Δελεαστικός τριπλασιασμός!
ΠΙΖΑ
Για ένα ημίχρονο άντεξε η Πίζα στην έδρα της Γιουβέντους και μετά ήρθε η κατάρρευση. Τίποτα δεν μας έδειχνε ότι από το 0-0 του ημιχρόνου θα καταλήξει να γνωρίσει σκληρή ήττα με 4-0. Δέχθηκε γκολ στο 54', 65', 75' και 90+3', επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια αγωνιστική ότι δεν είναι ομάδα που ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Δεδομένα θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει την επόμενη μέρα.
Ήταν σαφέστατο πως τη μέρα που προσέλαβε τον Χίλιεμαρκ, κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της ομάδες και όχι τη φετινή σωτηρία. Πιθανότατα να χτίσει μια ομάδα για άμεση επιστροφή, αν και του λείπει η εμπειρία. Το θέμα δεν είναι ο προπονητής βέβαια, αλλά αυτό που έχει χτιστεί αγωνιστικά που την έχει οδηγήσει σε απολογισμό 1-12-15 και έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας μετά την «τρελή» νίκη της Βερόνα την περασμένη αγωνιστική.
Αδιανόητο ότι εντός έδρας έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις 4 γκολ και έχει 11/14 Under 2,5. Ακολουθεί το τρομερά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Κόμο.
Αγωνιστικά Νέα: Ακόμα ένα παιχνίδι χάνουν οι Σκούφετ (Τ, 7/0), Ντένσον (Α, 2/0), Βουράλ (Μ, 9/0) και Λοράν (Μ, 8/1), οι οποίοι πρακτικά είναι όλοι παίκτες rotation. Εκτός και ο σχεδόν μόνιμα εκτός αποστολής Στενγκς (Μ), αλλά και ο πολύπειρος Κουαδράδο (13/1).
ΚΑΛΙΑΡΙ
Τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη έφτασε η Κάλιαρι, η οποία δεν έδειξε και τόσο καλό πρόσωπο. Το τελευταίο βέβαια ήταν εκτός των δυνατοτήτων της, με την Κόμο που... βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ. Δίκαιη η ήττα της με 1-2. Είδε τον Μπατουρίνα να την αφήνει πίσω στο σκορ μόλις στο 14', με την απάντηση να έρχεται από τον φορ της, Εσπόζιτο στο 56'. Άντεξε 20 λεπτά, με τον Ντα Κούνια να την πληγώνει οριστικά και ανεπανόρθωτα (1-2) στο 76'.
Τη τρέχουσα στιγμή είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι έχει ξεμπερδέψει με τα επικίνδυνα σενάρια. Θα χρειαστεί σίγουρα μερικά καλά αποτελέσματα για να μη φτάσει στη τελευταία στιγμή με τη ψυχή στο στόμα. Τρέχει ένα σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη (0-2-3), όπου σκόραρε δύο γκολ και δέχθηκε επτά. Έχει ένα θεματάκι με την άμυνα, όλη τη σεζόν της.
Παρ' όλα αυτά, αγωνίζεται στην έδρα της ουραγού και είναι... καθήκον να πάρει κάτι. Πριν τη διακοπή θα υποδεχθεί τη Νάπολι.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο βασικός φορ Εσπόζιτο (27/4) που κουβαλάει τιμωρία. Επιστρέφει ο πολύπειρος στόπερ Μίνα (17/1), ο χρήσιμος χαφ Ντεϊολά (12/0), ο πολύτιμος χαφ Γκαετάνο (23/2) και ο χρήσιμος χαφ Μαζιτέλι (16/2). Νοκ-άουτ με τραυματισμό τέθηκε ο μπακ Ίντρισι (23/2), ενώ παραμένουν σταθερά εκτός οι Φελίτσι (Μ, 11/2), Μπελότι (Ε, 3/2) και Μπορέλι (Ε).
Εκτίμηση
Η Πίζα με μαθηματική ακρίβεια οδεύει στη Σέριε Β και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν έχει μάθει να κερδίζει, δεν μπορεί να δείξει τίποτα μέσα στο γήπεδο. Η Κάλιαρι ασφαλώς και είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα. Θα χρειαστεί 1-2 θετικά αποτελέσματα για να ξεμπερδέψει ολοκληρωτικά. Κερδίσει, δεν κερδίσει, το να δίνεται ως αουτσάιντερ η Κάλιαρι, είναι... ακραίο. Θα τιμήσουμε το ξερό διπλό.
Αλντοσίβι
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Ιράκ
Βολιβία
Λ.Δ. Κονγκό
Τζαμάικα
Αυστρία
Νότια Κορέα
Λετονία
Γιβραλτάρ
Σουηδία U19
Ελλάδα U19
Ελλάδα U21
Γερμανία U21
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ιταλία
Βραζιλία
Κροατία
ΗΠΑ
Πορτογαλία
Λουξεμβούργο
Μάλτα
Ουγγαρία
Ελλάδα
Νορβηγία
Ελβετία
Σερβία
Σαουδική Αραβία
Αλγερία
Ουρουγουάη
Ολλανδία
Εκουαδόρ
Κόσοβο
Τουρκία
Σουηδία
Πολωνία
Αγγλία
Ιαπωνία
Σκωτία
Ακτή Ελεφαντοστού
Ισπανία
Αίγυπτος
Μαρόκο
Παραγουάη
Μεξικό
Βέλγιο
Τσεχία
Δανία
Ίντερ
Νάπολι
Κόμο
Ρόμα
Αταλάντα
Μίλαν
Γιουβέντους
Λάτσιο
Σασσουόλο
Τορίνο
Τζένοα
Ουντινέζε
Μπολόνια
Λέτσε
Φιορεντίνα
Πάρμα
Κρεμονέζε
Βερόνα
Goal