Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα σε Νάπολι ο Βαλβέρδε, με Μπεσίκτας η Άρσεναλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα σε Νάπολι ο Βαλβέρδε, με Μπεσίκτας η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2014 13:20
Το εμπόδιο της Νάπολι θα κληθεί να ξεπεράσει η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ από την άλλη η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπεσίκτας. Με Άαλμποργκ ο ΑΠΟΕΛ, κόντρα στη Ζενίτ η Σταντάρ που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό.

Δυνατά ζευγάρια προέκυψαν στην κλήρωση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε να αντιμετωπίζει τη Νάπολι του Ράφα Μπενίτεθ με έπαθλο το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα σε Νάπολι ο Βαλβέρδε, με Μπεσίκτας η Άρσεναλ
Από την άλλη, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει ξανά τουρκική ομάδα για να προκριθεί στους ομίλους, καθώς θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μπεσίκτας (πέρσι αντιμετώπισε τη Φενέρμπαχτσε).

Ωραίο παιχνίδι είναι και αυτό ανάμεσα στη Λιλ και την Πόρτο, ενώ η Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει τη Κοπεγχάγη. Με ομάδα από τη Δανία θα παίξει και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Άαλμποργκ, ενώ η Σταντάρ που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Ζενίτ που άφησε εκτός συνέχειας την ΑΕ Λεμεσού.

Τέλος, η Σέλτικ η οποία κέρδισε στα… χαρτιά την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αντί της Λέγκια Βαρσοβίας (η πολωνική ομάδα κέρδισε και τα δύο παιχνίδια αλλά χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής) θα αντιμετωπίσει τη Μάριμπορ που άφησε εκτός την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα ζευγάρια των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:


Γκρουπ πρωταθλητών:

Μάριμπορ – Σέλτικ
Σάλτσμπουργκ – Μάλμε
Άαλμποργκ – ΑΠΟΕΛ
Στεάουα Βουκουρεστίου – Λουντογκόρετς
Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ

Γκρουπ μη πρωταθλητών:

Μπεσίκτας – Άρσεναλ
Σταντάρ Λιέγης – Ζενίτ
Κοπεγχάγη – Λεβερκούζεν
Λιλ – Πόρτο
Νάπολι - Μπιλμπάο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.