Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος το Μουντιάλ για Νεϊμάρ!

Τέλος το Μουντιάλ για Νεϊμάρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2014 02:51
Άσχημα νέα για τη Βραζιλία, καθώς όπως αποκάλυψε ο γιατρός της «σελσάο», ο τραυματισμός του Νεϊμάρ δεν θα του επιτρέψει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Βραζιλίας κόντρα στη Κολομβία καθώς ο τραυματισμός του Νεϊμάρ δεν θα του επιτρέψει να ενισχύσει την «σελεσάο» στον ημιτελικό με τη Γερμανία αλλά ούτε στον τελικό, εφόσον οι διοργανωτές πάρουν την πρόκριση!

Ο Βραζιλιάνος άσος τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τους Κολομβιανούς μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Ζουνίνγκα και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τέλος το Μουντιάλ για Νεϊμάρ!
Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει έναν σπόνδυλο στην πλάτη κάτι που αποκάλυψε ο γιατρός της Βραζιλίας, ο οποίος και πρόσθεσε πως ο παίκτης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της ομάδας (ημιτελικό και μικρό ή μεγάλο τελικό)

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για την ομάδα του Σκολάρι, η οποία θα κληθεί να αλλάξει σημαντικά τα πλάνα της ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία, την ώρα που εκτός ημιτελικού μένει και ο Τιάγκο Σίλβα λόγω καρτών.

Η φάση του τραυματισμού:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.