Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 3x3 η Ρόμα, ήττα για Λάτσιο (video)

Σέριε Α: 3x3 η Ρόμα, ήττα για Λάτσιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2014 18:12
Η Ρόμα με δύο γρήγορα γκολ των Ντέστρο (10’) και Φλορέντσι (13’) πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Κάλιαρι και έκανε το 3x3 στην Σέριε Α, πιάνοντας την Γιουβέντους στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έπαιξε σε όλο το ματς ο Μανωλάς, στον πάγκο Τοροσίδης και Χολέμπας.

Το 3x3 στη Σέριε Α έκανε η Ρόμα, η οποία επικράτησε με 2-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» και έπιασε την Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «τζιαλορόσι» καθάρισαν» την υπόθεση νίκη πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού, με τον Ντέστρο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά μετά ο Φλορέντσι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σε όλο το παιχνίδι έπαιξε ο Μανωλάς, ενώ από τον πάγκο είδαν το παιχνίδι οι Τοροσίδης και Χολέμπας.

Ήττα για Λάτσιο, πρώτη νίκη για Πάρμα


Από την άλλη, η Λάτσιο γνώρισε ήττα με 1-0 από τη Τζένοα στη Γένοβα χάρη σε γκολ του Πινίγια στο 87ο λεπτό.

Οι «λατσιάλι» ήταν καλύτεροι και είχαν αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Περίν και στο φινάλε το πλήρωσαν, με τον Χιλιανό να διαμορφώνει το τελικό σκορ τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Πάρμα πήρε την πρώτη της νίκη, καθώς επικράτησε με 3-2 της Κίεβο, με τον Κασάνο να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Σασουόλο με την Σαμπντόρια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.