Με υπηρεσιακό δίδυμο ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος που δίνει το πρώτο του παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου έχοντας στον πάγκο του υπηρεσιακό δίδυμο, υποδέχεται τον ΌΦΗ που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο διαδοχικές ήττες.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με το «καθαρό» 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε δεύτερο ρόλο από το ξεκίνημα, κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις και τελικά δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών στο δεύτερο μέρος (60’, 62’). Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 67’ αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να το εκμεταλλευτεί, όντας ακίνδυνος επιθετικά.
Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα και έτσι υποχώρησε στην 10η θέση με απολογισμό 3-2-5. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο του Γιάννη Αναστασίου στους Περιστεριώτες, με τον Έλληνα τεχνικό να πληρώσει τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας. Στον πάγκο σε ρόλο υπηρεσιακού θα βρεθεί ο Γιώργος Κορακάκης, μαζί με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενώ όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Αναστασίου εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, με το όνομα του Νταμίρ Κάναντι να βρίσκεται μεν ψηλά στη λίστα, αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο φορ Βέλλιος (7/4) και ο αμυντικός χαφ Μπουένα (7/0), όχι όμως και ο έτερος χαφ Μάντσον (5/0). Σταθερά εκτός ο μεσοεπιθετικός Ουγκράι (4/0).
ΟΦΗ
Δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ». Χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Σωτηρίου στο πρώτο μέρος για να κρατήσει το μηδέν, όμως στο 56’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τρομερό γκολ του Μίσιτς και στη συνέχεια δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μάλιστα στο 77’ κινδύνεψε με δεύτερο τέρμα, ενώ επτά λεπτά νωρίτερα ο Νέιρα γλίτωσε την αποβολή για χτύπημα στον Σβιντέρσκι.
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Χάσαμε εύκολες μπάλες αυτό ήταν το σημείο κλειδί. Δεν βλέπω αγωνιστική κρίση αλλά αντιθέτως ξέρω που ήμασταν, ξέρω που είμαστε και με ηρεμία ξέρω που θα πάμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα που δίνουν οι παίκτες μας μέσα στα γήπεδα», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του, Γιώργος Σίμος. Ήταν η 3η ήττα στα 4 τελευταία, έχοντας βέβαιο απαιτητικό πρόγραμμα, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 5-1-4. Εν όψει του σημερινού ο Σίμος τόνισε: «Δεν μας επηρεάζει η αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο. Ίσως έχουν διαφορετική προσέγγιση αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι. Η διακοπή μας βοήθησε να δουλέψουμε. Θέλω να ξαναδώ τα στοιχεία που είχαμε στους περισσότερους αγώνες μέχρι σήμερα. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, υψηλό τέμπο και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά».
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Κοροβέσης (10/0), σταθερά εκτός ο κομβικός χαφ Μεγιάδο (7/1) και ο μπακ Δεληγιαννίδης (-)
Κώστας Καραγιαννόπουλος
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Ο Ατρόμητος δίνει το πρώτο του παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Αναστασίου έχοντας στον πάγκο τους υπηρεσιακούς Κορακάκη-Οφρυδόπουλο και είναι άγνωστο τι εικόνα θα παρουσιάσει. Από την πλευρά του ο ΌΦΗ ψάχνει αντίδραση για τα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ, καθώς οι Κρητικοί έχουν πάντα επιθετική προσέγγιση, ενώ ο Ατρόμητος έχει βρει δίχτυα στα 4/5 εντός έδρας στο Περιστέρι. Μας καλύπτει το όβερ στο 2.10, ενώ το αμφίσκορο βρίσκεται στο 1.85
Γκρέμιο
Σάντος
Σάο Πάουλο
Μποταφόγκο
Φλαμένγκο
Παλμέιρας
Μιρασόλ
Φλουμινένσε
Βιτόρια Μπαΐα
Ιντερνασιονάλ
Μπάγερν Μονάχου
Στουτγκάρδη
Κολοράντο Ράπιντς
Ντάλας
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ντιναμό Χιούστον
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Νάσβιλ
Νιου Γιόρκ Σίτι
DC Γιουνάιτεντ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σικάγο Φάιαρ
Τορόντο
Σινσινάτι
Ορλάντο Σίτι
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Σάρλοτ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σεντ Λούις Σίτι
Όστιν
Σαν Ντιέγκο
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Αλαβές
Ράγιο Βαγιεκάνο
Φόλενταμ
Βίλεμ
Νόρμπι
Λιουνγκσκίλε
Χάλμσταντ
Έργκριτε
Κάλμαρ
Ντέγκερφορς