Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2014 17:23
Παρότι προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 κόντρα στη Λέστερ, η Μάν. Γιουνάιτεντ… κατάφερε να χάσει με 5-3 από τους νεοφώτιστους οι οποίοι πραγματοποίησαν μεγάλο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και πήραν μια ιστορική νίκη, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά!

Επέστρεψε στις ήττες η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρότι μέχρι το 62’ νικούσε με διαφορά δύο τερμάτων στην έδρα της Λέστερ, οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς, εκμεταλλευόμενοι τα μεγάλα κενά στην άμυνα της ομάδας του Φαν Χάαλ και πήραν επική νίκη με 5-3 στο «Κινγκς Πάουερ Στέντιουμ».

Όλα ξεκινούσαν ιδανικά για τους «κόκκινους» διαβόλους» οι οποίοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, με τον Φαν Πέρσι να «γράφει» το 1-0 στο 13’ μετά από ασίστ του Φαλκάο, ενώ στο 16’ ο Ντι Μαρία με λόμπα νίκησε τον Σμάιχελ για το 2-0.

Ένα λεπτό μετά ο Ουγιόα μείωσε σε 2-1, ωστόσο στο 57’ ο Ερέρα με τακουνάκι, έπειτα από σουτ του Ντι Μαρία, «έγραψε» το 3-1 και όλα έδειχναν πως η Γιουνάιτεντ θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Και όμως!

Η Λέστερ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με πέναλτι του Νιούτζεντ στο 62’ που κέρδισε ο Βάρντι (με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Ράφαελ), ενώ στο 64’ ο Καμπιάσο με σουτ ισοφάρισε σε 3-3!

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ έδειχνε να τα είχε χαμένα και τελικώς κατάφερε να δεχτεί ακόμα δύο γκολ, με τον Βάρντι να «γράφει» το 4-3 στο 79’, ενώ στο 83’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Μπλάκετ, με τον Ουγιόα να διαμορφώνει το τελικό 5-3 από την άσπρη βούλα.

Ήττα και για Τότεναμ


Σοκ και για την Τότεναμ, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Γουέστ Μπρομ!

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Γιώργου Σαμαρά (εκτός αποστολής), η οποία μπλόκαρε τους γηπεδούχους και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» χάρη σε γκολ του Μόρισον στο 74ο λεπτό!

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Γουέστ Μπρομ, η οποία έφτασε τους 5 βαθμούς, ενώ αντίθετα η Τότεναμ έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να μείνει στους 7 και στην 9η θέση!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.