2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κηφισιά - Ατρόμητος

1/9/2023 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 155
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 243 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ατρόμητος - Κηφισιά στις 20/4/2024

Προϊστορία

20/4/2024 ΑτρόμητοςΚηφισιά 1 - 2
4/1/2024 ΑτρόμητοςΚηφισιά 3 - 0
1/9/2023 ΚηφισιάΑτρόμητος 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,011 60.1%
X
€ 3,809 25.4%
2
€ 2,179 14.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

9

3

Σουτ εκτός εστίας

3

33%

Κατοχή μπάλας

67%

0

Οφσάιντ

1

8

Αποκρούσεις

5

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

1

5

Κόρνερ

8

14

Φάουλ

12

23

Πλάγια Άουτ

21

13

Εκτελέσεις Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athanasios Diakos
  • Χωρητικότητα: 6000
  • Θεατές: 187
Στην Λαμία η αναμέτρηση

Στην Λαμία η αναμέτρηση

Κηφισιά και Ατρόμητος αναμετρούνται στο ουδέτερο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από κακές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική.

* Το ματς θα γίνει στο ουδέτερο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας καθώς δεν είναι έτοιμο το γήπεδο της Καισαριανής. Οι Περιστεριώτες γνωστοποίησαν πως έχουν πάρει εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το πάλεψε τηρουμένων των αναλογιών στην έδρα του ΠΑΟΚ αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 2-1. Κατέβηκε με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς και πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος κρατώντας το μηδέν χάρη στις επεμβάσεις του Κρίστινσον, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι στο 25’. Δέχτηκε τελικά το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο αντίπαλος του κατέβασε ταχύτητα και ισοφάρισε από το… πουθενά στο 75’ με τον Μασούρα έπειτα από τραγική έξοδο του Κοτάρσκι. Η χαρά της δεν κράτησε πολύ, στο 77’ γλίτωσε από δοκάρι το 2ο γκολ αλλά στο επόμενο λεπτό δέχτηκε το 2-1, που έμεινε ως το τέλος.

Μετά το φινάλε ο τεχνικός του Αναστασίου δήλωσε: «Ήρθαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ που έχει καλό ρυθμό με συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε καλή τακτική προσήλωση, μας βγήκε το πλάνο μας. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε το dna μας, την ταυτότητά μας στη μεγάλη κατηγορία. Βγάλαμε πάθος και όσο είμαστε σε αυτό το μοτίβο, θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Δεν έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» πραγματοποιώντας αρκετά κακή εμφάνιση. Στο ματς της Τούμπας παρουσίασε περισσότερη συνοχή ως ομάδα σε μια δύσκολη έδρα αλλά γενικότερα δείχνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να σταθεί στην κατηγορία. «Εμείς χτίζουμε ακόμα την ομάδα μας, έρχονται παίκτες τους οποίους προσπαθούμε να τους βάλουμε στην ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε δουλειά και θεωρώ πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι», δήλωσε ο Αναστασίου.

Το σημερινό είναι το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της ως γηπεδούχος στην πρώτη κατηγορία. Βέβαια αυτό θα ισχύει μόνο στα χαρτιά αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, μιας και δεν είναι έτοιμο το γήπεδο της Καισαριανής.

Αγωνιστικά Νέα: Μπήκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας εξτρέμ Μπιφουμά, ενώ επέστρεψε ο ομοθεσίτης Σάντος (1/0). Πάντα εκτός ο χαφ Πρίτσας (1/0) που χτύπησε στην πρεμιέρα.Παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στην πρεμιέρα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό. Είχε την πρώτη -και μοναδική- μεγάλη φάση στο ματς έπειτα από λάθος των γηπεδούχων αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε και η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (32’, 45, 49’, 77’).

Στη διαφορά φυσικής κατάστασης αλλά και τα φθηνά λάθη στα πρώτα δύο τέρματα στάθηκε μετά το ματς ο τεχνικός του Κόλμαν: «Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εμείς δεν παίξαμε για δύο εβδομάδες, αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Τα φιλικά δεν είναι το ίδιο, σ’ αυτά ήμασταν πολύ καλοί αλλά μπορείτε να δείτε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός από εμάς. Είχε τρία επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ένα στο πρωτάθλημα. Φαινόταν η διαφορά στη φυσική κατάσταση. Στο 0-0 είχαμε 1-2 καλές στιγμές και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Δεν μπορείς να έρθεις εδώ και να δώσεις τα γκολ που δώσαμε».

Στόχος του στη σεζόν είναι να διεκδικήσει θέση στην εξάδα αλλά η εμφάνιση του στην πρεμιέρα ήταν ένα γερό «χαστούκι», αφού δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό ή έστω να κάνει κάτι για να τον νιώσει ο αντίπαλος. «Κάποιοι παίκτες ήρθαν αργά στην προετοιμασία και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Βρίσκονται λίγο πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, αλλά αυτό δεν είναι δικό τους λάθος. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε», δήλωσε σαφώς απογοητευμένος ο Κόλμαν, που συνεχίζει και φέτος στον πάγκο της ομάδας.

Πηγαίνει στην Λαμία με στόχο να βγάλει αντίδραση μετά την κακή εικόνα στο Φάληρο και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς απέναντι σε μια Κηφισιά που δεν έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Τσιντώτας (1/0) που αποβλήθηκε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη στην πρεμιέρα. Ξανά εκτός ο εξτρέμ Τζοβάρας και ο μέσος Κουέν. Από την άλλη διαθέσιμος είναι ο κομβικός επιθετικός χαφ Αγκιμπού που δεν έπαιξε στην πρεμιέρα λόγω συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική. Χωρίς βαθμό ακόμα η Κηφισιά, η οποία σ’ αυτά τα δύο εκτός έδρας με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ έπαιξε αρκετά παθητικά και δημιούργησε ελάχιστα. Θεωρητικά ως γηπεδούχος καλείται να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα, αλλά το ματς θα γίνει στην Λαμία καθώς δεν είναι έτοιμο το γήπεδο της Καισαριανής. Στα χαρτιά ο Ατρόμητος έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και μεγαλύτερες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα. Μ’ αυτή τη λογική το «διπλό» στο 2.82 μοιάζει «φουσκωμένο», ωστόσο ήταν τέτοια η εικόνα του στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό που με κάνει διστακτικό. Ο ερχομός του Αγκιμπού μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τους Περιστεριώτες όμως η συνολική εικόνα της δυναμικής των «κυανόλευκων» είναι ακόμα αρκετά θολή. Θα αποφύγω την επιλογή σημείου και αν θα έπαιζα κάτι θα επέλεγα στο Under, το οποίο πάντως δεν αποτελεί και καμιά ευκαιρία σ' αυτές τις τιμές.

FACTS

  • Η ομάδα Ατρόμητος νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σούπερ Λιγκ
  8 Ατρόμητος 26 28 6 10 10 29:44
  11 Κηφισιά 26 21 4 9 13 31:56
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.81% έπαιξε: X
  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +13.41% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Over
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.50% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες