Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Δεύτερη ήττα για Νάπολι, πρώτη νίκη για Φιορεντίνα (videos)

Σέριε Α: Δεύτερη ήττα για Νάπολι, πρώτη νίκη για Φιορεντίνα (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2014 21:02
Η Ουντινέζε των Καρνέζη και Κονέ (βασικοί) υποχρέωσε τη Νάπολι σε δεύτερη συνδεόμενη ήττα, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Φρίουλι», την ώρα που στο άλλο παιχνίδι η Φιορεντίνα κέρδισε με το ίδιο σκορ την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στη φετινή Σέριε Α.

Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά η χρονιά στη Νάπολι, καθώς μετά τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «παρτενοπέι» γνώρισαν δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια στη Σέριε Α, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε.

Οι γηπεδούχοι έχοντας ξανά βασικούς του Ορέστη Καρνέζη και Παναγιώτη Κονέ (έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι) στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η Νάπολι είχε δοκάρι με τον Γκαργκάνο, ενώ στην επανάληψη, ο Έλληνας γκολκίπερ είπε «όχι» στους Ιγκουαίν και Καγιεχόν στο 65’, κρατώντας το μηδέν για την Ουντινέζε.

Η Νάπολι δεν μπόρεσε να σκοράρει και το πλήρωσε στο 71’, όταν μετά από φάουλ του Ντι Νατάλε, ο Ντανίλο έγινε αποδέκτης της μπάλας και από κοντά «έγραψε» το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Πρώτη νίκη για Φιορεντίνα


Σέριε Α: Δεύτερη ήττα για Νάπολι, πρώτη νίκη για Φιορεντίνα (videos)
Από την άλλη, η Φιορεντίνα με το πρώτο γκολ του Κούρτιτς με τη φανέλα των «βιόλα» πήρε την πρώτη της νίκη στη Σέριε Α νικώντας με 1-0 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο Κούρτιτς με σουτ στο 58' έδωσε το προβάδισμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Αταλάντα προσπάθησε να φέρει στο παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Νέτο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» στους γηπεδούχους, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.