Η πίεση στους «λατσιάλι»
Η Μπολόνια υποδέχεται τη Λάτσιο για την 26η αγωνιστική της Σέριε Α. Από την ήττα στο Τορίνο προέρχονται οι γηπεδούχοι, από εντός έδρας ήττα απέναντι στην Άλκμααρ οι φιλοξενούμενοι.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ Μπορεί να γνώρισε την ήττα μετά από δύο σερί θετικά αποτελέσματα αλλά δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεται. Δεν είχε τεθεί ποτέ στόχος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η τιμωρία της Γιουβέντους και κάποια καλά αποτελέσματα την έβαλαν στο παιχνίδι και έτσι ισοβαθμεί με τη «βέκια σινιόρα» στην 7η θέση. Η συνολική της πορεία κρίνεται θετική, ο Μότα έχει φτιάξει μία ομάδα με καθαρό πλάνο και έχει πλέον δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπο του, με το όνομα του να ακούγεται και για τον πάγκο της Ίντερ.
«Η Λάτσιο είναι μία ομάδα με μεγάλο επίπεδο ακόμα και χωρίς τον Ιμόμπιλε. Αν παίξει ο Φελίπε Άντερσον σίγουρα αλλάζει κάτι στο στυλ της γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες αλλά από το υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στη Λάτσιο με μεγάλη αξία και θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν», τόνισε ο κόουτς Μότα.
Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απώλεια του πιο φορμαρισμένου της παίκτη, του Ορσολίνι (22/7). Παραμένει εκτός ο μέσος Ντομίνγκεζ (21/1).
ΛΑΤΣΙΟ Πλέον θα πάει στην Ολλανδία την άλλη Πέμπτη για να ψάξει μόνο τη νίκη αν θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση. Όλα αυτά μάλιστα ήρθαν μετά από το μεγάλο αποτέλεσμα (1-0) που πήρε στην έδρα της Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Ανέβηκε έτσι στην 3η θέση και στο -2 από την 2η Ίντερ, παλεύει για ένα εισιτήριο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχουμε τονίσει πολλάκις πως δεν διαθέτει το κατάλληλο βάρος για να ανταποκριθεί σε συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Μάρουσιτς (25/0), χτύπησε πάλι ο φορ Ιμόμπιλε (20/9) και θα μείνει εκτός. Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Καζάλε (17/1).
Εκτίμηση
Η Μπολόνια είναι σαφώς βελτιωμένη, στην έδρα της είναι πιο δυνατή και θα αντιμετωπίσει έναν ανώτερο μεν, κουρασμένο δε αντίπαλο. Η Λάτσιο είναι απογοητευμένη μετά την ήττα της από την Άλκμααρ, έχει στο μυαλό της τη ρεβάνς αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βάλει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα. Οι αποδόσεις είναι σωστά μοιρασμένες, δεν έχει αξία να πάμε κόντρα στο σύνολο του Σάρι με τη διπλή ευκαιρία στο 1Χ. Περιμένω ένα σχετικά κλειστό παιχνίδι, σε ένα σκορ τύπου 1-1. Θα πάω με τα 2-3 Goals.
Ντέρμπι
Μπλάκμπερν
Πόρτσμουθ
Χαλ
Ίπσουιτς
Σουόνσι
Κόβεντρι
Στόουκ
ΚΠΡ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Μπρομ
Πρέστον
Μίλγουολ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Σαουθάμπτον
Τσάρλτον
Ρέξαμ
Λέστερ
Νόριτς
Λιντς
Μάντσεστερ Σίτι
Νιούκαστλ
Έβερτον
Μπέρνλι
Μπρέντφορντ
Λίβερπουλ
Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ
Σάντερλαντ
Μπόκα Τζούνιορς
Χιμνάσια Μεντόζα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σαν Λορέντζο
Ιντεπεντιέντε
Σέντραλ Κόρδοβα
Άντερλεχτ
Λέουβεν
Αντβέρπ
Σιντ Τρούιντεν
Μαλίν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Χάβρη
Παρί Σεν Ζερμέν
Μονακό
Ανζέ
Ρεν
Τουλούζ
Ντόρτμουντ
Μπάγερν Μονάχου
Χοφενχάιμ
Ζανκτ Πάουλι
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Ουνιόν Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης
Χαϊντενχάιμ
Καϊζερσλάουτερν
Πάντερμπορν
Γκρόιτερ Φιρτ
Σάλκε
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Αννόβερο
Χόλσταϊν Κίελ
Έλβερσμπεργκ
Σερβέτ
Σιόν
Τουν
Λουκέρνη
Σεντ Γκάλεν
Βίντερτουρ
Καμπανιακός
Μακεδονικός
Νέστος Χρυσούπολης
ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής
Άστερας Τρίπολης Β'
Νίκη Βόλου
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Καβάλα
ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ
ΑΕΛ Novibet
Κηφισιά
Λεβαδειακός
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Κολοράντο Ράπιντς
Πόρτλαντ Τίμπερς
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σάρλοτ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ντάλας
Νάσβιλ
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σιάτλ Σάουντερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σικάγο Φάιαρ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Κολόμπους Κρου
Βερόνα
Νάπολι
Κόμο
Λέτσε
Ίντερ
Τζένοα
Ναϊμέγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Χέρακλες
Αϊντχόφεν
Χέρενφεν
Σπάρτα Ρότερνταμ
Λίβινγκστον
Σεντ Μίρεν
Μάδεργουελ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Νταντί
Χιμπέρνιαν
Φόλκερκ
Κιλμάρνοκ
Χαρτς
Αμπερντίν
Μίλαν
Γιουβέντους
Ρόμα
Αταλάντα
Φιορεντίνα
Σασσουόλο
Έμπολι
Ουντινέζε
Σαλερνιτάνα
Μόντσα
Τορίνο
Σπέτσια
Κρεμονέζε
Σαμπντόρια