Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ψευδείς οι δηλώσεις του Καπό»

«Ψευδείς οι δηλώσεις του Καπό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2014 18:40
Ο άνθρωπος που έφερε τον Ολιβιέ Καπό στην Ελλάδα, Παύλος Τοπίδης, με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει ψευδείς τις δηλώσεις του πρώην άσου του Λεβαδειακού.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ολιβιέ Καπό, όπου έκανε λόγο για απειλές που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένεια του και για ύπαρξη δράση μαφίας που ελέγχει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε τον παίκτη, Παύλος Τοπίδης χαρακτήρισε ψευδείς τις δηλώσεις του.

Μάλιστα ο γνωστός μάνατζερ γράφει μέσω Facebook πως ο ποδοσφαιριστής δεν σεβάστηκε το πρωτάθλημα και την ομάδα που του έδωσε συμβόλαιο, ενώ προσθέτει πως το λόγο πλέον θα αναλάβει η δικαιοσύνη.

Η σχετική ανάρτηση:

«Με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν σέβονται το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τους έδωσε ένα συμβόλαιο όταν οι ομάδες που τους ανέδειξαν τους έδιωξαν.

Είναι κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή πού έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως ό Σισέ όχι μόνο δεν ενέπνευσε αλλά αλλοίωσε την πολύ καλή του εικόνα και παράλληλα έκανε και ζημιά (επαγγελματική και χρηματική) σε εμάς που τον εμπιστευτήκαμε.

Οι δηλώσεις του είναι ψευδείς και δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και πλέον οι νομικές υπηρεσίες του γραφείου μας θα τον οδηγήσουν μπροστά στην δικαιοσύνη.

Επίσης εκτός από το να δηλώνουν κάποια πράγματα σε ιστοσελίδες θα ήταν καλύτερο να απευθύνεται στα αρμόδια όργανα.

ΥΓ. αλήθεια σε ποιο παιχνίδι πήρατε κόκκινη κάρτα και σώσατε τη γυναίκα και το παιδί σας;
»

«Aποκύημα της φαντασίας του»


Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης με δήλωση του ανέφερε πως δεν υπήρξε καμία απειλή προς τον Καπό, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση ώστε να πάρει θέση για τους ισχυρισμούς του παίκτη, χαρακτηρίζοντας αποκύημα της φαντασίας του Γάλλου, τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τον ποδοσφαιριστή Olivier KAPO έχουν τακτοποιηθεί πλήρως με την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του

Όσα άλλα αναφέρει ο ποδοσφαιριστής στην συνέντευξή του είναι αποκύημα της φαντασίας του, λόγω της οδυνηρής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται (καθημερινά φθάνουν ειδοποιητήρια για οφειλές του στη Γαλλία) και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Ήδη δημόσια έχει τοποθετηθεί ο μάνατζερ του κ. Παύλος Τοπίδης και τα ανωτέρω μπορεί να επιβεβαιώσει και ο δικηγόρος του κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.