Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα ρεκόρ Γκίνες ο Μπέγκοβιτς (video)

Στα ρεκόρ Γκίνες ο Μπέγκοβιτς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2014 14:28
Στα ρεκόρ Γκίνες για το μακρύτερο γκολ που έχει επιτευχθεί στο ποδόσφαιρο μπήκε ο τερματοφύλακας της Στόουκ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς για το τέρμα που σημείωσε κόντρα στη Σαουθάμπτον την περασμένη σεζόν.

Μια ασυνήθιστη διάκριση έχει πλέον ο τερματοφύλακας της Στόουκ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, καθώς του ανήκει το ρεκόρ του μακρύτερου γκολ που έχει επιτευχθεί στο ποδόσφαιρο, μπαίνοντας έτσι στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο Βόσνιος πορτιέρο σημείωσε το τέρμα από την περιοχή του την περασμένη σεζόν κόντρα στη Σαουθάμπτον και αυτό μετρήθηκε στα 91,9 μέτρα, δίνοντάς του τη σχετική διάκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το μακρύτερο, ήταν από τα πιο γρήγορα τέρματα της Πρέμερ Λιγκ, καθώς σημειώθηκε μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

«Νιώθω απίστευτα που τιμήθηκα με αυτόν τον τρόπο και σαν τερματοφύλακας δεν περίμενα να συμβεί αυτό, σίγουρα δεν περίμενα αυτό το ρεκόρ. Παρόλα αυτά θα το πάρω και θα το απολαύσω», δήλωσε ο Μπέγκοβιτς και πρόσθεσε:

«Πραγματικά εκτιμώ αυτό το βραβείο και το πιστοποιητικό σίγουρα θα βρεθεί στον τοίχο του σπιτιού μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους στα βραβεία Γκίνες που μου παρουσίασαν αυτό το όμορφο βραβείο»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.