Αήττητη εντός η Μπουργκ
Η Μπουργκ παραμένει αήττητη στο σπίτι της και υποδέχεται την υποψήφια για άνοδο Ρεν Σταρ.
ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ
Έπρεπε να περάσουν τρία ματς για να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στην έδρα της Λαβάλ και έφυγε με το τρίποντο με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μοντιέλ στο 33ο λεπτό της συνάντησης.
Έπειτα από δέκα αγωνιστικές βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας έχοντας τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, αλλά έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μόλις εννιά φορές. Πάντως, παραμένει αήττητη στην έδρα της έχοντας ρεκόρ 2-2-0 με τέρματα 6-4.
Αξιοσημείωτο είναι πως τα τελευταία εφτά παιχνίδια της έληξαν στο under και μάλιστα τα πέντε εξ αυτών με σκορ 1-0 και τα άλλα δυο με 1-1.«Ήταν μια ομαδική νίκη, αισθανθήκαμε μια μεγάλη αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα από την πλευρά του γκρουπ να πετύχουμε το στόχο. Τα αγόρια εργάζονται σκληρά όλη την εβδομάδα κάτω από πολύπλοκες συνθήκες ψυχικής προετοιμασίας με την ιδέα ότι οι αγώνες μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή λόγω περίεργων περιπτώσεων και για αυτόν τον λόγο είμαι χαρούμενος για τα αγόρια. Αλλά για όλα αυτά, τα περιμένω στην ίδια κατάσταση πνεύμα από την Τρίτη. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι υποψήφιος για την άνοδο, κάτι που δεν ισχύει για εμάς, πρέπει να ανησυχούμε για να μπλέξουμε και να φτάσουμε στη γραμμή των 40 πόντων. Μόλις έχουμε αυτούς τους 40 πόντους και μόνο τότε, μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι άλλο, αλλά μέχρι τότε πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε παιχνίδι με παιχνίδι» ανέφερε ο προπονητής Καρίμ Μοκεντέμ.
ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ 93
Από εκεί που είχε τρεις σερί νίκες, πλέον μετράει δυο διαδοχικά ματς χωρίς να έχει πανηγυρίσει τρίποντο. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησης της, πήγε στην έδρα της Μπριοχίν και έχασε με 1-0. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τέρματα του Λι στο 28ο λεπτό, ενώ στο 70' ο Εντιογέ-Μπαγέ άφησε τη Ρεντ Σταρ με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.
Έπειτα από εννιά αγωνιστικές που έχει παίξει έχει απόλυτη σταθερότητα με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έχει μόλις μια ήττα μακριά από το σπίτι της μετρώντας 1-2-1 και ισορροπία στα γκολ με 4-4.
Από τα εννιά ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα τα εφτά έχουν ολοκληρωθεί με under.

Εκτίμηση
Τα τελευταία εφτά παιχνίδια της Μπουργκ Περόνας έληξαν στο under, ενώ από τα εννιά ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα η Ρεντ Σταρ στο πρωτάθλημα, τα εφτά έχουν ολοκληρωθεί επίσης με λίγα λόγια. Δεν προκύπτει κάτι άλλο και θα πάμε με το under.