Με έμφαση στην άμυνα
Η Οσασούνα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική πήρε θετικό αποτέλεσμα και υποδέχεται τη Μπιλμπάο, η οποία επέστρεψε στις νίκες.* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έφερε θετικό αποτέλεσμα αφού πήρε την ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) στην έδρα της Εϊμπάρ. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, αλλά έπεσαν πάνω στους τερματοφύλακες και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 75'. Η Οσασούνα έμεινε με 10 παίκτες στο 89' λόγω αποβολής του Μοκανγιόλα, αλλά δεν το πλήρωσε.
«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Η δουλειά ήταν καλή, είμαι ικανοποιημένος, αλλά το συναίσθημα είναι ότι βρισκόμαστε κοντά στο να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κοντά στη νίκη. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα», ανέφερε ο προπονητής Αρασάτε.Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μοκανγιόλα (5/0). Ο φορ Μπούντιμιρ παραμένει σε καραντίνα. Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Τορό (4/0).
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Έδειξε πολύ καλό πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές και επικράτησε εντός έδρας επί της Λεβάντε με 2-0. Παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 10΄ με τον Μουνιαϊν, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Στο 50' ο Ραούλ Γκαρθία είχε δοκάρι, αλλά στο 68' ο Μπερενγκέρ βρήκε δίχτυα με ωραία προσπάθεια και στο 79' ο Ινιάκι Ουίλιαμς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ τέσσερα λεπτά αστόχησε σε τετ α τετ.
«Χρειαζόμασταν τη νίκη. Ήμασταν ήρεμοι, γνωρίζοντας ότι έπρεπε να βελτιώσουμε τα πράγματα, αλλά τα παιδιά δούλευαν καλά και σκληρά. Η νίκη θα τους δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη. Τα αποτελέσματα θα τους επιτρέψουν να χαλαρώσουν λίγο περισσότερο . Πρέπει να είστε υπομονετικοί. γιατί όλα χρειάζονται χρόνο.», ήταν τα λεγόμενα του κόουτς, Γκαϊθκα Γκαριτάνο.
Αγωνιστικά Νέα: Διαθέσιμος είναι ο αμυντικός Γιούρι Μπερσίτσε (3/0), όχι όμως ο αμυντικός Ντε Μάρκος (1/0).
Εκτίμηση
Τόσο η Οσασούνα, όσο και η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν ξεχωρίζουν για την επίθεση τους, αλλά για την άμυνα τους και σε αυτό θα στηριχθούμε και εμείς. Οι δύο ομάδες δεν αναμένεται να ρισκάρουν από νωρίς και θα ποντάρουμε να είναι ισόπαλες στο ημίχρονο.
ΚΠΡ
Ντέρμπι
Λίνκολν Σίτι
Γουέστ Χαμ
Νόριτς
Σαουθάμπτον
Πόρτσμουθ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σαρμιέντο Χουνίν
Ρίβερ Πλέιτ
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Στουτγκάρδη
Ατλέτικο Μινέιρο
Μοντεβιδέο Σίτι Τορκέ
Ρόμα
Ρεάλ Μαδρίτης
Άστον Βίλα
Φενερμπαχτσέ
Φέγενορντ
Κόμο
Λασκ Λίντσερ
Λίβερπουλ
Μπόντο Γκλιμτ
Ντόρτμουντ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
ΑΕΚ
Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν
Μπέτις
Πόρτο
Φλουμινένσε
Παλμέιρας
Ολυμπιακός Β'
Καλλιθέα
Κολόμπους Κρου
Σάρλοτ
Κολοράντο Ράπιντς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Νάσβιλ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ντάλας
Σιάτλ Σάουντερς
DC Γιουνάιτεντ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σικάγο Φάιαρ
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σινσινάτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Τορόντο
Ορλάντο Σίτι
Λος Άντζελες
Όστιν
Ίντερ Μαϊάμι
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σεντ Λούις Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σαν Ντιέγκο
Ντιναμό Χιούστον
Χοντ
Ρανχάιμ
Χάουγκεσουντ
Λιν
Στρομσγκόντσετ
Κόνγκσβινγκερ
Στάμπαεκ
Σάντνες Ουλφ
Σογκντάλ
Οντ
Μος
Έγκερσουντ
Στρόμεν
Ασάνε
Μπρίνε
Ράουφος
Ατλέτικο Μαδρίτης
Σεβίλλη
Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Γρανάδα
Βιγιαρεάλ
Θέλτα
Χετάφε
Λεβάντε
Αλαβές
Έλτσε
Ουέσκα
Κάντιθ
Βαγιαδολίδ
Εϊμπάρ