, καθώς αυτό θα είναι καταστροφικό σενάριο για εκείνους. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Στο τελευταίο του παιχνίδι για τη Stoiximan Super League το «τριφύλλι» τέθηκε αντιμέτωπο με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ηττήθηκαν 2-0 πληρώνοντας τα τεράστια λάθη τους και παραμένουν στην κορυφή αλλά μόλις μ’ ένα βαθμό διαφορά.

« Δεν είναι πολύ μεγάλο διάστημα ο Μαρθελίνιο στη Βιγιαρεάλ όμως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ στην προηγούμενη θητεία του. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών γενικώς. Μας έχει ήδη αντιμετωπίσει σαν προπονητής στη Μαρσέιγ, αλλά δεν ξέρω πόσο θα τον επηρεάσει. Στο αυριανό ματς και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο και θα φανεί στο γήπεδο ποια θα είναι σε καλύτερη μέρα. Δεν θα έλεγα ποτέ ψυχολογικό σοκ. Δεν υπάρχει σοκ από μια ήττα. Δεν είναι σειρά αποτελεσμάτων. Είναι μια ήττα που μας πείραξε. Αλλά αυτή η έκφραση δεν ταιριάζει. Είμαστε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Δεν έχουμε χρόνο για πολλή σκέψη και αρνητική σκέψη. Ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου, στην ποιότητα, στους παίκτες και τη διάθεση που έχουν δείξει. Θα κάνουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) πιστεύω ένα καλό παιχνίδιΝτ» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν λόγω τραυματισμών οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο χαφ Κλέινχεϊσλερ, ο μέσος Ζέκα, ο εξτρέμ Βέρμπιτς και ο σέντερ φορ Γερεμέγεφ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός τις έχει πραγματοποιήσει μακριά από την έδρα του. Έχοντας επιστρέψει έπειτα από επτά χρόνια στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, είναι φανερό ότι οι «πράσινοι» ακόμα δεν διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία για να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ έχοντας αλλάξει προπονητή κι έχοντας πια το Μαρθελίνο στο «τιμόνι», θα ψάξει τη νίκη που θα είναι μία εκδίκηση για την ήττα της πρεμιέρας αλλά και θα τη φέρει στην επόμενη φάση κυνηγώντας πλέον την πρωτιά. Υπάρχει αξία στον «άσο» σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό και θα τον προτιμήσουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Βιγιαρεάλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Βιγιαρεάλ 6 13 4 1 1 9:7
  4 Παναθηναϊκός 6 4 1 1 4 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες