Μονόπλευρο το κίνητρο
ΠΑΦΟΣ
Στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο, έχασε με 2-1 στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού. Το παιχνίδι αποτέλεσε και μία πρόβα τελικού για τις δύο ομάδες, με την ίδια να έχει καλύτερη εικόνα αλλά να μην μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες της. Από το πρώτο ημίχρονο είχε διαμορφωθεί το σκορ, βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 21’, με το γκολ της μείωσης στο σκορ να έρχεται από τον Νταβίντ Λουίζ. Κρατάει τη σαφή βελτίωση και διάθεση που έδειξε με τον ερχομό του Σα Πίντο, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος με αυτά που είδε.Πρώτη ήττα μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές (0-4-2) και πλέον, ούσα στην τέταρτη θέση, έχει δώσει δικαίωμα να την πλησιάσει στους 3 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ και να υπάρχει θέμα για την έξοδο στην Ευρώπη, προφανώς με συνδυασμούς. Ο εντός έδρας απολογισμός της είναι αρκετά καλός με ρεκόρ 9-3-3, οπότε θα προσπαθήσει να το επεκτείνει.
«Δεν προσεγγίζουμε το παιχνίδι πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα για την Ομόνοια. Δεν νομίζω να έρθει και να μην δώσει το παν για να κερδίσει. Είναι μία ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει φέτος και για να το κάνουμε πρέπει να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση του β’ μέρους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Χριστόφος Ματθαίου.
Αγωνιστικά Νέα:Εκτός είναι οι αμυντικοι Λουκάσεν (26/5), Γκολντάρ (12/0) και ο επιθετικός Μπρούνο (28/5), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Γκολντάρ (12/0).
Ακραία περίπτωση προσφοράς* γνωριμίας - Περισσότερα κάνοντας εγγραφή ή "κλικ" στο ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΟΜΟΝΟΙΑ
Δε συνάντησε κανένα πρόβλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού, τον οποίο και νίκησε με 3-0. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Τάνκοβιτς (11') και Μάε (22'), ενώ ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 57ο λεπτό.
Με διαδοχικές νίκες, καλό ποδόσφαιρο και γενικότερα… περπατώντας, κατέκτησε το 22ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Σίγουρα θα υπάρχουν πλέον αλλαγές και μάλιστα κομβικές για τον Μπεργκ όσον αφορά την ενδεκάδα.
«Το καλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις το πρωτάθλημα», δήλωσε περιχαρής ο Μπεργκ που αναφέρθηκε γενικότερα σε όλη την σεζόν εγκωμιάζοντας τους παίκτες του,
Αγωνιστικά Νέα: Με σημαντικές απουσίες. Εκτός για διάφορους λόγους οι επιθετικοί Μαέ (27/23), Εβάντρο (29/5, 8 ασίστ) και Σεμέδο (27/17), οι στόπερ Κουλιμπαλί (25/4), Παναγιώτου (26/3) και ο μέσος Ανδρέου (19/2).
Εκτίμηση
Η Πάφος βλέπει τον ΑΠΟΕΛ να έρχεται από πίσω σε απόσταση αναπνοής και δεν έχει περιθώρια λάθους εάν θέλει να παραμείνει στην τετράδα. Η Ομόνοια θα έχει σημαντικές απουσίες και ακόμα πανηγυρίζει το πρωτάθλημα. Εποχιακός άσσος κινήτρου.
Κρίσταλ Πάλας
Νότιγχαμ Φόρεστ
Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Σίτι
Χαλ
Έβερτον
Σαουθάμπτον
Πόρτσμουθ
Ροσάριο Σεντράλ
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Πλατένσε
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Ρασίνγκ Κλουμπ
Μπελγράνο
Σαν Λορέντζο
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ιντεπεντιέντε
Λασκ Λίντσερ
Ραπίντ Βιέννης
Αλτάχ
Βολφσμπέργκερ
Χάρτμπεργκ
Αούστρια Λουστενάου
Βέστερλο
Αντβέρπ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Λέουβεν
Σταντάρ Λιέγης
Σαρλερουά
Μαλίν
Σιντ Τρούιντεν
Τρουά
Μαρσέιγ
Ρεν
Οσέρ
Νις
Στρασβούργο
Κολωνία
Γκλάντμπαχ
Φράιμπουργκ
Σάλκε
Μπόχουμ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Ζανκτ Πάουλι
Καρλσρούη
Χέρτα Βερολίνου
Γκρόιτερ Φιρτ
Μίντιλαντ
Κοπεγχάγη
Μπρόντμπι
Λίνγκμπι
Ράντερς
Βίμποργκ
Σίλκεμποργκ
Χόρσενς
Βαντούζ
Βασιλεία
Γκρασχόπερς
Γιούνγκ Μπόις
Σεντ Γκάλεν
Λωζάνη
Ηρακλής
Λεβαδειακός
Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζάκυνθος
Άρης
Βόλος Elabet
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Κηφισιά
Παναιτωλικός
Μαρκό
ΑΕΛ Novibet
Απόλλων Καλαμαριάς 1926
ΠΑΣ Πύργος 1968
Ολυμπιακός Β'
Άστερας Τρίπολης Β'
Ελλάς Σύρου
Νίκη Βόλου
Σεντ Λούις Σίτι
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Κολοράντο Ράπιντς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Λος Άντζελες
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
ΑΕ Λεμεσού
Ομόνοια 29ης Μαΐου
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Άρης Λεμεσού
Ανόρθωση
Κλαμπ Αμέρικα
Μοντερέι
Ράουφος
Μος
Ασάνε
Σογκντάλ
Οντ
Μπρίνε
Λιν
Στρομσγκόντσετ
Κόνγκσβινγκερ
Ρανχάιμ
Στάμπαεκ
Στρόμεν
Σάντνες Ουλφ
Χάουγκεσουντ
Έγκερσουντ
Χοντ
Ουτρέχτη
Βίλεμ
Τελστάρ
Ντεν Χάαγκ
Τσβόλε
Καμπούρ
Αρούκα
Εστρέλα Αμαδόρα
Μπενφίκα
Βιτόρια Γκιμαράες
Ρίο Άβε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Αμπερντίν
Σεντ Τζόνστον
Μάδεργουελ
Σέλτικ
Χάκεν
Έργκριτε
Χάμαρμπι
Γιουργκόρντεν
Μπεσίκτας
Κοτζάελισπορ
Γκαζιαντέπ
Τσορούμ
Κόνιασπορ
Μπασακσεχίρ
Απόλλων Λεμεσού
ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΠΟΕΛ