Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεχάγκελ: «Ποδοσφαιρικό θαύμα το 2004» (video)

Ρεχάγκελ: «Ποδοσφαιρικό θαύμα το 2004» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2014 22:41
Ο Ότο Ρεχάγκελ σε συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ μίλησε για το έπος της Πορτογαλίας το 2004, τονίζοντας πως η Ελλάδα πέτυχε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, ενώ τραγούδησε στον αέρα της εκπομπής τον Eθνικό μας ύμνο. «Βραζιλία ή Γερμανία» θα πάρουν το τρόπαιο, δήλωσε. Δείτε το βίντεο με τον Ρεχάγκελ να τραγουδάει τον Eθνικό μας ύμνο

Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε στη ΝΕΡΙΤ για τη μεγάλη επιτυχία του 2004, τονίζοντας πως τότε υπήρχε μια καλή φουρνιά παικτών που ήταν ικανή να κατακτήσει τίτλο.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως ποδοσφαιρικό θαύμα αυτά που κατάφερε η Εθνική στην Πορτογαλία, μίλησε για τον Γιώργο Καραγκούνη και για το Μουντιάλ, ενώ τραγούδησε τον Eθνικό μας ύμνο.

Οι δηλώσεις του Ρεχάγκελ:


«Κατορθώσαμε να κάνουμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα και ένα υπέροχο τιμ. Είχαμε πολλούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο, καθώς είχαμε πολλούς καλούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο.

Είχαμε την τύχη να έχουμε πολύ καλή φουρνιά και μ' αυτή πήραμε το τρόπαιο. Από εκείνη τη στιγμή η Εθνική ομάδα είναι καλή, αλλά δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο να πάρει τίτλο. Εκείνη η φουρνιά ήταν τόσο καλή.

Η ομάδα πίστευε στις δυνάμεις της και τις ικανότητές της. Το δυσάρεστο είναι ότι δε βάζουμε πολλά γκολ. Η ομάδα μας έπαιζε πάντα με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά δυσκολευόταν στο σκοράρισμα
».

Για τον Καραγκούνη: «Ο Καραγκούνης τα έδινε όλα πάντα. Δεν είχε όμως μόνο τον ενθουσιασμό αλλά και την ποιότητα.. Μπορούσες να συζητήσεις μαζί του για ποδοσφαιρικά θέματα, είχε ενθουσιασμό και μπορούσε να ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους. Τα πάντα εξαρτώνται και από την ποιότητα του παίκτη. Δεν αρκεί να έχεις πάθος. Ο Καραγκούνης ήταν και πολύ καλός ποδοσφαιριστή»

Για το αν συγκρίνεται η επιτυχία της Εθνικής με αυτές που είχε σε συλλογικό επίπεδο: «Αυτή η επιτυχία με την Εθνική ομάδα κι όντας ένας ξένος προπονητής ήταν κάτι το ιδιαίτερο παρόλο που είχα κι άλλες μεγάλες επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο. Είμαι περήφανος που έδωσα τόση χαρά στους Έλληνες».

Για το τι θυμάται πιο πολύ από την Ελλάδα: «Είχα την τύχη να είμαι 10 χρόνια στην Εθνική, χρόνια που είναι χαραγμένα στην καρδιά μου. Η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά μου. Θέλω να χαιρετήσω όλους τους παίκτες μου. Υπήρξαν και παίκτες που δεν έπαιζαν, αλλά να ξέρουν ότι όλους τους αγαπούσα».

Στο φινάλε ο Ρεγάγκελ δήλωσε πως η Βραζιλία ή η Γερμανία θα κατακτήσουν το Μουντιάλ ενώ σε ερώτηση για το αν έμαθε να μιλάει ελληνικά, έδωσε την απάντηση του τραγουδώντας τον Eθνικό μας ύμνο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.