Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Λάμπαρντ «πλήγωσε» την Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Λάμπαρντ «πλήγωσε» την Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2014 19:53
Η Τσέλσι με γκολ του Σούρλε (71’) βρέθηκε μια «ανάσα» από το να φύγει με ένα σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Μάντσετσερ Σίτι, ωστόσο ο πρώην παίκτης της και θρύλος της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ με γκολ στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «Έτιχαντ», πληγώνοντας τους «μπλε» που είχαν δοκάρι στο 81’ με τον Ντιέγκο Κόστα για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Αποβλήθηκε στο 66’ ο Ζαμπαλέτα για τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο του παιχνίδι ως αντίπαλος της Τσέλσι μετά την αποχώρηση του από τους Λονδρέζους, ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν η αιτία που οι «μπλε» δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Μάντσετσερ Σίτι, καθώς ο Άγγλος μέσος με δικό του γκολ στο 85’, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι του «Έτιχαντ», υποχρεώνοντας την πρώην ομάδα του στην πρώτη της απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Λάμπαρντ «πλήγωσε» την Τσέλσι (video)
Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 65’ όταν σε σύγκρουση του Ζαμπαλέτα με τον Ντιέγκο Κόστα, ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον άσο της Σίτι, και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν άμεσα όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Σούρλε «έγραψε» το 1-0 στο 71ο λεπτό.

Η Τσέλσι έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό και μάλιστα είχε δοκάρι με τον Ντιέγκο Κόστα στο 81’ για να «κλειδώσει» τη νίκη. Ωστόσο στο 85’ ο Λάμπαρντ που πέρασε λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι βρέθηκε αμαρκάριστος στην «καρδιά» των Λονδρέζων και από κοντά κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1, ρίχνοντας «μαχαιριά» στην πρώην ομάδα του που βρέθηκε πολύ κοντά στο να φύγει με μια σπουδαία νίκη από το «Έτιχαντ» και να κάνει το 5x5 στην Πρέμιερ.

Μάλιστα η Μάντσεστερ Σίτι, που είχε την υπεροχή μέχρι να δεχτεί την κόκκινη χάνοντας δύο καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε να ολοκληρώσει την ανατροπή, χωρίς αποτέλεσμα, μένοντας χωρίς νίκη από τις 25 Αυγούστου.

Από την άλλη, η Τσέλσι έφτασε τους 13 βαθμούς και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ με +5 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο κόσμος της Τσέλσι που χειροκρότησε τον Λάμπαρντ στην είσοδο του στο παιχνίδι και δεν δίστασε να αποθεώσει τον Άγγλο άσο στο φινάλε του παιχνιδιού.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροβ (78' Λάμπαρντ), Φερναντίνιο (73' Χεσούς Νάβας), Τουρέ, Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα, Τζέκο (70' Σανιά), Αγκουέρο.

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Ραμίρες (63' Σούρλε), Αζάρ, Γουίλιαν (63'Μίκελ), Ντιέγκο Κόστα (86' Ντρογκμπά).

Ήττα-σοκ για Έβερτον


Έκπληξη στο άλλο παιχνίδι, καθώς η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε με 3-2 την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» και μάλιστα με ανατροπή!

Η Έβερτον κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Λουκάκου, όμως η Πάλας έκανε την ανατροπή με τους Τζέντινακ (30’ πεν.) και Κάμπελ (54’), ενώ στο 69’ ο Μπολάσιε «έγραψε» το 3-1 για τους «αετούς», με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς στο 83’ με πέναλτι του Μπέινς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.