Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ατρόμητο ο Κοντοές

Στον Ατρόμητο ο Κοντοές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2014 18:31
Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιαννούλη που αποχώρησε για τον Ολυμπιακό.

Την απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος ο οποίος βρήκε στο πρόσωπο του πρώην μπακ του Πανιωνίου, της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης τον αντικαταστάτη του Γιαννούλη που αποχώρησε για τον Ολυμπιακό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Μάλιστα ο 28χρονος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ! Ο ποδοσφαιριστής που συνδυάζει την εμπειρία με το πάθος και το μεσογειακό ταπεραμέντο στο παιχνίδι του, έχοντας «γεμάτες» συμμετοχές τα τελευταία χρόνια βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τις υπογραφές:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στον Ατρόμητο και μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο που πραγματοποίησαν την επιθυμία μου για να ενταχθώ στο ρόστερ της ομάδας.

Βάσει οργάνωσης και βάσει έμψυχου δυναμικού ο Ατρόμητος έχει υψηλούς στόχους και παρά την ατυχία που είχε στην Ευρώπη νομίζω ότι είναι η χρονιά που θα διεκδικήσουμε και γιατί όχι μπορούμε να πάρουμε ένα τίτλο. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο όμως ο στόχος της πεντάδας είναι εφικτός όπως και ο στόχος του κυπέλλου Ελλάδας.

Όταν ερχόμουν στο Περιστέρι ήξερα ότι θα έπαιζα σε μια πολύ δύσκολη έδρα με φανατικό κοινό που ακολουθεί παντού τον Ατρόμητο και χαίρομαι που μου δίνεται τώρα η δυνατότητα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα δώσω το 100% για τη φανέλα και τον κόσμο της.

Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ ικανοποιημένος για την επιλογή μου. Ο κύριος Αγγελόπουλος γνωρίζει ότι συζητούσα με ομάδες του εξωτερικού όλο αυτό το διάστημα ωστόσο όταν ήρθε η πρόταση του Ατρόμητου τη δέχθηκα χωρίς να κάνω δεύτερη σκέψη.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του κ. Γιώργου Παράσχου καθώς ήταν επιθυμία μου να συνεργαστώ πάλι μαζί του. Αν και υπέγραψα για ένα έτος η πεποίθηση μου είναι ότι θα μείνω στο Περιστέρι περισσότερα χρόνια από όσα ήμουν στις προηγούμενες ομάδες μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.