Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη με Ρούνεϊ για Αγγλία

Νίκη με Ρούνεϊ για Αγγλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2014 00:10
Στο πρώτο του παιχνίδι ως αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, ο Γουέιν Ρούνεϊ χάρισε τη νίκη (1-0) στην ομάδα του σε φιλικό με την Νορβηγία, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο 68ο λεπτό μετά από πέναλτι που έκανε ο Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι στην Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2016, η Αγγλία κέρδισε με 1-0 την Νορβηγία σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Γουέμπλει.

Σκόρερ για τα «τρία λιοντάρια» ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 68ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, με τους Στάριτζ και Στέρλινγκ να μην μετουσιώνουν όμως σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ στην επανάληψη η Νορβηγία είχε μεγάλη στιγμή για να πάρει προβάδισμα στο 50’.

Τελικώς στο 68’ ο Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού (έπαιξε σε όλο το ματς) ανέτρεψε τον Στέρλινγκ στην περιοχή και ο Ρούνει διαμόρφωσε το τελικό 1-0, καθώς η Νορβηγία δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Αγγλία: Χαρτ, Στόουνς (81' Τσέιμπερς), Κέιχιλ (84' Τζαγκιέλκα), Φιλ Τζόουνς, Μπέινς, Χέντερσον, Γουίλσιρ (69' Ντελφ), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (69' Μίλνερ), Στέρλινγκ, Ρούνεϊ (70' Γουέλμπεκ), Στάριτζ (89' Λάμπερτ).

Νορβηγία: Νάιλαντ, Ελαμπντελαουί, Νόρντβεϊτ, Φόρεν, Λίνες (36' Φλο), Σκιέλμπρεντ (69' Μοχαμέντ Ελιουνουσί), Γιόχανσεν, Ίτεργκαρντ Γένσεν (88' Μόρτεν Πέντερσεν), Ντέλι (57' Κόνραντσεν), Κινγκ (76' Νίλσεν), Ταρίκ Ελιουνουσί (78' Όλα Καμαρά).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.