Τεράστια προβλήματα για τη Βαγιαδολίδ
Η Λεβάντε έχει ανέβει αγωνιστικά και υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ των πάρα πολλών απουσιών.* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.
ΛΕΒΑΝΤΕ
Σε ένα γεμάτο ματς, πήγε στην έδρα της Κάντιθ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περέα στο 4’, αλλά στη συνέχεια ο Ρότζερ Μάρτι πήρε το... όπλο του και σε ένα τρίλεπτο (στο 8’ και στο 11’) έκανε την ανατροπή. Όμως, στο 28' ο Χουάν Κάλα ισοφάρισε και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τις δυο ομάδες να αναζητούν τη νίκη, αλλά να μην μπορούν να τη πάρουν.
«Δεν υπάρχει ηρεμία γιατί υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Δεν είναι εύκολο γιατί μια ομάδα δυσκολεύεται να κερδίσει εκτός έδρας. Πρέπει να σκεφτούμε να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε συνέχεια σε αυτήν την καλή πορεία στο γήπεδο μας. ο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει το DNA της ανεξάρτητα από τον αντίπαλό της. Δεν πρέπει να σταματήσουμε, πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό», ανέφερε ο προπονητής Πάκο Λόπεθ.Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται o μέσος Καμπάνια (9/1), ο κεντρικός αμυντικός Πιέρ (4/0) και ο χαφ Βούκσεβιτς (8/0).
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Δεν κατάφερε να κρατήσει για τέταρτη σερί φορά απαραβίαστη την εστία της, αλλά πήρε τον εντός έδρας βαθμό κόντρα στην Έλτσε με 2-2. Έπαιξε με πάρα πολλές απουσίες και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε τέρματα του Χοσάν Φεράντεθ στο 9΄ και το 43', όμως, μείωσε αρχικά στο 71’ με τον Μίτσελ και ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Χοακίν Φερνάντεθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ρόκε Μέσα, αλλά δεν το πλήρωσε.
«Είμαι χαρούμενος που πήραμε την ισοπαλία μετά το 0-2, αλλά είμαι πολύ θυμωμένος γιατί θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την ομάδα στην επίθεση επειδή έχουμε δημιουργήσει αρκετό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με αυτήν την καλή δυναμική, δεν πρέπει να φοβόμαστε», τόνισε ο τεχνικός Σέρχιο Γκονζάλεθ.
Αγωνιστικά Νέα: Πάλι έχει τεράστια προβλήματα αποουσιών. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ρόκε Μέσα (9/0) και για διάφορους λόγους λείπουν οι μπακ Τζάνκο (5/0), Καρνέρο (8/1), οι στόπερ Ελ Γιαμίκ (9/0), Μπρούνο (15/1), Χάβι Σάντσεθ (11/0), οι εξτρέμ Ζότα (9/1), Ρούμπιο (7/1), Σαν Εμετέριο (15/0) και οι επιθετικοί Μάρκος Αντρέ (13/3) και Σέρτζι Γκουαρδιόλα (15/1).
Γιώργος Βροντάκης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Η Λεβάντε παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράρει συνέχεια και παρουσιάζεται πολύ καλύτερη στο γήπεδο της, ακόμα και αν δεν έχει φιλάθλους. Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ έχει πάρα μα πάρα πολλές απουσίες και θα παρουσιαστεί μισή. Ο άσος δείχνει δυνατός και θα τον προτιμήσουμε.
Άρσεναλ
Γουίγκαν
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Σάντερλαντ
Μπέρμιγχαμ
Λιντς
Μπόκα Τζούνιορς
Πλατένσε
Ροσάριο Σεντράλ
Μπαράκας Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Σέντραλ Κόρδοβα
Σιντ Τρούιντεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Αντβέρπ
Βέστερλο
Σερκλ Μπριζ
Κλαμπ Μπριζ
Λυών
Νις
Μετς
Οσέρ
Λοριάν
Ανζέ
Χάβρη
Τουλούζ
Μπόχουμ
Πάντερμπορν
Χόλσταϊν Κίελ
Σάλκε
Μαγδεμβούργο
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Λειψία
Βόλφσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
Χαϊντενχάιμ
Λωζάνη
Σερβέτ
Βασιλεία
Λουγκάνο
Τουν
Σιόν
Χανιά
Ελλάς Σύρου
Καλαμάτα
Πανιώνιος
Αιγάλεω
Καλλιθέα
Ηλιούπολη
Παναργειακός ΑΠΟ
Μαρκό
Ολυμπιακός Β'
Παναθηναϊκός
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Κηφισιά
ΟΦΗ
Ουντινέζε
Σασσουόλο
Πάρμα
Βερόνα
Νάπολι
Ρόμα
Τορίνο
Μπολόνια
Κρεμονέζε
Τζένοα
Εθνικός Άχνας
ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ομόνοια Αραδίππου
Σπάρτα Ρότερνταμ
Ναϊμέγκεν
Τελστάρ
Τβέντε
Φέγενορντ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χέρενφεν
Τσβόλε
AVS Φουτεμπόλ
Εστορίλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Φαμαλικάο
Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο
Κιλμάρνοκ
Σέλτικ
Μάδεργουελ
Αμπερντίν
Ρέιντζερς
Χαρτς
Ατλέτικο Μαδρίτης
Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Μπέτις
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Γρανάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Βιγιαρεάλ
Θέλτα
Οσασούνα
Χετάφε
Αλαβές
Έλτσε
Ουέσκα
Κάντιθ
Εϊμπάρ