Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, «λύγισε» στο φινάλε η ΑΕΛ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, «λύγισε» στο φινάλε η ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2014 21:37
Την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Ελσίνκι στην Κύπρο, σε αντίθεση με τη ΑΕ Λεμεσού, η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από 26’ στην έδρα της Ζενίτ και γνώρισε την ήττα με 3-0 με αποτέλεσμα να αποκλειστεί να παίζει πλέον στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Με πρωταγωνιστή τον Ντε Βινσέντι (γκολ και ασίστ), ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0 την Ελσίνκι στην Κύπρο και σε συνδυασμό με 2-2 στη Φινλανδία, πήρε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντε Βινσέντι βρήκε με κάθετη τον Σιέρινταν και αυτός άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ενώ ο Αργεντινός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 43’ «σφράγισε» την πρόκριση για την κυπριακή ομάδα.

«Λύγισε» στο φινάλε η ΑΕΛ


Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, «λύγισε» στο φινάλε η ΑΕΛ
Αντίθετα η ΑΕ Λεμεσού «λύγισε» στο «Πετρόφσκι» κόντρα στη Ζενίτ, καθώς έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26’ και γνώρισε την ήττα με 3-0, με τους Ρώσους να γλιτώνουν την παράταση με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Με σκόρερ τους Ρόντον (55’), Ντάνι (88’) και Κερζάκοφ (90+1’ πεν.) η Ζενίτ κέρδισε με 3-0 τη ΑΕ Λεμεσού, ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κυπριακή ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26’ λόγω αποβολής του Ντανιελζίνιο και έφτασε πολύ κοντά στο να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο δέχτηκε το γκολ στο 88’ και θα παίξει πλέον στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ (υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.