Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Επική πρόκριση για Αστέρα, «αυτοκτόνησε» ο Ατρόμητος (videos)

Γιουρόπα Λιγκ: Επική πρόκριση για Αστέρα, «αυτοκτόνησε» ο Ατρόμητος (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2014 00:08
Επική πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τη γερμανική Μάιντς και «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όχι όμως και ο Ατρόμητος, ο οποίος παρότι κέρδισε με 2-1 τη Σαράγιεβο στη Βοσνία, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 στην παράταση και έμεινε εκτός συνέχειας.

Έγραψε ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες κέρδισαν με 3-1 τη Μάιντς, ανέτρεψαν την ήττα με 1-0 στη Γερμανία και πήραν την μεγάλη πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ!

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με το τρομερό γκολ του Ντε Μπλάσις (30’) και παρά την ισοφάριση του Κου (39’), ο Μάσα με δύο γκολ (68’ 86’) έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση του Αστέρα, ο οποίος ήταν και τυχερός, καθώς η Μάιντς είχε δύο δοκάρια με τους Γκάις και Οκαζάκι για να «σφραγίσει» την πρόκριση.

«Αυτοκτόνησε» ο Ατρόμητος


Γιουρόπα Λιγκ: Επική πρόκριση για Αστέρα, «αυτοκτόνησε» ο Ατρόμητος (videos)
Αντίθετα, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 στην παράταση (2-1 κ.δ) από τη Σαράγιεβο.

Εκτός Ευρώπης έμεινε ο Ατρόμητος, καθώς η ελληνική ομάδα παρότι είχε κερδίσει με 2-1 τη Σαράγιεβο στη Βοσνία, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 στην παράταση και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Οι Βόσνιοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 24ο λεπτό με τυχερό γκολ του Ντούλιεβιτς ενώ στο 80’ ο Μπιλμπίγια έδωσε σκορ πρόκρισης στους φιλοξενούμενους. Ο Ατρόμητος, ο οποίος παρουσίασε αρκετά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση με γκολ του Ταυλαρίδη στο 86’, ωστόσο στον έξτρα χρόνο η Σαράγιεβο πήρε την πρόκριση με το δεύτερο τέρμα του Μπίλμπιγια (105’).

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.