Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Χαμόγελα και για τους τρεις!

Γιουρόπα Λιγκ: Χαμόγελα και για τους τρεις!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2014 14:21
Κόντρα στη Μίντιλαντ θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ζίμπρου από τη Μολδαβία. Καλή κλήρωση και για τον Αστέρα ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Καλή κλήρωση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και για τις τρεις ελληνικές ομάδες, καθώς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ από τη Δανία, ο ΠΑΟΚ την Ζίμπρου από τη Μολδαβία και ο Αστέρας την Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Όσον αφορά την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, η Μίντιλαντ τερμάτισε στην 3η θέση την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα Δανίας με 7 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Άαλμποργκ (αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς μετά από τρεις αγώνες.

Από την άλλη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ζίμπρου τερμάτισε 4η στο περσινό πρωτάθλημα Μολδαβίας και κατέκτησε το Κύπελλο της χώρας, ενώ θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλει-οφ του Γιορόπα Λιγκ έχοντας φτάσει μέχρι εδώ αποκλείοντας τις Σκεντίγια, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Γκρόντιγκ

Η αντίπαλος του Αστέρα, Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ισραήλ αλλά αποκλείστηκε από τη Μάριμπορ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλεονέκτημα για την ελληνική ομάδα είναι ότι θα δώσει -εκτός απροόπτου- το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κύπρο λόγω της έκρυθμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 21 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα αργότερα στις 28 του ίδιου μήνα. Παναθηναϊκός και Αστέρας θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι σε Λεωφόρο και Τρίπολη αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Κισινάου.

Δύσκολο έργο για τις κυπριακές


Γιουρόπα Λιγκ: Χαμόγελα και για τους τρεις!
Πιο δύσκολο θα είναι το έργο για τις κυπριακές ομάδες, με πιο άτυχη τη ΑΕ Λεμεσού, η οποία μετά τον αποκλεισμό της από τη Ζενίτ στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, καλείται να αντιμετωπίσει την Τότεναμ!

Από την άλλη, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Μόσχας, ενώ ομάδα από τη ρωσική πρωτεύουσα θα αντιμετωπίσει και ο Απόλλων Λεμεσού, καθώς θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει την Στιάρναν από την Ισλανδία, ενώ η αγγλική Χαλ θα αντιμετωπίσει τη Λόκερεν. Η Τορίνο θα παίξει με τη Σπλιτ, ενώ η γερμανική Γκλάντμπαχ θα αντιμετωπίσει τη Σαράγιεβο που απέκλεισε τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά της ισπανικές, η Σοσιεδάδ θα αντιμετωπίσει τη Κρασνοντάρ, ενώ η Βιγιαρεάλ την Αστάνα.

Όλα τα ζευγάρια για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ:


Σαράγεβο – Γκλάντμπαχ
Αστάνα – Βιγιαρεάλ
Τσβόλε – Σπάρτα Πράγας
Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ντνίπρο – Χάιντουκ Σπλιτ
Καραμπάκ – Τβέντε
Ελσίνκι – Ραπίντ Βιέννης
Ζίμπρου – ΠΑΟΚ
Ομόνοια – Ντιναμό Μόσχας
Λιόν – Άστρα
Νέφτσι – Παρτιζάν
Έλφσμποργκ – Ρίο Άβε
Καραμπούκ – Σεντ Ετιέν
Παναθηναϊκός – Μίντιλαντ
Γκρασχόπερς – Μπριζ
Ριέκα – Σέριφ
Απόλλων Λεμεσού – Λοκομοτίβ Μόσχας
Γιουνγκ Μπόις – Ντέπρετσεν
Σπάρτακ Τρνάβα – Ζυρίχη
ΑΕ Λεμεσού – Τότεναμ
Ντιναμό Μινσκ – Νασιονάλ Μαδέιρα
Πετρολούλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Τραμπζονσπορ – Ροστόφ
Σπλιτ – Τορίνο
Ακτόμπε – Λέγκια Βαρσοβίας
Λόκερεν – Χαλ
Ρουχ - Μέταλιστ
Αϊντχόφεν – Σαχτιόρ
Στιάρναν – Ίντερ
Φέγενορντ – Ζόρια
Σοσιεδάδ - Κρασνονταρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.